- Köszönetek: 102
PzPuma írta: Ötödik :
A WG meg elmehet a búsba.
Ennyit még eddig egyetlen szezonban sem szenvedtem a rank 1-ért.
Nincs már meg az sem hogy R 5 alatt jó csaták vannak, vannak komoly kiélezett csaták de összességében az egyik oldal gyors kiiktatja a másikat és ennyi.
R2 - 1 csillagon voltam múlt hét péntek óta... ez idő alatt 4x játszottam el hogy vissza estem R3 -1csillagra majd vissza. pontosan R2/1 - R3/1.... merő véletlenségből.
Játszhattam délelőtt, du, este és nem ment.
A teljes szezon alatt csakis hétvégén(p-sz) kora hajnalban tudtam előrejutni(ez is merő véletlen) ahogy a R1 is most lett meg.
Ennyi az összegzésem a mostani szezonról.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Mydgard írta: Grat Puma! Milyen hajoval (hajokkal) toltad? Bar ugy emlekszem te egy non-premiummal szoktad vegig.
Köszönöm !Mydgard írta: Grat Puma! Milyen hajoval (hajokkal) toltad? Bar ugy emlekszem te egy non-premiummal szoktad vegig.
Igen, és ez meg is látszott a csatákban.Nik0nosz írta: Nevetséges játékosok voltak ebben a szezonban, már az is be tud jutni r5 alá aki nem akar..
Nik0nosz írta:
Mydgard írta: Grat Puma! Milyen hajoval (hajokkal) toltad? Bar ugy emlekszem te egy non-premiummal szoktad vegig.
Teljesen mindegy hogy mivel mész, egyik hajóval sem tudod kiemelkedően befolyásolni a csatát, ha nincs melletted legalább 2-3 olyan játékos , aki szintén érti hogy merre kell mozogni ahhoz, hogy ki tudjátok szedni a rombolókat. Pl. 1 sziget mögül és gyorsabban, mint az ellenfél a saját csapat rombolóit. Vagy a rombolók nem tudják hogyan kell spotolni úgy hogy ne haljanak meg az első spot után. Nevetséges játékosok voltak ebben a szezonban, már az is be tud jutni r5 alá aki nem akar...Lehet valaki nagyon jó stattal randomban, de attól még nem biztos hogy gondolkozni is tud, és a rankedban már azt is kell, főleg 5 alatt.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.