- Köszönetek: 1105
Gneisenau67 írta: Én is úgy tudom, hogy a repülő megvéd a bombázóktól és torpedóvetőktől, de a német VI-nak amúgy jó légelhárító-felszereltsége is van, aprítja a repülőket rendesen.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Mesi0 írta: sziasztok, megvan a tier vi-os német, van neki kis repcsije is... kilőni ugye kitudom, de utána tudok még vele valamit csinálni? egy videoban láttam, hogy kilőtték és rögtön megtámadta az ellenséges torpedóvetőket, ott úgy láttam, mintha egy kis kurzor nyíllal megadták volna neki az ellenséges köteléket, ezt hogy lehet megcsinálni?
Grievous írta: Amúgy kis érdekesség: volt anno itt olyan kérdés, hogy ha az 5. skillsorban a +1 vadász +1 bombázó képesség megvan, akkor az CA-ra is érvényes. Valaki nem volt elég perverz, hogy megnézze ezt? Mert ha igen, akkor az érdekes kérdés vet fel ,hogy akkor hogy működne a dolog. Jó pár hajó rendelkezik 2. katapulttal, amin nincs semmi, így hely elviekben van.,
Ja, a vadász elvileg támadná az érkező gépeket, kijelölöm a célpontot, de csak akkor megy rájuk, ha a szokásos körpályának azon a részén van, ahol az ellen is jön...
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.