- Köszönetek: 786
Igen, ezzel már ott is gond van, hogyha a jó játékosok statjait akarja az mm felhúzni, akkor 11 mégjobb játékost kell keresnie. Lehetetlen, hogy annyi ember várakozzon, akiknek jobbak a statjai. A rankedba az is benne van (ugyan úgy, mint az operationben), hogy a jobbak hamar letudják az elején, a végére meg marad a szenvedés.Rallyefan81 írta: Bocs, de pont a kevés jó játékos szívja meg, hiszen neki kéne vinni a csapatot a hátán a fair MM szerint. Szóval hamarabb kerültök xar csapatba az én lóógikám szerint.
Mellesleg rankeden már tényleg csak játékos gond lehet, (na jó, meg némi RNG) hiszen minden egyéb azonos.
Péntek éjjel már kevés játékossal rankeden többször azonos nevű játékossal játszottam. 3. alkalommal már borítékolható volt az eredmény kezdőképernyő után.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Storm írta: Azt se értem, hogy minek játszanak azok, akik szerint manipulálva vannak. Jó nektek a tudat, hogy irányítva vagytok? Gyártjátok folyamatosan az elméleteket, de értelmes, logikus érv nincs mögötte.
Storm írta: Azt se értem, hogy minek játszanak azok, akik szerint manipulálva vannak. Jó nektek a tudat, hogy irányítva vagytok? Gyártjátok folyamatosan az elméleteket, de értelmes, logikus érv nincs mögötte.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.