- Köszönetek: 1602
Storm írta: Úgy vezetik le a stresszt, hogy még idegesebbek lesznek? Lehet én vagyok rosszul bekötve.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
De ezzel nem nyugszanak meg, mert itt terjesztik az elméleteket. Ez annyira káros, mint facebookon a megosztós híroldalak.BigaC írta:
Storm írta: Úgy vezetik le a stresszt, hogy még idegesebbek lesznek? Lehet én vagyok rosszul bekötve.
Az a terápiás része, amikor jó hangosan, üvöltve elküldik a WG-t Utána megnyugvás van.
Persze ez csak rövid távú eredményt hoz, hosszabb távon vagy fejlődik az ember vagy abbahagyja a francba
Mydgard írta: Gondolom itt rolam volt szo. Nos a velemenyem ellenere, nem vagyok sem idegbeteg es jatszani is szeretek. Elfogadom a jatekot, olyannak amilyen, tudok hozza alkalmazkodni. Az elmeleteim mukodeset kivalloan sikerult atultetnem a gyakorlatba a Rank 1 eleresehez.
Amugy meg lehet siman csak elkezdem screeshotolni a random meccs csapatosszeallitasokat meg az Aslain MM monitort, hogy nemi adatot gyujtsek a tovabbi vitahoz, hogy vajon miert van az sokszor, hogy az egyik teamben rank es klannelkuliek vannak, a masik meg tele van tuzdelve R1, Typhoon klanossal, jo esellyel mar elore meghatarozva a csata vegkimenetelet.
Egyáltalán nincs. Lehet egy klánban 7 jó játékos a többi meg krumpli. Voltam már olyan csatában, ahol 5 klántag volt 2 szakaszba enemynél és lehoztuk.SirHiggins írta:
Mydgard írta: Gondolom itt rolam volt szo. Nos a velemenyem ellenere, nem vagyok sem idegbeteg es jatszani is szeretek. Elfogadom a jatekot, olyannak amilyen, tudok hozza alkalmazkodni. Az elmeleteim mukodeset kivalloan sikerult atultetnem a gyakorlatba a Rank 1 eleresehez.
Amugy meg lehet siman csak elkezdem screeshotolni a random meccs csapatosszeallitasokat meg az Aslain MM monitort, hogy nemi adatot gyujtsek a tovabbi vitahoz, hogy vajon miert van az sokszor, hogy az egyik teamben rank es klannelkuliek vannak, a masik meg tele van tuzdelve R1, Typhoon klanossal, jo esellyel mar elore meghatarozva a csata vegkimenetelet.
Van összefüggés a klántagság és a jó játékosság között?
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.