- Köszönetek: 357
Doktoruur írta: Kedves Zstorok75!
Átjöttem ide, hogy ne legyen OFF....
Doktoruur írta: ...
Alapból alacsony felbontáson játszok. Így volt eddig stabilan 60 FPS környékén. Az lehet a baj?...
Most mentem egy coop csatát magas beállításokkal. Így 29-30 FPS-em volt. Az nem kevés? Most megnézek egy közepeset is...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Dr.OGA írta:
Doktoruur írta: Sejtettem, hogy Te sem tudod visszanézni.
Az új kliens sajnos teljesen inkompatibilis régi replay-ekkel, de én elmentettem a korábbi klienst!!!
Ha valahogy el tudom juttatni hozzád, akkor újra le tudod játszani azt a replay-t és fel is veheted!!! (Zip-be csomagolva olyan 11GB)
Doktoruur írta: Zstorok75! Minden felvétel éles, kivéve a kész állapot. Tuti a youtube rontott rajta sokat (aztán lehet tévedek). Na most ha felveszem magas grafikára, akkor még jobb minőségű lesz. Ezáltal.... a youtube ha ront rajta (már pedig fog), akkor nem lesz annyira rossz. Magyarán: alacsony grafika - youtube után szar. Magas grafika - youtube után közepes. Vagy rosszul gondolom? A másik: azt nem tudom, hogy a 30 FPS mennyire elegendő a játékhoz.....
Dr.OGA! Köszi, ez jó ötlet. De addig, ameddig a videóim rossz minőségűek, addig nem érdemes.
A másik: azt nem tudom, hogy a 30 FPS mennyire elegendő a játékhoz...
zstorok75 írta: ...
Az is megoldás lehet, hogy a játékhoz is, és a videó készítéshez is, más beállításokat használsz a játékban. A visszajátszás minőségét úgy sem befolyásolja…
...
Közepes is megnézve: na ez ugrál a legjobban. 30-47-50 általában így.... vélemény?
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.