- Köszönetek: 332
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Biztos kiválasztott vagyok. Lottóznom kellene.chapo990 írta: Te vagy a kivétel, aki erősíti a szabályt.
leopardusz írta:
megmonom h miért nem müködik ez a beosztás... Addig rendben, h ha tul jó vagy, próbál visszasorolni a wg. S kezd gyenge játékosokkal egyberakni, jók ellen. DE. Ahhoz h téged, jó játékost visszahúzzon, betesz melléd 11 hullajelöltet? Nem botokról van szó figyelem. hanem élő játékosokról. Arról volt szó, h a gyengéket pozitivan diszkriminálja, próbálja emelni a nyerési esélyt. vagyis őket nem áldozhatja be arra h téged szivasson.... Érthető h miért bukik meg ez az elmélet?Mydgard írta: En is balanszolasra gondolok. Hogy mi a hasznuk? Inkabb celjuk, hogy a szoras ne legyen szelsoseges legrosszabb es legjobb jatekosok win rateje kozott. Ne 10-90% win rate-u emberkek legyenek, hanem 40-60% koze essen a java. 40% win rate alatt mar tomegesen hagynak el a jatekot, szimplan a sikertelenseg es az ebbol fakado frusztracio miatt. Ebbe nyul bele a WG algoritmusa, ha jol jatszol es sokat nyersz, egyre tobb gyengebb jatekossal kezd osszerakni, akkor mar lehetetlen lesz nyerned, mert a csapat 3/4-e halott az elso 5 percben... Ennek ellentete, amikor barmit csinalsz, nyersz. Sokszor meg sebezni sincs idod. Na es van a kiegyensulyozott, a tok szoros, utolso verig tarto csatak. Szoval nem enged senkit tulsullyedni, de tulnoni sem.
A rankednel is befolyasolt az MM, nem veletlenul aranyszabaly, hogy 2 egymast koveto vereseg utan tarts szunetet, vagy 4-5 zsinor gyozelem utan szinten celszeru. Van amikor jobb jatekosokkal rak ossze (winning streak) es van amikor elkezd a gyengebbekkel (loose streak). Ezt neked kell eszrevenni.
Ha botokat tenne be melléd, akkor még logikus is lenne. De igy, emberekkel, a többi játékossal nem lehet megcsinálni. Most akkor a 12, vagy 24 játékosból kinek a manipulált MMje érvényesüljön? A tiéd, akit szivatni kell, vagy a noob társadé, aki viszont pozitivat kéne kapjon. Az ellenféltől a bot, vagy a jó játékos mmje?
Szóval ezt igy nem lehet megcsinálni, azt hiszem belátható...
Persze mondhatjátok, h akkor viszont a hajód statisztikáival fog vissza... ezt nem tudom megcáfolni, mert nincs rálátásom, esetleg infózseni kollégánk tudná ezt kideriteni
ne felejtsétek el h a wot leirásában csak a tierbesorolást emliti mint lehuzú-felemelő lehetőséget.
Remélem most már mindenki egyetért
Storm írta:
De akkor mit tettél, hogy veled ezt csinálják velem meg nem?Mydgard írta: Nyilvan az egyik nap zsinorban nyerek 15 csatat, majd a masikban bukok 15-ot ugyanigy es ezt valtogatja is, tok veletlen lehet. Egyik nap meg tudok jatszani, a masikban elfelejtek... Jonnek a szoposzeriak, de sok embert lattam mar innen a Duhongoben...
Tavaly augusztus elején nekem is volt ilyen. 57.1-ről visszaesett 56.6-ra kb. A hónap végére pedig visszaállt 57.1-re. Szerintem én sem felejtettem el játszani két hétre. Bejöhet egy küldetés vagy akármi, ami miatt sok gyenge játékos elkezd játszani és olyanokon mennek el a csaták, hogy messze elkerülik a bázisokat a killekért. Letellik ez az időszak és visszaáll a rend.Mydgard írta:
Storm írta:
De akkor mit tettél, hogy veled ezt csinálják velem meg nem?Mydgard írta: Nyilvan az egyik nap zsinorban nyerek 15 csatat, majd a masikban bukok 15-ot ugyanigy es ezt valtogatja is, tok veletlen lehet. Egyik nap meg tudok jatszani, a masikban elfelejtek... Jonnek a szoposzeriak, de sok embert lattam mar innen a Duhongoben...
Azt nem tudom, de peldaul itt van PzPuma aki par honapja irta, hogy vagy 2-3 hetes bukoszeriaba kerult. Nyilvan o se felejtett el jatszani arra az idoszakra. De sokan masok is reagalhatnak erre a hozzaszolasra, volt nekik ilyen vagy meg sosem?
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.