- Köszönetek: 357
Doktoruur írta: Zstorok75! Nem nyúltam már hozzá. A Yamato 180+ dmg-s csatát akartam megcsinálni, de valamiért nem tudom... Fraps, konvertálás az oké. Viszont amikor beteszem a movie maker progiba, akkor már csak hang van.... Nem tudom mi a gond, mert úgy csináltam mindent, mint a Nyikolájnál.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
zstorok75 írta:
Doktoruur írta: Zstorok75! Nem nyúltam már hozzá. A Yamato 180+ dmg-s csatát akartam megcsinálni, de valamiért nem tudom... Fraps, konvertálás az oké. Viszont amikor beteszem a movie maker progiba, akkor már csak hang van.... Nem tudom mi a gond, mert úgy csináltam mindent, mint a Nyikolájnál.
Üdv Doki!
Amikor konvertáltad, milyen formátumba konvertáltad?
Nem itt van a kutya elesve...?
Itt van egy kis infó a felhasználható file formátumokról...(is)
windows.microsoft.com/hu-hu/windows-live...-help?t1=t3#v1h=tab1
Doktoruur írta:
zstorok75 írta:
Üdv Doki!
Amikor konvertáltad, milyen formátumba konvertáltad?
Nem itt van a kutya elesve...?
Itt van egy kis infó a felhasználható file formátumokról...(is)
windows.microsoft.com/hu-hu/windows-live...-help?t1=t3#v1h=tab1
MPEG-be konvertálom a FRAPS által elkészített felvételt és azt teszem be a MM-be. Hang van, de kép nincs. Csak feketeség....
Doktoruur írta: Pont azt csinálom. Ha nem jön ezzel sem össze, csinálok egy másik FRAPS-os felvételt. Lehet azzal van a baja. Bár nem tudom, hogy mi.....
Szerk.: Nekem 8.1 van. De ha azzal nem menne, akkor az Imperator is rossz lett volna.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.