- Köszönetek: 291
Doktoruur írta:
geotigris9 írta:
Doktoruur írta: geotigris9! Értem amit írtál. De ahhoz, hogy linkeljem, fel kell tennem a youtubra nem? Mert úgy lesz linkje. Az a bajom, hogy még 250 perc, mire feltölti...
szerk: a gépemen a videó mp4 formátumba van.
Igen fel kell töltened.
És ha nem tetszik neki akkor jobb esetben még át is konvertálja a videót vagy azt mondja nem jó neki. (Ez abban az esetben ha nem jó a felbontás vagy a kódolása a videónak.)
Hát nálam 5-6 óra még felmegy az a nyúlfarknyi kis videó amit felrakok mert valami piszok lassú a feltöltés. A másik az, hogy hajózni sem tudok közben mert egekbe tólja még így is a pinget.
Ettől féltem... Nekem 7 óra a feltöltése a 15 perces videónak. Pedig ma terveztem egy kis est Yamatot.... Na mindegy, reggelre meg lesz a videó. Egyébként meg az a legszebb, hogy ennyi idő és még csak nem is annyira jó az egész.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Doktoruur írta: ...
Ettől féltem... Nekem 7 óra a feltöltése a 15 perces videónak. Pedig ma terveztem egy kis est Yamatot.... Na mindegy, reggelre meg lesz a videó. Egyébként meg az a legszebb, hogy ennyi idő és még csak nem is annyira jó az egész.
Doktoruur írta: ...
Egyébként meg az a legszebb, hogy ennyi idő és még csak nem is annyira jó az egész.
zstorok75 írta:
Üdv!
Éjszaka érdemes, egyrészt senkit nem zavar, másrészt kevésbé terhelt a hálózat is.
Én este elindítom, oszt jó esetben reggelre fent is van...
De azért ne add fel!
Az első ritkán sikerül, úgy ahogy eltervezzük. Bármennyire is egyszerű némely program használata, az embernek meg kell ismernie a beállítási lehetőségeket, illetve rá kell jönnie, hogy a saját gépéhez melyik a legjobb...
Ha leírod, hogy mely progikat használod, lehet, közösen meg tudjuk fejteni, miért veszített a minőségből...
Doki!
Megtaláltam a kérdéses visszajátszásokat, de sajnos, nem jártam velük sikerrel.
Sajnálom!
Doktoruur írta: Sejtettem, hogy Te sem tudod visszanézni.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.