Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 9 hónapja #13211 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

vcsaba1968 írta: Az a ködbe bujo rombolokat deriti fel de meg kell nézni a hatotávját mert az elég kicsi olyan 3.5 km ha jol emlékszem.

a torpedo is messzebbrol latszik, altalaban nem valo semmire, tier6-n lehet feltenni helyette a légvédelem erősítését, onnantól az van :)

egyébként érdekesség, a németnek más egy kicsit, 2,5/3,5 km helyett 3,5/5km az hasznosabbnak tűnik...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: bela455

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #13223 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés

vonKurz írta:

vcsaba1968 írta: Az a ködbe bujo rombolokat deriti fel de meg kell nézni a hatotávját mert az elég kicsi olyan 3.5 km ha jol emlékszem.

a torpedo is messzebbrol latszik, altalaban nem valo semmire, tier6-n lehet feltenni helyette a légvédelem erősítését, onnantól az van :)

egyébként érdekesség, a németnek más egy kicsit, 2,5/3,5 km helyett 3,5/5km az hasznosabbnak tűnik...

nekem is ritkán volt hasznomra, de talán volt olyan, hogy egész közel bújócskáztunk a rombolóval a Königsberg-el és a szonár derítette fel 3km-en füstben, amikor lebukott, üldőzőbe vett (!) így csak arra kellett ügyelnem, hogy ne menjek neki senkinek/semminek, pulykavadászat volt.
a másik alkalommal pedig a haverom, akivel ritkán division-ben játszom, rombolóra gyűjtött az ARP Kongohoz és megkért, hogy még a víz alól is keressek neki rombolókat :)

Több
8 éve 9 hónapja #13239 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Kérdés
Közel kell menni, hogy működjön viszont így te látod a rombolót a ködben, ő viszont nem
A következő felhasználók mondtak köszönetet: bela455

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #13272 Írta: Dr.OGA
Dr.OGA válaszolt a következő témában: Kérdés

zstorok75 írta:
Minden jó úgy, ahogy van, nem kell annyira optimalizálni ebben az esetben.
Esetleg a "Pivát torrent"-hez nyomhatsz egy pipát, de nem fontos.

No bocsánat, hogy eddig nem jelentkeztem ezügyben, de vasárnap meghalt a gépem, eltartott egy darabig míg rendbe hoztam.
Szóval nem tudom így jó-e, a "Trackerek" részt kitöröltem és üresen hagytam, (ha oda mégis kell hogy kerüljön valami akkor szólj :) )

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Dr.OGA által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Doktoruur, zstorok75

Több
8 éve 9 hónapja #13302 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Kérdés
Valaki tudja, hogy a saját profilnál a név mellett levő carma számértékek mit takarnak?

Mikor 2 es volt a nevem mögött sorra bukó csatába tett be, de mióta 4 es azt veszem észre, hogy jobb lett a statom. A wow főoldalon , mivel az angolom arra elég, hogy ne adjanak el, ezért nem találom.
Köszi az infót előre is .

Több
8 éve 9 hónapja #13304 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Kérdés

DragonZ írta: Valaki tudja, hogy a saját profilnál a név mellett levő carma számértékek mit takarnak?

Mikor 2 es volt a nevem mögött sorra bukó csatába tett be, de mióta 4 es azt veszem észre, hogy jobb lett a statom. A wow főoldalon , mivel az angolom arra elég, hogy ne adjanak el, ezért nem találom.
Köszi az infót előre is .

Semmi értelme. Ez ilyen dicséretek/megrovások összessége. A statod meg azért javult, mert Te is fejlődtél és jobb csatákat sikerült menned.

Oldalmegjelenítési idő: 0.450 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.