Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
6 éve 10 hónapja #49675 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Kérdés

leopardusz írta: Én továbbra is a randomra esküszöm... :dry: Nem vagyok éppen százas benne, de nemigen látom értelmét az egyénenkénti ranked befolyásolásnak... :whistle:

Oké, akkor miért van rendszer a győzelmekben és bukásokban? Miért olyan az mm, amilyen? A felrakott kép nem egyedi, hanem ismétlődő, véletlen lenne?

Kérlek, adjatok erre elfogadható magyarázatot! légyszíves...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
6 éve 10 hónapja - 6 éve 10 hónapja #49676 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés

Storm írta: Sokszor olvastam már, hogy a WG befolyásolja a csaták kimenetelét.

Csak érted, ha játszol 20 csatát 75%-os winrate-tel, utána 20-at meg 40-essel, vagy rosszabbal. akkor most te hülyülsz meg, globálisan mindenki körülötted, vagy az algoritmus ami az ellenfeleket választja?

Az is érdekes, amikor valakinek csak úgy feltűnik a neve (pl estefelé amikor kevesebb a játékos), és kijön a séma, hogy ha velem ha nem akkor nyer/veszít (egyiket!), de sosem rajtamúlóan, mert folyamatosan a középmezőnyben van... , akkor is fel lehet tenni a kérdést, hogy mi a változó: hát persze, hogy a csapat körülötte, amit meg tudjuk mi válogat...

Ja meg a "flamu-luck"-ot ne is említsem...
Utolsó szerkesztés: 6 éve 10 hónapja ledgeri által.

Több
6 éve 10 hónapja #49677 Írta: Storm
Storm válaszolt a következő témában: Kérdés
Értem én, hogy ebből jön a következtetés, hogy befolyásolva van. Én a logikáját nem értem, hogy miért csinálják? Mi ebben a hasznuk?

Több
6 éve 10 hónapja #49679 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés
A Youtube-nak mi haszna van abból, hogy az aktuális bot tiltogatja a milliós nézettségű csatornák videóit, így reklámmentesíti azokat? Semmi, de attól még megoldani nem tudják/akarják/tervezik(?)

Több
6 éve 10 hónapja #49680 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Kérdés
Magyarazatot en sem tudok adni, de aki azt mondja alaptalan es az csak rng, annak szivbol kivanom azt az rng-t amit egy egesz honapja elvezek.
Kivancsi vagyok mit szolna utana. 10/1 gyozelem naponta.
Erdekes modon a statisztikai gorbe szerint FELFELE megy a winratem.
Kerdem en ha egy honapja a csata 70-80%-at vesztem, hogy mehet felefele! a gorbe es hogyan lehet hogy az ingame winrate mutato egy helyben all?
Ezek utan nem csodalom sokan belelatnak mindenfelet.

Több
6 éve 10 hónapja - 6 éve 10 hónapja #49681 Írta: Storm
Storm válaszolt a következő témában: Kérdés

ledgeri írta: A Youtube-nak mi haszna van abból, hogy az aktuális bot tiltogatja a milliós nézettségű csatornák videóit, így reklámmentesíti azokat? Semmi, de attól még megoldani nem tudják/akarják/tervezik(?)

Ez egy teljesen másik probléma. Egy bot nem tudja eldönteni, hogy mit lát pontosan a képen. Ezért is lehet könnyen szűrni (captcha).
Utolsó szerkesztés: 6 éve 10 hónapja Storm által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.274 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.