Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
6 éve 10 hónapja #49745 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés

Storm írta: Úgy vezetik le a stresszt, hogy még idegesebbek lesznek? :silly: Lehet én vagyok rosszul bekötve.

Az a terápiás része, amikor jó hangosan, üvöltve elküldik a WG-t :) Utána megnyugvás van.
Persze ez csak rövid távú eredményt hoz, hosszabb távon vagy fejlődik az ember vagy abbahagyja a francba :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
6 éve 10 hónapja - 6 éve 10 hónapja #49746 Írta: Storm
Storm válaszolt a következő témában: Kérdés

BigaC írta:

Storm írta: Úgy vezetik le a stresszt, hogy még idegesebbek lesznek? :silly: Lehet én vagyok rosszul bekötve.

Az a terápiás része, amikor jó hangosan, üvöltve elküldik a WG-t :) Utána megnyugvás van.
Persze ez csak rövid távú eredményt hoz, hosszabb távon vagy fejlődik az ember vagy abbahagyja a francba :)

De ezzel nem nyugszanak meg, mert itt terjesztik az elméleteket. Ez annyira káros, mint facebookon a megosztós híroldalak.
Utolsó szerkesztés: 6 éve 10 hónapja Storm által.

Több
6 éve 10 hónapja #49747 Írta: Mydgard
Mydgard válaszolt a következő témában: Kérdés
Gondolom itt rolam volt szo. :lol: Nos a velemenyem ellenere, nem vagyok sem idegbeteg es jatszani is szeretek. Elfogadom a jatekot, olyannak amilyen, tudok hozza alkalmazkodni. Az elmeleteim mukodeset kivalloan sikerult atultetnem a gyakorlatba a Rank 1 eleresehez. :lol:

Amugy meg lehet siman csak elkezdem screeshotolni a random meccs csapatosszeallitasokat meg az Aslain MM monitort, hogy nemi adatot gyujtsek a tovabbi vitahoz, hogy vajon miert van az sokszor, hogy az egyik teamben rank es klannelkuliek vannak, a masik meg tele van tuzdelve R1, Typhoon klanossal, jo esellyel mar elore meghatarozva a csata vegkimenetelet.

Több
6 éve 10 hónapja #49750 Írta: SirHiggins
SirHiggins válaszolt a következő témában: Kérdés

Mydgard írta: Gondolom itt rolam volt szo. :lol: Nos a velemenyem ellenere, nem vagyok sem idegbeteg es jatszani is szeretek. Elfogadom a jatekot, olyannak amilyen, tudok hozza alkalmazkodni. Az elmeleteim mukodeset kivalloan sikerult atultetnem a gyakorlatba a Rank 1 eleresehez. :lol:

Amugy meg lehet siman csak elkezdem screeshotolni a random meccs csapatosszeallitasokat meg az Aslain MM monitort, hogy nemi adatot gyujtsek a tovabbi vitahoz, hogy vajon miert van az sokszor, hogy az egyik teamben rank es klannelkuliek vannak, a masik meg tele van tuzdelve R1, Typhoon klanossal, jo esellyel mar elore meghatarozva a csata vegkimenetelet.

Van összefüggés a klántagság és a jó játékosság között?

Több
6 éve 10 hónapja - 6 éve 10 hónapja #49751 Írta: Storm
Storm válaszolt a következő témában: Kérdés

SirHiggins írta:

Mydgard írta: Gondolom itt rolam volt szo. :lol: Nos a velemenyem ellenere, nem vagyok sem idegbeteg es jatszani is szeretek. Elfogadom a jatekot, olyannak amilyen, tudok hozza alkalmazkodni. Az elmeleteim mukodeset kivalloan sikerult atultetnem a gyakorlatba a Rank 1 eleresehez. :lol:

Van összefüggés a klántagság és a jó játékosság között?

Egyáltalán nincs. Lehet egy klánban 7 jó játékos a többi meg krumpli. Voltam már olyan csatában, ahol 5 klántag volt 2 szakaszba enemynél és lehoztuk.

Mydgard: majd azokat a képeket is tedd fel, ahol a te csapatod lesz tele rank1sel.
Utolsó szerkesztés: 6 éve 10 hónapja Storm által.

Több
6 éve 10 hónapja #49753 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
ha téged külön figyelembe vesz a mm, a többi 23 játékost is figyelembe kell vegye, ebben azt hiszem egyetértünk, olyan nincs h csak te vagy kipécézve...
de akkor a 24ből kinek a negativ v pozitiv mmje fog érvényesülni? Vagy na, előre eldönti h melyik oldal nyer, akkor ugy sorolja be az embereket, téged a vesztes oldalra, s melléd még 11et, paradicsomot persze, másképp veszélybe kerül a másik oldal győzelme. De arról volt szó, h a gyengéket pozitivan diszkriminálja.....
Itt valami gubanc lesz akkor, hisz egy jó visszahuzásáért feláldoz 11 gyengébbet, az helyett h őket is támogatná.
Arról már nem is beszélve, h a játékosok 3/4e gyenge játékos, akik mellé egyszerűen nincs elég jó játékos, akit berakhatna, segitségül...

Csak nem világos ennek a logikája? ;)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Rallyefan81, Storm

Oldalmegjelenítési idő: 0.294 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.