Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 9 hónapja #12977 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Kérdés
Na kész lett a videó. :whistle: De sajnos nem annyira jó a minőség, ha kiteszem nagy képernyőre. Ezzel tudok valamit kezdeni, vagy gép függő?
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Mesi0
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 9 hónapja #12985 Írta: Mesi0
Mesi0 válaszolt a következő témában: Kérdés
a random meccsekből meg az összevissza "hajókázó" csapattársakból kicsit elegem van, olvastam itt ranked gamékról, azokat hogy lehet játszani?

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #13002 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Kérdés

Mesi0 írta: a random meccsekből meg az összevissza "hajókázó" csapattársakból kicsit elegem van, olvastam itt ranked gamékról, azokat hogy lehet játszani?

Ma osztottam meg az örömködőben egy videót ami ranked csatáról készült nézd meg ha érdekel.
Itt a topkija neki:
www.wows.hu/index.php/forum/jatekmenet/8...anked-battles/unread

Szerk.: Egyébként a csata típusoknál kiválasztod aztán lehet menni a hajó tier osztályok változnak a szinteken a végén már csak tier 7/8 hajóval lehet tolni. De ezt mindig kiírja ott.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja geotigris9 által.

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #13008 Írta: Doktoruur
geotigris9! Értem amit írtál. De ahhoz, hogy linkeljem, fel kell tennem a youtubra nem? Mert úgy lesz linkje. Az a bajom, hogy még 250 perc, mire feltölti... :(

szerk: a gépemen a videó mp4 formátumba van.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Doktoruur által.

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #13010 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Kérdés

Doktoruur írta: geotigris9! Értem amit írtál. De ahhoz, hogy linkeljem, fel kell tennem a youtubra nem? Mert úgy lesz linkje. Az a bajom, hogy még 250 perc, mire feltölti... :(

Igen fel kell töltened.

És ha nem tetszik neki akkor jobb esetben még át is konvertálja a videót vagy azt mondja nem jó neki. (Ez abban az esetben ha nem jó a felbontás vagy a kódolása a videónak.)

Hát nálam 5-6 óra még felmegy az a nyúlfarknyi kis videó amit felrakok mert valami piszok lassú a feltöltés. A másik az hogy hajózni sem tudok közben mert egekbe tolja még így is a pinget.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja geotigris9 által.

Több
8 éve 9 hónapja #13011 Írta: Doktoruur

geotigris9 írta:

Doktoruur írta: geotigris9! Értem amit írtál. De ahhoz, hogy linkeljem, fel kell tennem a youtubra nem? Mert úgy lesz linkje. Az a bajom, hogy még 250 perc, mire feltölti... :(

Igen fel kell töltened.

És ha nem tetszik neki akkor jobb esetben még át is konvertálja a videót vagy azt mondja nem jó neki. (Ez abban az esetben ha nem jó a felbontás vagy a kódolása a videónak.)

Hát nálam 5-6 óra még felmegy az a nyúlfarknyi kis videó amit felrakok mert valami piszok lassú a feltöltés. A másik az, hogy hajózni sem tudok közben mert egekbe tólja még így is a pinget.

Ettől féltem... :) Nekem 7 óra a feltöltése a 15 perces videónak. Pedig ma terveztem egy kis est Yamatot.... :( Na mindegy, reggelre meg lesz a videó. Egyébként meg az a legszebb, hogy ennyi idő és még csak nem is annyira jó az egész. :sick:

Oldalmegjelenítési idő: 0.379 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.