Prémium csatahajók

• Hellgor70
  • Látogató
  • Látogató
7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja #36989 Írta: Hellgor70
Hellgor70 válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Üdv.

A Hood csatacirkáló!

Egy szép, arányos, gyors, jó főlövegekkel, de gyenge páncélzattal ellátott csatacirkáló....kb. 1916-ból.
A csatacirkálók a csatahajók egy "alfaja" olyan mint a "zsebcsatahajók" pl.
A súly nem számított ;) csak a löveg kalibere, a páncélzat, a sebesség arány határozta meg melyik mi...
Ha a Bismarck nem küldi a tenger fenekére akkor lehet átavanzsált volna csatahajóvá (volt rá precedens) mivel azon az úton is folyt az átépítése ;) (akkor még nem volt csatahajó páncélzata :/)....

Igazából a wg NAGYON odafigyel ezekre a történelmi és műszaki dolgokra így a játékosoké a felelősség, hogy hézagos tudásukkal felelőtlen akciókba menjenek bele....
pl
Scharnhorstal (csatacirkáló:)) nem jó Bismarckot (csatahajó) vadászni...:D

De a lényeg senki nem alkotott olyan nemzetközi besorolási rendszert amivel tökéletesen besorolhatók a különböző nemzetek csatahajói.
A WG megtette, minden ilyen hajó CSATAHAJÓ. ;)
Erősebb kutya b...ik.
Ez van

Am bocs hogy beledumáltam...:)

Phaser írta:

vcsaba1968 írta: Elméletben igazad lenne de a Hood esetében pont nem.Töbször is átépitették és aszem 39-ben csatahajo páncálzatot kapott a súlya meg böven 40000 brt fölé ment.

Én még egyetlen olyan hajózástörténettel foglalkozó oldalt sem láttam ahol a Hood csatahajó lett volna.
A kategorizálást meg nem a súly alapján végezték. De részemről téma lezárva. felesleges ezen vitázni. Mindenki olyan tipusba sorolja amilyenbe akarja :D

Utolsó szerkesztés: 7 éve 8 hónapja Hellgor70 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 8 hónapja #36998 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

Hellgor70 írta: A WG megtette, minden ilyen hajó CSATAHAJÓ. ;)
Erősebb kutya b...ik.

a brit cirkálók meg light cruiser kategória, ha sokfelé osztjuk.
de ha csak 4 kategória van az egyszerűség kedvéért, akkor valóban a nagyok is BB-k, a Minotaur meg ugyanolyan cirkáló mint a Moskva...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Hellgor70

• Hellgor70
  • Látogató
  • Látogató
7 éve 8 hónapja #37010 Írta: Hellgor70
Hellgor70 válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
:D

Azért ez se semmi....
"a háború vége felé egyedül az amerikai Alaska osztály csatacirkálói épültek meg. A hivatalos amerikai dokumentumokban ezeket nem csatacirkálóként, hanem large cruiserként (nagy cirkáló), vagy enlarged Baltimore-ként (megnagyobbított Baltimore-típus) emlegették." (kösz Wikipédia)

Amerika ;)

Tehát lenne kavarás az tuti....
De akit ez érdekel az úgy is tudja mi micsoda és max mosolyog a dolgokon... Ugyan úgy mint a sokszor "anyahajóknak" titulált hordozókon amik ugye CV carrier vessel-ek :))))

vonKurz írta:

Hellgor70 írta: A WG megtette, minden ilyen hajó CSATAHAJÓ. ;)
Erősebb kutya b...ik.

a brit cirkálók meg light cruiser kategória, ha sokfelé osztjuk.
de ha csak 4 kategória van az egyszerűség kedvéért, akkor valóban a nagyok is BB-k, a Minotaur meg ugyanolyan cirkáló mint a Moskva...

Több
7 éve 8 hónapja #37012 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Hát igen, sokszor a dokumentum filmekben is keverik a szezont a fazonnal (volt egy Harckocsigyár nevű műsor, ahol régi tankokat hoztak helyre és valamennyit a történetükről is mondtak, az egyik részben pl. egy Elefánt páncélvadászt restauráltak, és párhuzamosan mutatták egy mai modern megfelelőjét egy német önjáró tűzésrési löveget!!!!- az már mellékes, hogy az egyik páncélvadász, a másik meg tüzérségi eszköz....). A hajókra visszatérve, én úgy tudom az anyahajó kifejezést a korai, hidroplánokat szállító hajókra vonatkozott (mivel itt csak "szállította" a repülőket, azok a vízről szálltak fel ill. le). A játékban szereplők azok repülőgép hordozók (és ezeken belül is vannak alosztályok, könnyű, kísérő, flotta hordozó stb.)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Hellgor70

Több
7 éve 8 hónapja #37013 Írta: VoiceOfTheVoiceless
VoiceOfTheVoiceless válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Hát, szerintem a Hood regular ship lesz, nem prémium. Örülök, hogy behozzák, és remélem megmarad a brit különlegesség, hogy a csatahajóknak 60s-es a prémium repari party újratöltése.

Több
7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja #37016 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Szerintem meg a Hood az Robin! :P
Utolsó szerkesztés: 7 éve 8 hónapja Szete58 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Hellgor70, vonKurz, leopardusz, zstorok75, SgtBala

Oldalmegjelenítési idő: 0.281 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.