- Köszönetek: 291
Doktoruur írta:
DragonZ írta: Valaki tudja, hogy a saját profilnál a név mellett levő carma számértékek mit takarnak?
Mikor 2 es volt a nevem mögött sorra bukó csatába tett be, de mióta 4 es azt veszem észre, hogy jobb lett a statom. A wow főoldalon , mivel az angolom arra elég, hogy ne adjanak el, ezért nem találom.
Köszi az infót előre is .
Semmi értelme. Ez ilyen dicséretek/megrovások összessége. A statod meg azért javult, mert Te is fejlődtél és jobb csatákat sikerült menned.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Doktoruur írta: Nem játékkal kapcsolatos, de gyors tanácsra van szükségem. Nokia Lumia 625-ös telefonomon magától bekapcsolt a repülési mód. Egyszerűen képtelen vagyok kikapcsolni. Azaz kikapcsolom a gyors menüben és a beállításokban is. Viszont amint bekapcsol a képernyővédő, rögtön visszaugrik a csúszka.... Ötlete van valakinek? Előre is köszönöm!
Szerk.: na most már ott tartunk, ha megpróbálom kikapcsolni(rep. módot), akkor visszaáll ugye és egy idő múlva kikapcsol a telefonom is. Úgy, hogy be sem tudom kapcsolni, csak hideg indítással.....
geotigris9 írta: Ennél értelmetlenebb baromságot már nem tudnak kitalálni!
Gneisenau67 írta: Nálam a négybetűs szavak elég gyakran előfordulnak a chaten, sokszor jogosan, sokszor csak izomból, dühből.
Sose néztem a karmámat eddig, de valószínűleg emiatt nyomnak be tier V-vel tier VII mellé . Ami bukta többnyire.
Köszönöm a figyelmeztetést.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.