Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
6 éve 10 hónapja #49695 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés

Storm írta:

ledgeri írta: A Youtube-nak mi haszna van ...?

Ez egy teljesen másik probléma

A kérdés arra vonatkozott, hogy miért is éri meg... Hát mert vannak annyian, hogy valaki fizet így is úgy is...
inkább akkor hajót fejlesztenek....

Mcarthur73 írta: ...+Prémium nap,fejlesztés-dublonból,zászló hegyek,prémium hajók.....ilyeneket vesznek emberek.Már hallottam ilyenről.. :whistle: :whistle: :whistle:

Ok Szóval eljutok r5-ig, 63%-os winrattel, és vásároljak be, hogy jó legyen továbbra is?
Vagy mert egy Xp bónuszt adó festés miatt fognak kevésbé kilőni? Ok a Detonálós zászlót rankere aláírom, de randomban van hogy 3 hétig semmi, aztán 2-3meccsenkén 3-4 vegyesen a csapatokban :Biztos az full random...

AtuqShaman írta: A Google AI-t hagyjuk is. Mikor keresek valmit ...

Ismerem az érzést:

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: AtuqShaman

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
6 éve 10 hónapja - 6 éve 10 hónapja #49696 Írta: Storm
Storm válaszolt a következő témában: Kérdés

ledgeri írta:

Storm írta:

ledgeri írta: A Youtube-nak mi haszna van ...?

Ez egy teljesen másik probléma

A kérdés arra vonatkozott, hogy miért is éri meg... Hát mert vannak annyian, hogy valaki fizet így is úgy is...
inkább akkor hajót fejlesztenek....

De ez akkor sem éri meg, ha csak 1 fizető felhasználót veszítenek. Egy olyan cég, ami free to play játékokat csinál, annak abszolút profitorientáltnak kell lennie. Miért tennének olyan lépést, ami ha kiderülne tömegek hagynák ott a játékot? Bannolást se viszik túlzásba, nehogy emiatt is lelépjen valaki.
Utolsó szerkesztés: 6 éve 10 hónapja Storm által.

Több
6 éve 10 hónapja - 6 éve 10 hónapja #49697 Írta: Mydgard
Mydgard válaszolt a következő témában: Kérdés

Storm írta: Értem én, hogy ebből jön a következtetés, hogy befolyásolva van. Én a logikáját nem értem, hogy miért csinálják? Mi ebben a hasznuk?

En is balanszolasra gondolok. Hogy mi a hasznuk? Inkabb celjuk, hogy a szoras ne legyen szelsoseges legrosszabb es legjobb jatekosok win rateje kozott. Ne 10-90% win rate-u emberkek legyenek, hanem 40-60% koze essen a java. 40% win rate alatt mar tomegesen hagynak el a jatekot, szimplan a sikertelenseg es az ebbol fakado frusztracio miatt. Ebbe nyul bele a WG algoritmusa, ha jol jatszol es sokat nyersz, egyre tobb gyengebb jatekossal kezd osszerakni, akkor mar lehetetlen lesz nyerned, mert a csapat 3/4-e halott az elso 5 percben... Ennek ellentete, amikor barmit csinalsz, nyersz. Sokszor meg sebezni sincs idod. Na es van a kiegyensulyozott, a tok szoros, utolso verig tarto csatak. Szoval nem enged senkit tulsullyedni, de tulnoni sem.

A rankednel is befolyasolt az MM, nem veletlenul aranyszabaly, hogy 2 egymast koveto vereseg utan tarts szunetet, vagy 4-5 zsinor gyozelem utan szinten celszeru. Van amikor jobb jatekosokkal rak ossze (winning streak) es van amikor elkezd a gyengebbekkel (loose streak). Ezt neked kell eszrevenni.
Utolsó szerkesztés: 6 éve 10 hónapja Mydgard által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sgt_dog

Több
6 éve 10 hónapja - 6 éve 10 hónapja #49698 Írta: Storm

Mydgard írta:

Storm írta: Értem én, hogy ebből jön a következtetés, hogy befolyásolva van. Én a logikáját nem értem, hogy miért csinálják? Mi ebben a hasznuk?

