- Köszönetek: 1654
megmonom h miért nem müködik ez a beosztás... Addig rendben, h ha tul jó vagy, próbál visszasorolni a wg. S kezd gyenge játékosokkal egyberakni, jók ellen. DE. Ahhoz h téged, jó játékost visszahúzzon, betesz melléd 11 hullajelöltet? Nem botokról van szó figyelem. hanem élő játékosokról. Arról volt szó, h a gyengéket pozitivan diszkriminálja, próbálja emelni a nyerési esélyt. vagyis őket nem áldozhatja be arra h téged szivasson.... Érthető h miért bukik meg ez az elmélet?Mydgard írta: En is balanszolasra gondolok. Hogy mi a hasznuk? Inkabb celjuk, hogy a szoras ne legyen szelsoseges legrosszabb es legjobb jatekosok win rateje kozott. Ne 10-90% win rate-u emberkek legyenek, hanem 40-60% koze essen a java. 40% win rate alatt mar tomegesen hagynak el a jatekot, szimplan a sikertelenseg es az ebbol fakado frusztracio miatt. Ebbe nyul bele a WG algoritmusa, ha jol jatszol es sokat nyersz, egyre tobb gyengebb jatekossal kezd osszerakni, akkor mar lehetetlen lesz nyerned, mert a csapat 3/4-e halott az elso 5 percben... Ennek ellentete, amikor barmit csinalsz, nyersz. Sokszor meg sebezni sincs idod. Na es van a kiegyensulyozott, a tok szoros, utolso verig tarto csatak. Szoval nem enged senkit tulsullyedni, de tulnoni sem.
A rankednel is befolyasolt az MM, nem veletlenul aranyszabaly, hogy 2 egymast koveto vereseg utan tarts szunetet, vagy 4-5 zsinor gyozelem utan szinten celszeru. Van amikor jobb jatekosokkal rak ossze (winning streak) es van amikor elkezd a gyengebbekkel (loose streak). Ezt neked kell eszrevenni.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Mydgard írta:
Storm írta: Értem én, hogy ebből jön a következtetés, hogy befolyásolva van. Én a logikáját nem értem, hogy miért csinálják? Mi ebben a hasznuk?
En is balanszolasra gondolok. Hogy mi a hasznuk? Inkabb celjuk, hogy a szoras ne legyen szelsoseges legrosszabb es legjobb jatekosok win rateje kozott. Ne 10-90% win rate-u emberkek legyenek, hanem 40-60% koze essen a java. 40% win rate alatt mar tomegesen hagynak el a jatekot, szimplan a sikertelenseg es az ebbol fakado frusztracio miatt. Ebbe nyul bele a WG algoritmusa
Ez rng. Radaros hajókat meg nem veszi figyelembe az mm.chapo990 írta: Amikor egymás után 10 csatában 10 romboló van a pályán, aztán beteszek egy "ölj rombolót" küldit, és amíg meg nem csinálom 1-2 rombolós csatákba sorol, aztán utána megint 8-10 romboló jön, az se nincsen irányítva, ugye?
Vagy amikor az MM hozzánk besorsol 2 radaros hajót, az ellenséghez meg 7et... (és még úgyis nyertünk, lol)
De akkor mit tettél, hogy veled ezt csinálják velem meg nem?Mydgard írta: Nyilvan az egyik nap zsinorban nyerek 15 csatat, majd a masikban bukok 15-ot ugyanigy es ezt valtogatja is, tok veletlen lehet. Egyik nap meg tudok jatszani, a masikban elfelejtek... Jonnek a szoposzeriak, de sok embert lattam mar innen a Duhongoben...
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.