Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
6 éve 10 hónapja #49682 Írta: bontottcsirke
bontottcsirke válaszolt a következő témában: Kérdés

GaiusHun írta:

leopardusz írta: Én továbbra is a randomra esküszöm... :dry: Nem vagyok éppen százas benne, de nemigen látom értelmét az egyénenkénti ranked befolyásolásnak... :whistle:

Oké, akkor miért van rendszer a győzelmekben és bukásokban? Miért olyan az mm, amilyen? A felrakott kép nem egyedi, hanem ismétlődő, véletlen lenne?

Kérlek, adjatok erre elfogadható magyarázatot! légyszíves...

Milyen rendszer van benne? :lol:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
6 éve 10 hónapja - 6 éve 10 hónapja #49683 Írta: Mcarthur73
Mcarthur73 válaszolt a következő témában: Kérdés
Esetleg,mondom ESETLEG annyi lehet,hogy ha idegesít a dolog(frusztrál,hogy nem tudsz feljebb jutni a mesterségesen generált minőségi rendszeren és külső befolyásolást érzel,mert szerinted ez totál igazságtalan és méltatlan)),akkor próbálod a te saját oldaladon levő változókat minél jobban kiküszöbölni.Prémium nap,fejlesztés-dublonból,zászló hegyek,prémium hajók.....ilyeneket vesznek emberek.Már hallottam ilyenről.. :whistle: :whistle: :whistle:
Utolsó szerkesztés: 6 éve 10 hónapja Mcarthur73 által.

Több
6 éve 10 hónapja #49684 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Kérdés

ledgeri írta: A Youtube-nak mi haszna van abból, hogy az aktuális bot tiltogatja a milliós nézettségű csatornák videóit, így reklámmentesíti azokat? Semmi, de attól még megoldani nem tudják/akarják/tervezik(?)

A Google AI-t hagyjuk is. Mikor keresek valmit es beutom a keresobe, majd az automatikusan kijavitja. Mire en visszajavitom, hogy de en azt keresem amit en utok be, de a keresesi talalat ugyis az lesz amit o mutatott amikor a nem altalam megadott parametereket hasznalta. Kattintasz, meg a masik ember is, hogy hatha megis megtalalod amit kerese es az AI bot maris megtanulta: ezt kell adni az embereknek talalatnak mert erre kattintottak a legtobben.

Több
6 éve 10 hónapja - 6 éve 10 hónapja #49685 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés

GaiusHun írta: Oké, akkor miért van rendszer a győzelmekben és bukásokban? Miért olyan az mm, amilyen? A felrakott kép nem egyedi, hanem ismétlődő, véletlen lenne?

nincs ott semmi rendszer, sem ismétlődés.
Random jönnek a győzelmek is, a szopások is. Ha jó játékos vagy, 55% feletti a győzteek aránya, ha nem, az alatt. Persze ezt az 55öt ne minden nap végén keresd, hanem havonta pl...
S a prém... soksszor azt hallom a dühöngőben h hiába a prém, a prém, mégis csak szopat... szóval akkor az sem áll h prém kell ahhoz h győzhess.
Utolsó szerkesztés: 6 éve 10 hónapja leopardusz által.

Több
6 éve 10 hónapja #49686 Írta: Storm
Storm válaszolt a következő témában: Kérdés

Mcarthur73 írta: Esetleg,mondom ESETLEG annyi lehet,hogy ha idegesít a dolog,akkor próbálod a te saját oldaladon levő változókat minél jobban kiküszöbölni.Prémium nap,fejlesztés-dublonból,zászló hegyek,prémium hajók.....ilyeneket vesznek emberek.Már hallottam ilyenről.. :whistle: :whistle: :whistle:

Ha én próbálom a saját oldalamon kiküszöbölni a változókat, akkor megnézem a replayeket az előző csatákról és megkeresem a hibáimat, hogy mit rontottam el. Ha valaki prémhajót vesz azért, hogy jobb legyen, akkor nála valami nagy gond van.

Több
6 éve 10 hónapja #49687 Írta: Mcarthur73
Mcarthur73 válaszolt a következő témában: Kérdés

leopardusz írta:

GaiusHun írta: Oké, akkor miért van rendszer a győzelmekben és bukásokban? Miért olyan az mm, amilyen? A felrakott kép nem egyedi, hanem ismétlődő, véletlen lenne?

nincs ott semmi rendszer, sem ismétlődés.
Random jönnek a győzelmek is, a szopások is. Ha jó játékos vagy, 55% feletti a győzteek aránya, ha nem, az alatt. Persze ezt az 55öt ne minden nap végén keresd, hanem havonta pl...

Én hiába keresem azt az 55%-ot.. :sick:

Oldalmegjelenítési idő: 0.293 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.