En is balanszolasra gondolok. Hogy mi a hasznuk? Inkabb celjuk, hogy a szoras ne legyen szelsoseges legrosszabb es legjobb jatekosok win rateje kozott. Ne 10-90% win rate-u emberkek legyenek, hanem 40-60% koze essen a java. 40% win rate alatt mar tomegesen hagynak el a jatekot, szimplan a sikertelenseg es az ebbol fakado frusztracio miatt. Ebbe nyul bele a WG algoritmusa, ha jol jatszol es sokat nyersz, egyre tobb gyengebb jatekossal kezd osszerakni, akkor mar lehetetlen lesz nyerned, mert a csapat 3/4-e halott az elso 5 percben... Ennek ellentete, amikor barmit csinalsz, nyersz. Sokszor meg sebezni sincs idod. Na es van a kiegyensulyozott, a tok szoros, utolso verig tarto csatak. Szoval nem enged senkit tulsullyedni, de tulnoni sem.

A rankednel is befolyasolt az MM, nem veletlenul aranyszabaly, hogy 2 egymast koveto vereseg utan tarts szunetet, vagy 4-5 zsinor gyozelem utan szinten celszeru. Van amikor jobb jatekosokkal rak ossze (winning streak) es van amikor elkezd a gyengebbekkel (loose streak). Ezt neked kell eszrevenni.

Ebben van valami, hogy szinten tartják a játékosokat, de akkor vannak kiválasztott játékosok, akiknek engedik, hogy jobb legyen a wr értékük? Akkor miért nem állítják be mindenkinek egységesen 50%-ra, mint ahogy a hajókkal is tenni akarják?
Utolsó szerkesztés: 6 éve 10 hónapja Storm által.

Több
6 éve 10 hónapja #49699 Írta: Mydgard
Mydgard válaszolt a következő témában: Kérdés

Storm írta:

Mydgard írta:

Ebben van valami, hogy szinten tartják a játékosokat, de akkor vannak kiválasztott játékosok, akiknek engedik, hogy jobb legyen a wr értékük? Akkor miért nem állítják be mindenkinek egységesen 50%-ra, mint ahogy a hajókkal is tenni akarják?

Az ugyanugy beavatkozas lenne, csak forditva. Kulonbseg van a jatekosok kozott, annak latszodnia kell egy "szabalyozott" formaban. Lehet hogy vannak extrem jo jatekosok vagy reklamarcok, reklam klanok, az elobbiek maguktol tudnak 60% fole menni ez utobbiakat kicsit "megtoljak". A WoWs hatalmas business, sok penzrol van szo. Ezrek nezik az OMNI-sok videoit es ki ne szeretne olyan "jo" jatekos lenni, mint mondjuk Flamu? ;)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sgt_dog

Több
6 éve 10 hónapja #49702 Írta: Storm

Mydgard írta:

Storm írta:

Mydgard írta:

Az ugyanugy beavatkozas lenne, csak forditva. Kulonbseg van a jatekosok kozott, annak latszodnia kell egy "szabalyozott" formaban. Lehet hogy vannak extrem jo jatekosok vagy reklamarcok, reklam klanok, az elobbiek maguktol tudnak 60% fole menni ez utobbiakat kicsit "megtoljak". A WoWs hatalmas business, sok penzrol van szo. Ezrek nezik az OMNI-sok videoit es ki ne szeretne olyan "jo" jatekos lenni, mint mondjuk Flamu? ;)

A Youtubeos videósok pontosan arra valók, amit a wg lusta megcsinálni. Kezdő lépéseket megtanítják a játékosoknak, amit aztán ha akarnak tovább fejlesztenek. (Gondolok itt a célzásra, a páncél működésének ismeretére.) Na, nem pont Flamu, mert ő nem az alapokat mutogatja, hanem inkább taktikai tanácsokat ad. Ha valaki megfogadja ezeket a tanácsokat és jól is tudja alkalmazni, az fejlődni fog.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Shogun

Oldalmegjelenítési idő: 0.297 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.