- Köszönetek: 1654
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
VoiceOfTheVoiceless írta:
Mikasa nem éri meg. A másodlagosai jók de maga a hajó egy folyékony ürülék. Viszont a Duca egész jó lesz. Nem tudom mennyire igaz, de 12 km-es torpedókat kap (buff), illetve gyorsabb tornyokat.ledgeri írta: Lett
Lehet, hogy várok vele még egy ranked nyerést, vagy egy 2 hete nem érkező iChase videót, mert arra érzek esélyt, hogy benne lehetek... Bár lehet, hogy abból is Mikasa/izuchi lesz...
Csak zavar a folyamatos lehetőség, hogy valamit nem váltok át, és doubloonból veszek valami hanyagolhatót...
Én sem tudok helyetted dönteni,de a Warspite sem rossz....HUNknight írta: Üdv!
Melyik VI csatahajót ajánlanátok megvételre? Arizona vagy Mutsu? Előbbinél a sebesség,újratöltés nem tetszik utóbbinál a gyenge AA és nagy fordulás.
Sehol nem láttam,hogy a Mutsut ajánlotta volna valaki,de az a szimpatikusabb(lőtáv,HE dmg,max speed miatt) De az egy dolog ami ki van írva.
Esetleg egy Donkerque? Ez csak az ára miatt szimpi.
Nem tudok dönteni. És köszi annak aki segít!
Annyit tudok segíteni, hogy ha tetszett a NewMex, akkor az Arizóna is hasonló (felépítésre gondolok, egyénileg szeretem a 3 csöves tornyokat a 2-esekhez képest..), de nincs meg nekem ennél mélyebbet nem tudok.HUNknight írta: Üdv!
Melyik VI csatahajót ajánlanátok megvételre? Arizona vagy Mutsu? Előbbinél a sebesség,újratöltés nem tetszik utóbbinál a gyenge AA és nagy fordulás.
Sehol nem láttam,hogy a Mutsut ajánlotta volna valaki,de az a szimpatikusabb(lőtáv,HE dmg,max speed miatt) De az egy dolog ami ki van írva.
Esetleg egy Donkerque? Ez csak az ára miatt szimpi.
Nem tudok dönteni. És köszi annak aki segít!
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.