Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 9 hónapja #13125 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Kérdés

Doktoruur írta: Zstorok75! Nem nyúltam már hozzá. A Yamato 180+ dmg-s csatát akartam megcsinálni, de valamiért nem tudom... Fraps, konvertálás az oké. Viszont amikor beteszem a movie maker progiba, akkor már csak hang van.... Nem tudom mi a gond, mert úgy csináltam mindent, mint a Nyikolájnál.

Üdv Doki!

Amikor konvertáltad, milyen formátumba konvertáltad?
Nem itt van a kutya elesve...?

Itt van egy kis infó a felhasználható file formátumokról...(is)
windows.microsoft.com/hu-hu/windows-live...-help?t1=t3#v1h=tab1
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Doktoruur

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #13126 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Kérdés

zstorok75 írta:

Doktoruur írta: Zstorok75! Nem nyúltam már hozzá. A Yamato 180+ dmg-s csatát akartam megcsinálni, de valamiért nem tudom... Fraps, konvertálás az oké. Viszont amikor beteszem a movie maker progiba, akkor már csak hang van.... Nem tudom mi a gond, mert úgy csináltam mindent, mint a Nyikolájnál.

Üdv Doki!

MPEG-be konvertálom a FRAPS által elkészített felvételt és azt teszem be a MM-be. Hang van, de kép nincs. Csak feketeség....

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #13128 Írta: zstorok75

Doktoruur írta:

zstorok75 írta:

Üdv Doki!

MPEG-be konvertálom a FRAPS által elkészített felvételt és azt teszem be a MM-be. Hang van, de kép nincs. Csak feketeség....

Amennyiben a INY-nál nem volt ilyen probléma, és mindent úgy csináltál most is, lehet, hogy tömörítésnél csinált valamit a gép.
Esetleg egy újratömörítés segíthet.

Vagy ha az sem, próbáld meg átkonvertálni AVI-ba és azt beilleszteni.

Ezt találtam az MM oldalán:
"Az MPEG-2 formátumú és a Microsoft programmal felvett TV-műsorból származó videofájlokat csak akkor használhatja a filmjeiben, ha számítógépén a Windows valamelyik következő kiadása fut: Windows 7 Home Premium, Windows 7 Professional, Windows 7 Enterprise, Windows 7 Ultimate, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Ultimate."

Lehet még a videó codec/kodek is. (amennyiben a két progié nem egészen kompatibilis egymással)

www.free-codecs.com/k_lite_codec_pack_download.htm

Telepítés után esetleg nem árt újra indítani a rendszert.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja zstorok75 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Doktoruur

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #13130 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Kérdés
Pont azt csinálom. Ha nem jön ezzel sem össze, csinálok egy másik FRAPS-os felvételt. Lehet azzal van a baja. Bár nem tudom, hogy mi.....

Szerk.: Nekem 8.1 van. De ha azzal nem menne, akkor az Imperator is rossz lett volna.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Doktoruur által.

Több
8 éve 9 hónapja #13131 Írta: zstorok75

Doktoruur írta: Pont azt csinálom. Ha nem jön ezzel sem össze, csinálok egy másik FRAPS-os felvételt. Lehet azzal van a baja. Bár nem tudom, hogy mi.....

Szerk.: Nekem 8.1 van. De ha azzal nem menne, akkor az Imperator is rossz lett volna.

Időközben, kiegészítettem az előző hozzászólásom!

Több
8 éve 9 hónapja #13170 Írta: bela455
bela455 válaszolt a következő témában: Kérdés
Sziasztok. Egy kerdesem lenne a kapitanyal kapcsolatban. Pl. van 1 japan kapitany a Kongon de kell a Fuso is, de a Kongot megszerettnem tartani a Fusot stock kapitanyal kezdjem. Van meg egy japan kapitany de az a circalokon van, az kell oda. Mi a szokas ? Kapitanyt milyen szintu hajoval erdemes kikepezni? Kosz a tanacsokat.

Oldalmegjelenítési idő: 0.341 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.