Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #13065 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Kérdés

Doktoruur írta: Kedves Zstorok75!
Átjöttem ide, hogy ne legyen OFF....

OK! Jogos!

Doktoruur írta: ...
Alapból alacsony felbontáson játszok. Így volt eddig stabilan 60 FPS környékén. Az lehet a baj?...

Amennyiben az a gond, hogy nem annyira részletes a tiéd, mint másé, igen, ez lehet.

Most mentem egy coop csatát magas beállításokkal. Így 29-30 FPS-em volt. Az nem kevés? Most megnézek egy közepeset is...

Nézd!
Sajnos ez az a dolog, amiben nem tudok segíteni. Ezt neked kell kitapasztalni, hogy melyik az a felbontás, amely mellett még a FRAPS is elfut, de számodra még élvezhető minőséget produkál a játék/visszajátszás. (Az is megoldás lehet, hogy a játékhoz is, és a videó készítéshez is, más beállításokat használsz a játékban. A visszajátszás minőségét nem befolyásolja…)

Egyébként nem kell ennek kitapasztalásához köröket futni a játékban. A visszajátszás alatt is ugyan úgy tudod a beállításokat babrálni, és a bal felső sarokban ugyan úgy látod az eredményt...

Én úgy csinálnám, hogy elindítanám a visszajátszást és a felvételt egyszerre, majd 1-2 perc múlva belépnék a játék menüjébe, állítanék egy-két dolgot, aztán vissza, nézném 1-2 percig megint, hogy hogyan reagál a rendszer. Aztán megint állítani valamit, és megint hagyni 1-2 percig had fusson a visszajátszás, stb-stb. Persze mindezt úgy, hogy mind a kettőt hagyni futni, miközben állítasz...
Aztán visszanézni az egész "filmet", így látod, hogy melyik beállítás a legjobb.
A legvégén, pedig a legkedvezőbb konstellációval megcsinálni a rendes felvételt.

De megint mondom, hogy ha nagyon nem boldogulsz, csak küld el egy-két instrukcióval karöltve, hogy mit és hogyan szeretnél, és megpróbálom úgy megcsinálni, ahogy te szeretnéd.
(Remélem azért olyan igényed nem lesz, hogy az OSZKÁR-ra is be szeretnél vele nevezni... :whistle:
Az sem lehetetlen, csak „kicsit” várni kell, míg elkészül… :lol: )
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja zstorok75 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Doktoruur

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #13067 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Kérdés
Zstorok75! Minden felvétel éles, kivéve a kész állapot. Tuti a youtube rontott rajta sokat (aztán lehet tévedek). Na most ha felveszem magas grafikára, akkor még jobb minőségű lesz. Ezáltal.... a youtube ha ront rajta (már pedig fog), akkor nem lesz annyira rossz. Magyarán: alacsony grafika - youtube után szar. Magas grafika - youtube után közepes. Vagy rosszul gondolom? A másik: azt nem tudom, hogy a 30 FPS mennyire elegendő a játékhoz.....

Dr.OGA! Köszi, ez jó ötlet. De addig, ameddig a videóim rossz minőségűek, addig nem érdemes. :(
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75

Több
8 éve 9 hónapja #13068 Írta: zstorok75

Dr.OGA írta:

Doktoruur írta: Sejtettem, hogy Te sem tudod visszanézni.

Az új kliens sajnos teljesen inkompatibilis régi replay-ekkel, de én elmentettem a korábbi klienst!!!
Ha valahogy el tudom juttatni hozzád, akkor újra le tudod játszani azt a replay-t és fel is veheted!!! (Zip-be csomagolva olyan 11GB)

Ezen az is segíthet, ha az egész cuccot (régi kliens) becsomagolod.
Csinálsz róla egy torrent filet, és azt elküldve nekünk/nekem, az alapján húzzuk le töled.
Legalább nem kell folyamatosan bekapcsolva hagyni a gépeket, míg a 11GB "átszalad"...

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #13069 Írta: zstorok75

Doktoruur írta: Zstorok75! Minden felvétel éles, kivéve a kész állapot. Tuti a youtube rontott rajta sokat (aztán lehet tévedek). Na most ha felveszem magas grafikára, akkor még jobb minőségű lesz. Ezáltal.... a youtube ha ront rajta (már pedig fog), akkor nem lesz annyira rossz. Magyarán: alacsony grafika - youtube után szar. Magas grafika - youtube után közepes. Vagy rosszul gondolom? A másik: azt nem tudom, hogy a 30 FPS mennyire elegendő a játékhoz.....

Dr.OGA! Köszi, ez jó ötlet. De addig, ameddig a videóim rossz minőségűek, addig nem érdemes. :(

Igen! Jól látod a kérdést!

A másik: azt nem tudom, hogy a 30 FPS mennyire elegendő a játékhoz...

zstorok75 írta: ...
Az is megoldás lehet, hogy a játékhoz is, és a videó készítéshez is, más beállításokat használsz a játékban. A visszajátszás minőségét úgy sem befolyásolja… ;)
...

Közepes is megnézve: na ez ugrál a legjobban. 30-47-50 általában így.... vélemény?

A FRAPS-ban be lehet állítani, hogy felvétel közben állandó legyen a képkocka sebesség. Akkor meg csak az lesz látványos a filmen, ha a játékban ezen érték alá csökken az FPS.
Egy próbát megér...

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja zstorok75 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Doktoruur

Több
8 éve 9 hónapja #13073 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Kérdés
Valakinek esetleg van arról infója, hogy összevonják ezt is a többi WG játékkal és közös lesz az arany meg a free XP?

Több
8 éve 9 hónapja #13074 Írta: Eper
Eper válaszolt a következő témában: Kérdés
Szerintem nem éri meg a wg nek ez azért van dublon és nem arany

Oldalmegjelenítési idő: 0.354 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.