Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #13348 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Kérdés
Doktoruur és DragonZ

Doktoruur írta:

DragonZ írta: Valaki tudja, hogy a saját profilnál a név mellett levő carma számértékek mit takarnak?

Mikor 2 es volt a nevem mögött sorra bukó csatába tett be, de mióta 4 es azt veszem észre, hogy jobb lett a statom. A wow főoldalon , mivel az angolom arra elég, hogy ne adjanak el, ezért nem találom.
Köszi az infót előre is .

Semmi értelme. Ez ilyen dicséretek/megrovások összessége. A statod meg azért javult, mert Te is fejlődtél és jobb csatákat sikerült menned.

Ennél értelmetlenebb baromságot már nem tudnak kitalálni!

Nálam egyik nap még 6-on volt másnap néztem már 0-a!

Kérded miért elmondom!(?)

Ha lecseszed a csapatot jogosan (teljesen agyhalott csapat/még véletlenül sem csinálták azt amit írt az ember a chaten pedig talán úgy hozható lett volna a csata pl.) az sok esetben mindegy, hogy kendőzetlenül(azért annyira nem) vagy a nélkül utána (én kimondom amit gondolok feketén fehéren) aztán a fél Szuper csapat ad nekem egy negatív reportot és máris 0 a hatos karma.

Vagy másik szitu túl jó vagy az ellen csapata ellen sokat kicsinálsz és bosszúból adnak neked "ajándékba" egy negatív reportot az más kérdés, hogy ilyen esetben akár növekszik a karmád is mert pl. lehoztál egy csatát és pl. csak a saját csapatod ad neked pozitív reportot ...

Szumma-szummárum semmi értelme nincs főleg azért mert, nem a valós teljesítményt tükrözi a fent említett esetek miatt, pedig elvileg arra lenne !

Amit meg megfigyeltél (győzelmi ráta) az elvileg puszta véletlen lehet csak. :lol:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja geotigris9 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Doktoruur, DragonZ, Gneisenau67

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #13376 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Kérdés
Nem játékkal kapcsolatos, de gyors tanácsra van szükségem. Nokia Lumia 625-ös telefonomon magától bekapcsolt a repülési mód. Egyszerűen képtelen vagyok kikapcsolni. Azaz kikapcsolom a gyors menüben és a beállításokban is. Viszont amint bekapcsol a képernyővédő, rögtön visszaugrik a csúszka.... Ötlete van valakinek? Előre is köszönöm!

Szerk.: na most már ott tartunk, ha megpróbálom kikapcsolni(rep. módot), akkor visszaáll ugye és egy idő múlva kikapcsol a telefonom is. Úgy, hogy be sem tudom kapcsolni, csak hideg indítással.....
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Doktoruur által.

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #13390 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Kérdés

Doktoruur írta: Nem játékkal kapcsolatos, de gyors tanácsra van szükségem. Nokia Lumia 625-ös telefonomon magától bekapcsolt a repülési mód. Egyszerűen képtelen vagyok kikapcsolni. Azaz kikapcsolom a gyors menüben és a beállításokban is. Viszont amint bekapcsol a képernyővédő, rögtön visszaugrik a csúszka.... Ötlete van valakinek? Előre is köszönöm!

Szerk.: na most már ott tartunk, ha megpróbálom kikapcsolni(rep. módot), akkor visszaáll ugye és egy idő múlva kikapcsol a telefonom is. Úgy, hogy be sem tudom kapcsolni, csak hideg indítással.....

Tudom furán hangzik, de ha meg nem próbáltad akkor Soft Reset ha nem segít akkor Hard Reset. Ha az sem akkor ha megy az angol írj az angol Microsoft Support chaten MS-nek( ha nincs magyar), segíteni próbálnak majd (igen az MS és igen tényleg segítenek live online), de ezeket próbáld ki előtte.-SZERK: most esik le, Nokia Lumia-d van, de azért megpróbálnám a helyedben, mert az angol oldalon ott a listában

Nem lehet, hogy csak azt mutatja az ikon hogy Rep.mod-ban van, de valójában nincs? Próbáld a felső menüt lehúzni majd visszatolni párszor, lehet hogy csak ikon glitch/bug. Nekem a mobilnetet jelzi tévesen néha 640-en.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja AtuqShaman által.

Több
8 éve 9 hónapja #13392 Írta: AtuqShaman

geotigris9 írta: Ennél értelmetlenebb baromságot már nem tudnak kitalálni!

Szívemből szóltál. De várjuk ki a végét. Menni fog nekik. ;)

Több
8 éve 9 hónapja #13393 Írta: Gneisenau67
Gneisenau67 válaszolt a következő témában: Kérdés
Nálam a négybetűs szavak elég gyakran előfordulnak a chaten, sokszor jogosan, sokszor csak izomból, dühből.
Sose néztem a karmámat eddig, de valószínűleg emiatt nyomnak be tier V-vel tier VII mellé :). Ami bukta többnyire.

Köszönöm a figyelmeztetést.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vonKurz

Több
8 éve 9 hónapja #13394 Írta: AtuqShaman

Gneisenau67 írta: Nálam a négybetűs szavak elég gyakran előfordulnak a chaten, sokszor jogosan, sokszor csak izomból, dühből.
Sose néztem a karmámat eddig, de valószínűleg emiatt nyomnak be tier V-vel tier VII mellé :). Ami bukta többnyire.

Köszönöm a figyelmeztetést.

ELVILEG a karmának nincs köze milyen tier-be rak. Ellenben az egyik frissítéssel jött tier beosztásoknak.
De fejből ezt nem tudom mikor volt.

Oldalmegjelenítési idő: 0.417 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.