Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
6 éve 10 hónapja - 6 éve 10 hónapja #49660 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Kérdés

Nik0nosz írta: Nevetséges játékosok voltak ebben a szezonban, már az is be tud jutni r5 alá aki nem akar...

Akkor en biztos marslako vagyok.
Vert izzadtam hogy 15ig eljussak. Ha veletlen nyertem egy csatat utana, akkor kovetkezoleg minimum! 2 buktam, csak hogy veletlen se jussak elorebb.
Masodik szezonban jutottam el 6ig, nem volt idom szezon vege elott tovabb menni. Aztan a kovetkezo szezont 2 nappal a vege elott vettem eszre mert nem volt idom jatszani, majd jott egy nagyobb kihagyas. Most meg az istenert sem engedett feljebb. Legtobb meccset 6! perc alatt buktuk el. Akkor tartott tovabb mikor 3 ellent szedtem ki a 6bol, de az is bukta lett mert en hozza nem erto szerencsetlen nem lottem ki mind a 6 ellenseges hajot.
Ez van, biztos marslako vagyok.
Utolsó szerkesztés: 6 éve 10 hónapja AtuqShaman által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
6 éve 10 hónapja #49661 Írta: Rallyefan81
Rallyefan81 válaszolt a következő témában: Kérdés

AtuqShaman írta:

Nik0nosz írta: Nevetséges játékosok voltak ebben a szezonban, már az is be tud jutni r5 alá aki nem akar...

Akkor en biztos marslako vagyok.
Vert izzadtam hogy 15ig eljussak. Ha veletlen nyertem egy csatat utana, akkor kovetkezoleg minimum! 2 buktam, csak hogy veletlen se jussak elorebb.
Masodik szezonban jutottam el 6ig, nem volt idom szezon vege elott tovabb menni. Aztan a kovetkezo szezont 2 nappal a vege elott vettem eszre mert nem volt idom jatszani, majd jott egy nagyobb kihagyas. Most meg az istenert sem engedett feljebb. Legtobb meccset 6! perc alatt buktuk el. Akkor tartott tovabb mikor 3 ellent szedtem ki a 6bol, de az is bukta lett mert en hozza nem erto szerencsetlen nem lottem ki mind a 6 ellenseges hajot.
Ez van, biztos marslako vagyok.

Nem , Te vagy a nevetséges játékos.. :P :D :side: :woohoo:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: AtuqShaman, Nik0nosz

Több
6 éve 10 hónapja - 6 éve 10 hónapja #49663 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Kérdés
Pont azert irtam marslakot, mert orultem volna meg a 10nek is, nemhogy az 5ig eljutni. Szoval ezert nem vettem magamra mert nem jutottam odaig.
Utolsó szerkesztés: 6 éve 10 hónapja AtuqShaman által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Rallyefan81

Több
6 éve 10 hónapja - 6 éve 10 hónapja #49669 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Kérdés
Az a gond srácok, hogy a wg eddig nem látott módon befolyásolja a játékot. Vagy mész 10 győztes csatát, a legjobbak között, vagy buksz zsinórban, mert a wg úgy akarja. Én rank 2/1-ről buktam vissza rank 5/4-re. Olyan csatákkal, hogy az eszem megállt.

Próbálom megérteni az okokat, a miérteket, de sokszor nehéz. nem tudom elfogadni, hogy egy játékkészítő cég, miért süllyed emberi értelemben ilyen mélyre. mert hogy a csatákat már az mm eldönti, de ha az mm kevés lenne, jön az rng.

A top amitől eldobtam az agyam a következő volt. Ellenfél csapatánál zéró lag, nálunk 4 játékosnál is 700 ping. Az ORCA-s gyerek közölte, hogy soha nem volt ilyen pingje. Három perc alatt elvesztettük a csatát. Értitek, 3 perc alatt. Én francia 8-as cirkálóval voltam, ellőttem kifagyott egy Benson, de még volt ideje füstöt nyomni, utána kifagyott egy Edinburgh, közvetlen mellette. Fellöktem egy vadászt, gondoltam átmegyek a füstön, erre jön velem szembe legalább 10-15 torpedó. Pontosan a füstbe, a Benson bumm, edinburg 70% hp veszteség. Én egyet kaptam, de pontosan jött másik irányból még egy salvo. Az elvitt.A hét játékosból 4 jelzett eddig nem tapasztalt lefagyást. Ellenfélnél senki. A 7 játékosból 5-en estünk ki 3 perc alatt. Utána a másik két játékosnak már esélye sem volt. Szerintetek ez véletlen volt?

Csatolok egy már látott képet: a csatáim a bukó szériában 80%-ban ilyen volt, szerintetek ez is normális? Gondolom nem fedezhető fel benne a rendszer?

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 6 éve 10 hónapja GaiusHun által.

Több
6 éve 10 hónapja - 6 éve 10 hónapja #49670 Írta: Storm
Storm válaszolt a következő témában: Kérdés
Sokszor olvastam már, hogy a WG befolyásolja a csaták kimenetelét. Egyszer legalább ezt valaki komolyan átgondolta, hogy mégis mi értelme lenne? "Haha éppen játszik xy tegyük már tönkre a napját." Ebben hol a logika? Egy cég el akarja kergetni a potenciális vásárlóit? Vagy talán túl jó a játékos és balanszolni kell a statjait, hogy ne legyen nagyon kiemelkedő? Ez is csak oda vezet, hogy elbukják a profitot. Ezekre a kérdésekre nagyon szívesen meghallgatnám az értelmes, logikus válaszokat. Lehet, hogy csak én nem értek ezekhez a dolgokhoz.

Nekem régebben volt olyan, hogy az egész enemy csapatból (random csata) 3 játékoson kívül mindenki kifagyott a csata elején. 2800 csatám alatt egyszer történt ilyen.
Utolsó szerkesztés: 6 éve 10 hónapja Storm által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: leopardusz, SirHiggins

Több
6 éve 10 hónapja #49673 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
Én továbbra is a randomra esküszöm... :dry: Nem vagyok éppen százas benne, de nemigen látom értelmét az egyénenkénti ranked befolyásolásnak... :whistle:

Oldalmegjelenítési idő: 0.292 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.