Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 9 hónapja #12782 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Kérdés
Ebben a játékban sajnos ilyen nem fordulhat elő. Ki tudja miért, a WG úgy döntött, hogy végtelen számú lőszerrel és ami nagyobb baj, végtelen számú torpedóval rendelkeznek a hajók.

Meglehetett volna másként is csinálni, van is olyan hajós játék, ahol ezek a dolgok rendben vannak (Steel Ocean), de ez itt WG találmány.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gneisenau67

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #12784 Írta: Gneisenau67
Gneisenau67 válaszolt a következő témában: Kérdés
Köszönöm szépen a választ.

• Mesi0
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 9 hónapja #12807 Írta: Mesi0
Mesi0 válaszolt a következő témában: Kérdés
sziasztok, megvan a tier vi-os német, van neki kis repcsije is...:) kilőni ugye kitudom, de utána tudok még vele valamit csinálni? egy videoban láttam, hogy kilőtték és rögtön megtámadta az ellenséges torpedóvetőket, ott úgy láttam, mintha egy kis kurzor nyíllal megadták volna neki az ellenséges köteléket, ezt hogy lehet megcsinálni?

Több
8 éve 9 hónapja #12808 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Kérdés
Ebben a játékban a cirkálók, csatahajók repülői nem irányíthatóak. Az egy másik játékban vannak (Steel Ocean).

Több
8 éve 9 hónapja #12813 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

Trucker39 írta: Ebben a játékban a cirkálók, csatahajók repülői nem irányíthatóak. Az egy másik játékban vannak (Steel Ocean).

valoszinuleg azt latta, hogy kilote a repulot, ami automatikusan megtamadta a kozeledo bombazokat, és a kurzorral kijeloltek a repulorajt, (Ctrl lenyomasa mellett) ilyenkor a legvedelem egyreszt azt lovi, (mondjuk ha tobb repulo jon egyszerre, es te konkretan a torpedosokat akarod) masreszt elviekben tobbet is sebez a kijelolt csapaton.
ha tobben vannak nagyon kozel, a masodlagos utegnek hajokat is kijelolhetsz igy.

ja, es mellesleg a vadaszrepulo arra is jo, hogy sziget tuloldalan/esetleg kozeledben levo rombolot felspotol, foleg ez utobbiakra hasznos, elviekben kiszurhatja a torpedokat is...

Több
8 éve 9 hónapja #12814 Írta: Gneisenau67
Gneisenau67 válaszolt a következő témában: Kérdés
Én is úgy tudom, hogy a repülő megvéd a bombázóktól és torpedóvetőktől, de a német VI-nak amúgy jó légelhárító-felszereltsége is van, aprítja a repülőket rendesen.

Oldalmegjelenítési idő: 0.362 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.