- Köszönetek: 468
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Ma osztottam meg az örömködőben egy videót ami ranked csatáról készült nézd meg ha érdekel.Mesi0 írta: a random meccsekből meg az összevissza "hajókázó" csapattársakból kicsit elegem van, olvastam itt ranked gamékról, azokat hogy lehet játszani?
Doktoruur írta: geotigris9! Értem amit írtál. De ahhoz, hogy linkeljem, fel kell tennem a youtubra nem? Mert úgy lesz linkje. Az a bajom, hogy még 250 perc, mire feltölti...
szerk: a gépemen a videó mp4 formátumba van.
geotigris9 írta:
Doktoruur írta: geotigris9! Értem amit írtál. De ahhoz, hogy linkeljem, fel kell tennem a youtubra nem? Mert úgy lesz linkje. Az a bajom, hogy még 250 perc, mire feltölti...
szerk: a gépemen a videó mp4 formátumba van.
Igen fel kell töltened.
És ha nem tetszik neki akkor jobb esetben még át is konvertálja a videót vagy azt mondja nem jó neki. (Ez abban az esetben ha nem jó a felbontás vagy a kódolása a videónak.)
Hát nálam 5-6 óra még felmegy az a nyúlfarknyi kis videó amit felrakok mert valami piszok lassú a feltöltés. A másik az, hogy hajózni sem tudok közben mert egekbe tólja még így is a pinget.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.