Doktoruur
Én is az OBS-t ajánlom mint ledgeri is említett (link).
Elsőre bonyolultnak tűnhet használata, de jó a program (tapasztalat) tud magyar nyelven ingyenesen letölthető és mindig frissítik valamint rögtön előre beállított paraméterekre kódolja is rögtön, nem kell konvertálgatni utána még pluszba.* /A Format Factory, ha kell konvertálni tényleg nagyon jó, ajánlom én is ő is ingyenes frissülő és magyar nyelven is "beszélő" program./
*(Pl. a FRAPS nem ilyen és nagyon nagy hej-igényű videókat csinál és úgy tudom fizetős is.)
Az előzőleg említett "Movie Maker" az is itt célnak tökéletesen megfelel (én is jelenleg ezt használom ide elég és ez sem tört program stb. ez is egy pozitívum tud magyarul is, ha .. .) Ha nincs igényed hiper szuper exra, mega-baró effektekre bár itt is vannak effektek jó pár némelyik egész jó.
(Nekem néha már elegem is van az orba-szájba effekt-telt videóktól, de ez az én személyes véleményem.)
A fent említett programokat nyugodt szívvel tudom ajánlani mert teljes verziósként lehet őket használni, nem tört programok és tényleg jók
HASZNÁLHATÓK nem utolsó sorban.
Én is már többet kipróbáltam, de ezeknél álltam meg most.
Érdemes rákeresni valami, hogyan használd videóra a programokkal kapcsolatban és ott kitanulható használatuk.*1
Jó ha tudod:
Ha teszel fel videókat a Y betűs oldalra érdemes a lehető legjobb minőségben tenni mert a Y betűs oldal fog rontani a videó minőségen helytakarékosságból kifolyólag.
És ha van érdemesre tartott replay a játékkal kapcsolatban játék frissítés előtt még meg kell csinálni vagy nem frissíted a játékot amíg nem menteted videóként el.
*1
Ezt érdemes megnézni már csak a hardveres kérdéseddel kapcsolatban is "szájbarágós", de az az ami ér is valamit.
1.
2.
3.
Ha megnézed nézd meg az összeset sorban mert összefügg!
ráadás
Sok sikert, ha mégis úgy döntesz belevágsz.
üdv. geotigris9