Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 9 hónapja #13012 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Kérdés

Doktoruur írta:

geotigris9 írta:

Doktoruur írta: geotigris9! Értem amit írtál. De ahhoz, hogy linkeljem, fel kell tennem a youtubra nem? Mert úgy lesz linkje. Az a bajom, hogy még 250 perc, mire feltölti... :(

szerk: a gépemen a videó mp4 formátumba van.

Igen fel kell töltened.

És ha nem tetszik neki akkor jobb esetben még át is konvertálja a videót vagy azt mondja nem jó neki. (Ez abban az esetben ha nem jó a felbontás vagy a kódolása a videónak.)

Hát nálam 5-6 óra még felmegy az a nyúlfarknyi kis videó amit felrakok mert valami piszok lassú a feltöltés. A másik az, hogy hajózni sem tudok közben mert egekbe tólja még így is a pinget.

Ettől féltem... :) Nekem 7 óra a feltöltése a 15 perces videónak. Pedig ma terveztem egy kis est Yamatot.... :( Na mindegy, reggelre meg lesz a videó. Egyébként meg az a legszebb, hogy ennyi idő és még csak nem is annyira jó az egész. :sick:

Azt nem tudom, hogy működik pontosan ez, de van, hogy bezárod az oldalt (ne tedd) amin töltődik és van amikor elmenti a már feltöltött részt (pl. 60% át ami felment éppen már) és utána ha azt a fájlt töltöd fel újra ami félbemaradt folytatja a feltöltést, de van amikor nem tudja mert sérültnek érzékeli ez véget stb.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Doktoruur

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #13018 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés
DR. Ha a neted bírja, és a géped is, akkor ajánlom a streamet, mert az játék alat tölti fel (csak így korlátos a szerkeszthetősége...)

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #13021 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Kérdés

Doktoruur írta: ...
Ettől féltem... :) Nekem 7 óra a feltöltése a 15 perces videónak. Pedig ma terveztem egy kis est Yamatot.... :( Na mindegy, reggelre meg lesz a videó. Egyébként meg az a legszebb, hogy ennyi idő és még csak nem is annyira jó az egész. :sick:

Üdv!

Éjszaka érdemes, egyrészt senkit nem zavar, másrészt kevésbé terhelt a hálózat is.
Én este elindítom, oszt jó esetben reggelre fent is van...

Doktoruur írta: ...
Egyébként meg az a legszebb, hogy ennyi idő és még csak nem is annyira jó az egész. :sick:

De azért ne add fel!
Az első ritkán sikerül, úgy ahogy eltervezzük. Bármennyire is egyszerű némely program használata, az embernek meg kell ismernie a beállítási lehetőségeket, illetve rá kell jönnie, hogy a saját gépéhez melyik a legjobb...
Ha leírod, hogy mely progikat használod, lehet, közösen meg tudjuk fejteni, miért veszített a minőségből...

Doki!

Megtaláltam a kérdéses visszajátszásokat, de sajnos, nem jártam velük sikerrel. :(
Sajnálom!
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja zstorok75 által.

Több
8 éve 9 hónapja #13024 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Kérdés

zstorok75 írta:
Üdv!

Éjszaka érdemes, egyrészt senkit nem zavar, másrészt kevésbé terhelt a hálózat is.
Én este elindítom, oszt jó esetben reggelre fent is van...
De azért ne add fel!
Az első ritkán sikerül, úgy ahogy eltervezzük. Bármennyire is egyszerű némely program használata, az embernek meg kell ismernie a beállítási lehetőségeket, illetve rá kell jönnie, hogy a saját gépéhez melyik a legjobb...
Ha leírod, hogy mely progikat használod, lehet, közösen meg tudjuk fejteni, miért veszített a minőségből...

Doki!

Megtaláltam a kérdéses visszajátszásokat, de sajnos, nem jártam velük sikerrel. :(
Sajnálom!

A minősége annyira már nem lett szar a végére(remélem), de majd meglátjuk. Maga az egész videó (az élmény) nem lett valami jó... Na de majd felteszem, aztán majd jöhetnek a kritikák. :)

Sejtettem, hogy Te sem tudod visszanézni. Viszont találtam valamit (wot-os dolog). Ebből talán ki lehet indulni..... forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/1...5121413#entry5121413

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #13058 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Kérdés
Kedves Zstorok75!

Átjöttem ide, hogy ne legyen OFF.... Alapból alacsony felbontáson játszok. Így volt eddig stabilan 60 FPS környékén. Az lehet a baj? Most mentem egy coop csatát magas beállításokkal. Így 29-30 FPS-em volt. Az nem kevés? Most megnézek egy közepeset is...

Közepes is megnézve: na ez ugrál a legjobban. 30-47-50 általában így.... vélemény?
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Doktoruur által.

Több
8 éve 9 hónapja #13062 Írta: Dr.OGA
Dr.OGA válaszolt a következő témában: Kérdés

Doktoruur írta: Sejtettem, hogy Te sem tudod visszanézni.

Az új kliens sajnos teljesen inkompatibilis régi replay-ekkel, de én elmentettem a korábbi klienst!!!
Ha valahogy el tudom juttatni hozzád, akkor újra le tudod játszani azt a replay-t és fel is veheted!!! (Zip-be csomagolva olyan 11GB)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Doktoruur, zstorok75

Oldalmegjelenítési idő: 0.382 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.