Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
6 éve 10 hónapja #49754 Írta: Storm
Storm válaszolt a következő témában: Kérdés

leopardusz írta: ha téged külön figyelembe vesz a mm, a többi 23 játékost is figyelembe kell vegye, ebben azt hiszem egyetértünk, olyan nincs h csak te vagy kipécézve...
de akkor a 24ből kinek a negativ v pozitiv mmje fog érvényesülni? Vagy na, előre eldönti h melyik oldal nyer, akkor ugy sorolja be az embereket, téged a vesztes oldalra, s melléd még 11et, paradicsomot persze, másképp veszélybe kerül a másik oldal győzelme. De arról volt szó, h a gyengéket pozitivan diszkriminálja.....
Itt valami gubanc lesz akkor, hisz egy jó visszahuzásáért feláldoz 11 gyengébbet, az helyett h őket is támogatná.
Arról már nem is beszélve, h a játékosok 3/4e gyenge játékos, akik mellé egyszerűen nincs elég jó játékos, akit berakhatna, segitségül...

Csak nem világos ennek a logikája? ;)

Erről prédikálok már oldalak óta, hogy az elmélet megvan, de nincs mögötte logikus magyarázat.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
6 éve 10 hónapja #49759 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
Rank-et sem nézheti az MM, mert egy csomóan nem ranked-eznek. Vagy megunják félúton és nem tükrözi az eredményüket, vagy akár kitartó gyengébb játékos is felkerülhet, az sem biztos, hogy sokra mész vele. Ugyanúgy a klántagság sem univerzális és az ott elért eredmények is különbözőek.
Szakaszokat nem tudom, nézi-e. Az ugyan hasznos lenne, mert akármilyen játékosok is, bandában valószínű jobb eredményt érnek el, ugyanakkor szakaszos playerekre várni tovább lassítaná az MM összeállítást. De mi is megkaptuk már az "idiot T-F-K players" kitüntető titulust, szóval a szakaszban levés sem garancia önmagában a győzelemhez :D
Gondolom ezt ellensúlyozandó tette be a WG a csatában szakasz alakítást, de ahogy látom, ez ritkán használt dolog, többnyire a haverjaival/ismerőseivel szakaszozik az ember. De a lehetőség megvan, ha az ellenkező térfélen több szakasz van, nyugodtan lehet csata elején is szakaszt összehozni. (nekem volt már párszor, hogy idegenek behívtak, szoktam élni a lehetőséggel, akkor legalább egymást támogatjuk)

Engem egyébként inkább az RNG jobban szokott idegesíteni, mostanában többször megesik, hogy a csata elején 18-20km-ről lövök egy dupla citadellát, aztán közelharcban pattogás, 1-2000K-s találatok, overpen, mellé :) Valahogy fura az eloszlás, de lehet, hogy ha valaki mintát venne, elcseszne rá egy csomó időt, akkor kiderülne, hogy sajnos teljesen normális véletlenszerű eloszlás.
Azon is gondolkoztam, hogy egy duplaklikkes lövés miért okoz nagyobb sebzést, mintha becélozgatva a kritikus helyeket, tornyonként lövök? Máshogy számolja a szórást? Utóbbi esetben kevés a sebzés, míg a duplaklikkes legtöbbször citadellá(ka)t lő.Ez olyan közép-közeltávban jön elő, amikor már be tudom célozni a lövegtornyok alatt, ha egyesével/szekvenciálisan lövök mégsincs a várt sebzés, ha meg csak úgy a közepébe beleduplaklikk, akkor látványos citadellák, vagy akár devastating strike.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, leopardusz, Storm

Több
6 éve 10 hónapja - 6 éve 10 hónapja #49762 Írta: Storm
Storm válaszolt a következő témában: Kérdés
Hát igen a rank abszolút nem mutatja egy játékos tudását. Én is megálltam 12-es szinten 14 csatával, mert nem szórakoztat az a sok idegeskedés.
Utolsó szerkesztés: 6 éve 10 hónapja Storm által.

Több
6 éve 10 hónapja - 6 éve 10 hónapja #49772 Írta: Mydgard
Mydgard válaszolt a következő témában: Kérdés
Velemenyem szerint egy jatekos jobb rankkal es jobb klan divizioval feltetelezheto, hogy jobb jatekos, mint akinek se rankja, se klanja. Egyszeruen feltetelezheto valamilyen korabbi teljesitmeny, mind egyeni, mind csapat szinten. Ez maganvelemenyem es nem torvenyszeru.

De az Aslain matchmaking monitor 100%-os bizonyossaggal prezentalhatja is mindezt es akkor eldol kinek van igaza.
Utolsó szerkesztés: 6 éve 10 hónapja Mydgard által.

Több
6 éve 10 hónapja #49773 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Kérdés

Mydgard írta: (...) es akkor eldol kinek van igaza.

Mindig az Asszonynak van igaza. Ez tudott!

Több
6 éve 10 hónapja #49775 Írta: Rallyefan81
Rallyefan81 válaszolt a következő témában: Kérdés
Bocs :silly:
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: leopardusz, chapo990, Storm

Oldalmegjelenítési idő: 0.276 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.