Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 9 hónapja #12816 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

Gneisenau67 írta: Én is úgy tudom, hogy a repülő megvéd a bombázóktól és torpedóvetőktől, de a német VI-nak amúgy jó légelhárító-felszereltsége is van, aprítja a repülőket rendesen.

az túlzás azért hogy megvéd :D rátámad, ha nagy mákja van, vagy nagy a szintkulonbseg, akar 1-t le is lohet, de igazabol arra valo, hogy amig tamadas alatt van a raj, addig nagyon pontatlan lesz, japan bombazonal ez 0 talalat, amerikainak ugye az a speckoja ot kevesbe zavarja, illetve torpedos repuloknel max 1 talalat...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gneisenau67

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #12824 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Kérdés
A cirkálók repülői önálló életet élnek sajnos :unsure:

Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja DragonZ által.

Több
8 éve 9 hónapja #12825 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés

Mesi0 írta: sziasztok, megvan a tier vi-os német, van neki kis repcsije is...:) kilőni ugye kitudom, de utána tudok még vele valamit csinálni? egy videoban láttam, hogy kilőtték és rögtön megtámadta az ellenséges torpedóvetőket, ott úgy láttam, mintha egy kis kurzor nyíllal megadták volna neki az ellenséges köteléket, ezt hogy lehet megcsinálni?

elvileg két normál hajó fedélzeti gép van, a Catapult Fighter és a Spotting Plane.
cirkálókon előbbi van.
én úgy tudom, hogy nem lehet irányítani. ha jön egy ellenséges raj, megtámadja.
azt hiszem, van neki némi felderítési képessége is, de kevesebb, mint az utóbbinak.
CV-sek panaszkodnak is, hogy amíg Catapult Fighter lefogja a zuhanóbombázót, addig a cirkálók AA-ja szépen letarolja őket.
Clevelandon nekem 4-szer használható :)

Több
8 éve 9 hónapja #12826 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Amúgy kis érdekesség: volt anno itt olyan kérdés, hogy ha az 5. skillsorban a +1 vadász +1 bombázó képesség megvan, akkor az CA-ra is érvényes. Valaki nem volt elég perverz, hogy megnézze ezt? Mert ha igen, akkor az érdekes kérdés vet fel ,hogy akkor hogy működne a dolog. Jó pár hajó rendelkezik 2. katapulttal, amin nincs semmi, így hely elviekben van.,

Ja, a vadász elvileg támadná az érkező gépeket, kijelölöm a célpontot, de csak akkor megy rájuk, ha a szokásos körpályának azon a részén van, ahol az ellen is jön...

Több
8 éve 9 hónapja #12827 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

Grievous írta: Amúgy kis érdekesség: volt anno itt olyan kérdés, hogy ha az 5. skillsorban a +1 vadász +1 bombázó képesség megvan, akkor az CA-ra is érvényes. Valaki nem volt elég perverz, hogy megnézze ezt? Mert ha igen, akkor az érdekes kérdés vet fel ,hogy akkor hogy működne a dolog. Jó pár hajó rendelkezik 2. katapulttal, amin nincs semmi, így hely elviekben van.,

Ja, a vadász elvileg támadná az érkező gépeket, kijelölöm a célpontot, de csak akkor megy rájuk, ha a szokásos körpályának azon a részén van, ahol az ellen is jön...

cirkalon nem mukodik... egyébként konnyu megnezni meg olcso is, mikor tesztszerver megy...

Több
8 éve 9 hónapja #12833 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Eredményt nem írták el ide anno. Teszt szerveren nem voltam, vagy idő hiány miatt, vagy a a net nem engedte.

Oldalmegjelenítési idő: 0.373 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.