Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
6 éve 10 hónapja #49688 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Kérdés

Mcarthur73 írta: Esetleg,mondom ESETLEG annyi lehet,hogy ha idegesít a dolog(frusztrál,hogy nem tudsz feljebb jutni a mesterségesen generált minőségi rendszeren és külső befolyásolást érzel,mert szerinted ez totál igazságtalan és méltatlan)),akkor próbálod a te saját oldaladon levő változókat minél jobban kiküszöbölni.Prémium nap,fejlesztés-dublonból,zászló hegyek,prémium hajók.....ilyeneket vesznek emberek.Már hallottam ilyenről.. :whistle: :whistle: :whistle:

Szoval szerinted pay to win?
Elbol megcafolom, van premiumom es premium hajokra is koltottem (en nagyon hulye) es olyan csapnivalo csaptokkal csak vesziteni lehet amiket be ad az mm rng. Felet egyedul kilovom az ellennek, de a csapat nembir a maradekkal, 11v6 es megis kifekszenek. Biztos en vagyok a rossz jatekos ott is azert vesztett meccs.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
6 éve 10 hónapja - 6 éve 10 hónapja #49689 Írta: Mydgard
Mydgard válaszolt a következő témában: Kérdés

GaiusHun írta: Az a gond srácok, hogy a wg eddig nem látott módon befolyásolja a játékot. Vagy mész 10 győztes csatát, a legjobbak között, vagy buksz zsinórban, mert a wg úgy akarja. Én rank 2/1-ről buktam vissza rank 5/4-re. Olyan csatákkal, hogy az eszem megállt.

Próbálom megérteni az okokat, a miérteket, de sokszor nehéz. nem tudom elfogadni, hogy egy játékkészítő cég, miért süllyed emberi értelemben ilyen mélyre. mert hogy a csatákat már az mm eldönti, de ha az mm kevés lenne, jön az rng.

A top amitől eldobtam az agyam a következő volt. Ellenfél csapatánál zéró lag, nálunk 4 játékosnál is 700 ping. Az ORCA-s gyerek közölte, hogy soha nem volt ilyen pingje. Három perc alatt elvesztettük a csatát. Értitek, 3 perc alatt. Én francia 8-as cirkálóval voltam, ellőttem kifagyott egy Benson, de még volt ideje füstöt nyomni, utána kifagyott egy Edinburgh, közvetlen mellette. Fellöktem egy vadászt, gondoltam átmegyek a füstön, erre jön velem szembe legalább 10-15 torpedó. Pontosan a füstbe, a Benson bumm, edinburg 70% hp veszteség. Én egyet kaptam, de pontosan jött másik irányból még egy salvo. Az elvitt.A hét játékosból 4 jelzett eddig nem tapasztalt lefagyást. Ellenfélnél senki. A 7 játékosból 5-en estünk ki 3 perc alatt. Utána a másik két játékosnak már esélye sem volt. Szerintetek ez véletlen volt?

Csatolok egy már látott képet: a csatáim a bukó szériában 80%-ban ilyen volt, szerintetek ez is normális? Gondolom nem fedezhető fel benne a rendszer?

Ilyen 2 Chapajev vs. 0 Chapajev leosztas nalam is volt, de ez is csaloka, a 2 Kutuzovval nyertuk a meccset. Egyszeruen jobb jatekosok voltak nalunk. :lol: Nagy altalanossagban megis igazad van. Alapvetoen a Kagero is alkalmatlan a rankedre, barkivel is fut ossze szetkapjak, mint Floki a labtorlot.
Utolsó szerkesztés: 6 éve 10 hónapja Mydgard által.

Több
6 éve 10 hónapja #49690 Írta: Shogun
Shogun válaszolt a következő témában: Kérdés
Ha annyi pénzem lenne, ahány hasonló befolyásolja a WG a játékot csatát játszottam le odaát "unicum" játékosokkal "vitatkozva", nem kéne bejárnom dolgozni :lol: :lol: :lol:

Dobj párat egy dobókockával és garantálom, hogy lesz olyan, hogy 3-4 hatos vagy épp egyes egymás után egy viszonylag rövid sorozatban. Ott ki befolyásol? Kit lehet szidni? :trollface:

Gaius, te milyen rendszert látsz azon a képen meg mi ismétlődik? Rendszer? Hol? Hallod, ez már olyan paranoia, meg üldözési mánia meg a rák tudja mi, mint amikor vehemensen magyarázzák hozzáértők, hogy a Föld az lapos meg hogy milyen képlettel lehet kiszámolni a lottószámokat :trollface:

De aki nagyon combosnak érzi magát és megvan benne az Erő, az fog három marék tarhonyát, megszámolja és ételfestékbe dobálja őket szín szerint, de úgy, ahogy a játékosszintek oszlanak el a játékban, tehát sok lesz a hülye és kevés a jobb/jó. Aztán húzogat kétszer tizenötöket és lesz ott meglepetés az eloszlást illetően, pedig ott nincs WG, hogy khm... "beleszóljon".
A következő felhasználók mondtak köszönetet: AtuqShaman, Nik0nosz, Storm

Több
6 éve 10 hónapja #49691 Írta: Mcarthur73
Mcarthur73 válaszolt a következő témában: Kérdés
Az én benyomásom inkább az MM,ami nem teljesen vak random.Példának én továbbra is azt hozom fel,hogy kedden tulnyomó részt saját tierbe rak,hétvégén ,amikor 2-3x több játékos ban fenn,akkor többszőr érzem,hogy direkt szivat a 2tieres sorsolássa.

Több
6 éve 10 hónapja #49692 Írta: Storm
Storm válaszolt a következő témában: Kérdés

Mcarthur73 írta: Az én benyomásom inkább az MM,ami nem teljesen vak random.Példának én továbbra is azt hozom fel,hogy kedden tulnyomó részt saját tierbe rak,hétvégén ,amikor 2-3x több játékos ban fenn,akkor többszőr érzem,hogy direkt szivat a 2tieres sorsolássa.

Erre régebben már írtam, hogy Excel táblában szépen le lehetne vezetni és felrakni ide fórumra bizonyítéknak. Mellesleg ott a Placebo hatás is. Ha azt akarod hinni, hogy többet dobál fel, akkor azt is fogod észrevenni.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Mcarthur73, Shogun

Több
6 éve 10 hónapja #49694 Írta: Mcarthur73
Mcarthur73 válaszolt a következő témában: Kérdés
Igazad van!A rosszra jobban emlékezünk.Pl.a szar boltot 80% mondja az ismerőseinek,ha jó benyomása volt,akkor csak 20% ajánlást ad..
A következő felhasználók mondtak köszönetet: leopardusz, Storm

Oldalmegjelenítési idő: 0.309 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.