Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 9 hónapja #12947 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Kérdés
Köszi srácok, de sajna már tárgytalan. Tudniillik nem tudom visszanézni a két replayt. :(
A gépem: AMD Phenom(tm) II X6 1055T 2.8 GHz proci ; 6GB DDR3 memo; ATI Radeon 5570 vidi; 1TB-s vinyo.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #12963 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Kérdés
Doktoruur

Én is az OBS-t ajánlom mint ledgeri is említett (link).
Elsőre bonyolultnak tűnhet használata, de jó a program (tapasztalat) tud magyar nyelven ingyenesen letölthető és mindig frissítik valamint rögtön előre beállított paraméterekre kódolja is rögtön, nem kell konvertálgatni utána még pluszba.* /A Format Factory, ha kell konvertálni tényleg nagyon jó, ajánlom én is ő is ingyenes frissülő és magyar nyelven is "beszélő" program./

*(Pl. a FRAPS nem ilyen és nagyon nagy hej-igényű videókat csinál és úgy tudom fizetős is.)

Az előzőleg említett "Movie Maker" az is itt célnak tökéletesen megfelel (én is jelenleg ezt használom ide elég és ez sem tört program stb. ez is egy pozitívum tud magyarul is, ha .. .) Ha nincs igényed hiper szuper exra, mega-baró effektekre bár itt is vannak effektek jó pár némelyik egész jó.
(Nekem néha már elegem is van az orba-szájba effekt-telt videóktól, de ez az én személyes véleményem.)

A fent említett programokat nyugodt szívvel tudom ajánlani mert teljes verziósként lehet őket használni, nem tört programok és tényleg jók HASZNÁLHATÓK nem utolsó sorban.
Én is már többet kipróbáltam, de ezeknél álltam meg most.

Érdemes rákeresni valami, hogyan használd videóra a programokkal kapcsolatban és ott kitanulható használatuk.*1

Jó ha tudod:
Ha teszel fel videókat a Y betűs oldalra érdemes a lehető legjobb minőségben tenni mert a Y betűs oldal fog rontani a videó minőségen helytakarékosságból kifolyólag.

És ha van érdemesre tartott replay a játékkal kapcsolatban játék frissítés előtt még meg kell csinálni vagy nem frissíted a játékot amíg nem menteted videóként el.

*1
Ezt érdemes megnézni már csak a hardveres kérdéseddel kapcsolatban is "szájbarágós", de az az ami ér is valamit. :)
1.
2.
3.
Ha megnézed nézd meg az összeset sorban mert összefügg!

ráadás

Sok sikert, ha mégis úgy döntesz belevágsz.

üdv. geotigris9
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja geotigris9 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #12964 Írta: Dr.OGA
Dr.OGA válaszolt a következő témában: Kérdés
Doktoruur
Nem kell feladni, én elmentettem a korábbi klienst, ha kell, valahogy összehozzuk, hogy eljuttassam hozzád, és akkor felveheted a replay-t.
(Felajánlanám hogy felveszem én, ha elküldöd a replay-t, de a gépem nem túl combos. Ingame is gyakram 20 alatti az fps-em. Kéne kicsit fejlesztenem rajta, csak egyenlőre kevés rá a lové...)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Dr.OGA által.

Több
8 éve 9 hónapja #12970 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Kérdés
Üdv újra Doki!
(És természetesen a többieknek is!!! ;) )

Mondjuk egy próbát megér! Ha megvan még a replay, küld el nekem is, meglátjuk mire megyünk vele. (Lehet valamelyikünknél lejátssza... :dry: ;) )

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Több
8 éve 9 hónapja #12971 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Kérdés
Köszi srácok! Sajnos el kellett jönnöm otthonról munkaügyben. Viszont Ti is le tudjátok szedni. A prémium csatahajó topicban van. Kb 9-ok oldal. Az a 160k dmg-s kör. Utána tettem fel a 150 felettit. Klikk a videjó feliratra és download. Ez egyszerűbb, mint hogy én küldözgetem. Köszi!

Több
8 éve 9 hónapja #12972 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés
Nekem i5-öm van És még ezzel is szenvednék ha jó felbontást szeretnék, meg nekem is csak 1 vinyóm van....
Milyen felbontásra hány FPS-re képes a masina?

Oldalmegjelenítési idő: 0.346 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.