Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
6 éve 10 hónapja - 6 éve 10 hónapja #49737 Írta: Storm
Storm válaszolt a következő témában: Kérdés

Rallyefan81 írta: Bocs, de pont a kevés jó játékos szívja meg, hiszen neki kéne vinni a csapatot a hátán a fair MM szerint. Szóval hamarabb kerültök xar csapatba az én lóógikám szerint.
Mellesleg rankeden már tényleg csak játékos gond lehet, (na jó, meg némi RNG) hiszen minden egyéb azonos.

Péntek éjjel már kevés játékossal rankeden többször azonos nevű játékossal játszottam. 3. alkalommal már borítékolható volt az eredmény kezdőképernyő után. ;)

Igen, ezzel már ott is gond van, hogyha a jó játékosok statjait akarja az mm felhúzni, akkor 11 mégjobb játékost kell keresnie. Lehetetlen, hogy annyi ember várakozzon, akiknek jobbak a statjai. A rankedba az is benne van (ugyan úgy, mint az operationben), hogy a jobbak hamar letudják az elején, a végére meg marad a szenvedés.
Utolsó szerkesztés: 6 éve 10 hónapja Storm által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
6 éve 10 hónapja #49738 Írta: Shogun
Shogun válaszolt a következő témában: Kérdés
Azt felejtik el a konteósok hogy a Wows nem köréjük épült. Olyan jól tudják előadni, hogy Ők szopóágon vannak és ezért előre elrendeltetett módon szivatja őket a játék, aztán meg jön a pálfordulás és már nyerőágon vannak, mert a WG istenek úgy döntöttek. Meg hogy stat alapján építi köréjük a csapatokat az MM.
Ez mind szép és jó, csak az egót kéne félredobni és akkor lehull a lepel arról, hogy valójában nem csak ti léteztek egy csatában, hanem másik 29 ember is. A ti gondolkodásotok alapján folyamatosan és egyszerre kellene mind a 29 embernek a személyre szabott (!!) szopóágát rendeznie az MM-nek, azt meg ne mondja nekem senki, hogy ez így megoldható, mert mi van ha éppen csak olyanok közül tud válogatni, akiknek mind nyerniük kéne? Máris borul az egész. Akkora faszság ez a manipuláció, hogy az nem igaz, a kisember vesszőparipája a nagy multik ellen.

az meg külön sajnálatos, hogy ledgeri is osztja ezeket a nézeteket moderátor létére... odaát meg tudta oldani Jacktor, hogy a modi csapat ne konteósokból álljon, lehet itt is meg kéne.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Rallyefan81, Storm

Több
6 éve 10 hónapja #49741 Írta: Storm
Azt se értem, hogy minek játszanak azok, akik szerint manipulálva vannak. Jó nektek a tudat, hogy irányítva vagytok? Gyártjátok folyamatosan az elméleteket, de értelmes, logikus érv nincs mögötte.

Több
6 éve 10 hónapja #49742 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés

Storm írta: Azt se értem, hogy minek játszanak azok, akik szerint manipulálva vannak. Jó nektek a tudat, hogy irányítva vagytok? Gyártjátok folyamatosan az elméleteket, de értelmes, logikus érv nincs mögötte.

valamivel le kell vezetni a stresszt és idegességet :D
lehet idegileg ők járnak jobban, én meg csak szomorúan nézem a végeredményt, hogy "ezt megint elcsesztem/csinálhattam volna jobban" :)

amúgy nekem az RNG-vel vannak inkább bajaim, valahogy furán oszlik el... nem ritka, hogy a csata elején lövök egy dupla citadellát 18-20km-ről, aztán utána a csata közepén meg 10km-ről mellé, lepattanó, nulla sebzés. na ilyenkor jólesik "egy csaló szemét WG" kiáltás :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Mcarthur73, Jaszon, Storm

Több
6 éve 10 hónapja - 6 éve 10 hónapja #49743 Írta: SirHiggins
SirHiggins válaszolt a következő témában: Kérdés

Storm írta: Azt se értem, hogy minek játszanak azok, akik szerint manipulálva vannak. Jó nektek a tudat, hogy irányítva vagytok? Gyártjátok folyamatosan az elméleteket, de értelmes, logikus érv nincs mögötte.

Épp nekem is ez jutott eszembe. Ha valakit ennyire frusztrál a JÁTÉK (mert ugye ez az elvileg, nem pedig stresszforrás), akkor le lehet törölni, ott a Cold Waters, Atlantic Fleet stb (mondjuk azok single player, de azért csak óvatosan, mert lehet, hogy van benne rng...) :P
Utolsó szerkesztés: 6 éve 10 hónapja SirHiggins által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Jaszon, Storm

Több
6 éve 10 hónapja - 6 éve 10 hónapja #49744 Írta: Storm
Úgy vezetik le a stresszt, hogy még idegesebbek lesznek? :silly: Lehet én vagyok rosszul bekötve.

Az RNGvel nekem is vannak gondjaim (vagyis észrevételeim). Pl.: amit nemrég kiraktam DoY-os csata úgy indult az első 5 perce, hogy 10ezret alíg bírtam sebezni. Aztán valami megváltozott és a végére lett 195ezer.
Utolsó szerkesztés: 6 éve 10 hónapja Storm által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.289 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.