- Köszönetek: 445
Szoval szerinted pay to win?Mcarthur73 írta: Esetleg,mondom ESETLEG annyi lehet,hogy ha idegesít a dolog(frusztrál,hogy nem tudsz feljebb jutni a mesterségesen generált minőségi rendszeren és külső befolyásolást érzel,mert szerinted ez totál igazságtalan és méltatlan)),akkor próbálod a te saját oldaladon levő változókat minél jobban kiküszöbölni.Prémium nap,fejlesztés-dublonból,zászló hegyek,prémium hajók.....ilyeneket vesznek emberek.Már hallottam ilyenről..
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
GaiusHun írta: Az a gond srácok, hogy a wg eddig nem látott módon befolyásolja a játékot. Vagy mész 10 győztes csatát, a legjobbak között, vagy buksz zsinórban, mert a wg úgy akarja. Én rank 2/1-ről buktam vissza rank 5/4-re. Olyan csatákkal, hogy az eszem megállt.
Próbálom megérteni az okokat, a miérteket, de sokszor nehéz. nem tudom elfogadni, hogy egy játékkészítő cég, miért süllyed emberi értelemben ilyen mélyre. mert hogy a csatákat már az mm eldönti, de ha az mm kevés lenne, jön az rng.
A top amitől eldobtam az agyam a következő volt. Ellenfél csapatánál zéró lag, nálunk 4 játékosnál is 700 ping. Az ORCA-s gyerek közölte, hogy soha nem volt ilyen pingje. Három perc alatt elvesztettük a csatát. Értitek, 3 perc alatt. Én francia 8-as cirkálóval voltam, ellőttem kifagyott egy Benson, de még volt ideje füstöt nyomni, utána kifagyott egy Edinburgh, közvetlen mellette. Fellöktem egy vadászt, gondoltam átmegyek a füstön, erre jön velem szembe legalább 10-15 torpedó. Pontosan a füstbe, a Benson bumm, edinburg 70% hp veszteség. Én egyet kaptam, de pontosan jött másik irányból még egy salvo. Az elvitt.A hét játékosból 4 jelzett eddig nem tapasztalt lefagyást. Ellenfélnél senki. A 7 játékosból 5-en estünk ki 3 perc alatt. Utána a másik két játékosnak már esélye sem volt. Szerintetek ez véletlen volt?
Csatolok egy már látott képet: a csatáim a bukó szériában 80%-ban ilyen volt, szerintetek ez is normális? Gondolom nem fedezhető fel benne a rendszer?
Erre régebben már írtam, hogy Excel táblában szépen le lehetne vezetni és felrakni ide fórumra bizonyítéknak. Mellesleg ott a Placebo hatás is. Ha azt akarod hinni, hogy többet dobál fel, akkor azt is fogod észrevenni.Mcarthur73 írta: Az én benyomásom inkább az MM,ami nem teljesen vak random.Példának én továbbra is azt hozom fel,hogy kedden tulnyomó részt saját tierbe rak,hétvégén ,amikor 2-3x több játékos ban fenn,akkor többszőr érzem,hogy direkt szivat a 2tieres sorsolássa.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.