Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #12750 Írta: Eper
Eper válaszolt a következő témában: Kérdés

vonKurz írta:

Trucker39 írta: Röviden válaszolva, igen van. A heti küldetésekből 57 db-t lehet összeszedni és ezt a hetet is beszámítva 5 hét van még hátra.

A nem heti küldetésekből is jelentős mennyiség összegyűlik, de azokat csak egyszer lehet teljesíteni.

thx, a weakly az meglett egy nap alatt, az nem gond, a tobbire meg van sok ido, mondjuk a jatszal 2-5 tierben... megoldhato ha muszaj, 3-ban visszaveszem a Kohlberget, arrol jo emlekeim vannak, negyen meg vagy a Phoenixet, vagy az Isokazet. még eldontom :)

az 5 het meg gondolom rahagyassal van szamolva, ha 3 alatt osszegyulik a 10 milla, akkor ennyi volt... van ra tipp, hogy hanyan toljak ? ha 20k jatekost erdekel, akkor ennek fele siman megcsinalhatja a 150-t, annyi is eleg, akkor meg mindig csak minden otodiknek lesz rombija...

Bocsi de 20k játékos 150 gyönggyel számolva csak 3 milla:) szóval inkább 50 k játékos kéne akinek a fele megcsinálja a 260at:) akkor meg lehet a 10 milla.
Nem láttam 30k játékosnál egyszerre többet onlány.
Egyébként a heti küldi tényleg készen lehet 1 nap alatt is:)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Eper által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #12757 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés
A játék weboldalán a hírek közötti project-R -nél az egyik kommentelő levezette, hogy tényleg a hét végefelé kell átlagot vonni gyöngy ügyileg, mert akkorra tudta le az aki hamar le akarta tudni... de ott is megy a találgatás, hogy a 10 millel vége lesz-e vagy sem...

Több
8 éve 9 hónapja #12762 Írta: Eper
Szerinted akinek meg lesz a 260 gyöngy még utána is küzd, hogy legyen meg a 10 milla amiért kap még 2k játékos rombolót?

Több
8 éve 9 hónapja #12769 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

Eper írta: Szerinted akinek meg lesz a 260 gyöngy még utána is küzd, hogy legyen meg a 10 milla amiért kap még 2k játékos rombolót?

miért kellene kuzdenie ? es mivel akarja elerni, hogy nem kuzd erte ?
ez olyan, hogy ha regisztralsz, akkor onnantol szamolja azokat a huzos kuldiket, hogy menjel 1 csatat. ha megvan, akkor 5-t. ha az is, akkor most figyelj, bonyolitas kovetkezik, menjel cv-vel, vagy romboloval, vagy csatahajoval, vagy cirkaloval.
oszt ha ezekkel mesz, akkor megvan a kuldi :)

a 20k*150 gyongy, az valoban 3 milla :) ugyanakkor nemtom miota megy, 2-3 hete ? es nincs messze a 4-tol...

egyebkent vagy olyanra lovik be, hogy meg fixen febr. 24-ig, es mondjuk 7 millanal lehuzzak a rolot, vagy igazabol mas opcio nincsen :D

az o helyukben mivel a kuldik alavetoen nagyon konnyuek, ugy lonem be a max gyongyot, hogy mindenkinek legyen eselye megszerezni, azaz 40k jatekos ha van, szerintem sincs :) de ha van, akkor majdnem mindnek meglehet akar a 260 is...

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #12775 Írta: Eper
Igen igazad van abban, hogy aki akarja és játszik is meg lesz neki a romboló, de én csak azt akartam jelezni a hozzászólásaimban hogy akinek nem sikerül a 260 annak valószínűleg nem lesz meg mert nem érjük el a 10 milla gyöngyöt:)
(szerintem a 8,5 millás jutalom is neccesen lehet meg, de majd meglátjuk...)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Eper által.

Több
8 éve 9 hónapja #12778 Írta: Gneisenau67
Gneisenau67 válaszolt a következő témában: Kérdés
A játékok sokaságából az derült ki, hogy tölteni/tüzelni bárhányszor lehet, mégis megkérdeném, hogy van-e tüzelési limit a játékban illetve kifogyhat-e a lőszer?

Eddig ezt nem láttam sehol pontosítva.

Oldalmegjelenítési idő: 0.377 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.