Prémium csatahajók

Több
7 éve 9 hónapja - 7 éve 9 hónapja #34095 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

VoiceOfTheVoiceless írta: Már tudom hogy miért ilyen OP a Nikolai! :P
...

Sajnos már csak árnyéka régi önmagának... :(
Régen amikor emelt MM-es volt, T4-T5-ben maga volt a megtestesült ördög! :evil:
Emlékszem, egyszer COLORADO-val harcoltam ellene. Bizony megizzasztott... :woohoo:
Már sem a páncélja sem az ágyúi nem olyan jók mint akkor.
Ma, simán pattint egy T3-as csatahajó, régen egy New Mexico is megérezte a salvoját... :(

Ezért, mostanában sokkal ritkábban is látni meccseken...
Én is csak ritkán tolom ki a kikötőből, csak, hogy ne algásodjon olyan nagyon... ;)
Utolsó szerkesztés: 7 éve 9 hónapja zstorok75 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 9 hónapja #34105 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
12 ágyu van rajta, azért az nem semmi csatahajón

Több
7 éve 9 hónapja #34150 Írta: VoiceOfTheVoiceless
VoiceOfTheVoiceless válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Szerintem tejlesen oké a nikolai. Nem mondanás annyira OP-nak mint amennyire beharangozzák, de attól még egy bitang erős hajó. A calibere ugyan az mint a szintbeli társainak, annyi a kivétel hogy a lövedékek lényegesen nehezebbek ezért lassabbak a lövedékek de kevesebb átütést veszítenek a távolsággal. Konkrétan csak a 12 darab ágyú teszi erőssé a hajót, sem a teste sem semmi más nincs amiben egyáltalán jeleskedne a többihez képest. Sőt, mivel a légvédelme a 0-val egyenértékü(talán 20 cv elleni csatában leszed 1 gépet), ezért a tapasztaltabb cv kapitányok folyamat a nikolai-t kínozzák. De hatalmas fun faktor a hajó, tehát ha egyszer megint lehet majd kapni mindenkinek ajánlom. :)

Több
7 éve 9 hónapja #34315 Írta: VoiceOfTheVoiceless
Találkoztam ezzel a "szépséggel" egész jól bírta az adok-kapokot. Csak egyszer sikerült 16 ezreb belécsapni utána pár ezresével robbant fel.
Mellékletek:

Több
7 éve 9 hónapja #34324 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Gondolom hamarosan megvehető lesz. Most néztem egy videót a statjairól, 7km-es torpedó, 57 csomó. Érdekes lesz, főleg, ha sokat fog robbantgatni.

Több
7 éve 9 hónapja - 7 éve 9 hónapja #34397 Írta: VoiceOfTheVoiceless

Grievous írta: Gondolom hamarosan megvehető lesz. Most néztem egy videót a statjairól, 7km-es torpedó, 57 csomó. Érdekes lesz, főleg, ha sokat fog robbantgatni.

Én izgatottan várom a hajót, mert a Nagatot is, meg maga a 410-es ágyúk is nagyon tetszettek. Légvédelme semmi, de szó szerint, viszont csökkentették a nagato-fuso szintjére a rudder shift time-ját ami azért segít a túlélésben. Ebben a csatában szinte semmit sem csinált a srác vele, ezért nem láttam, hogy mire képes a hajó, deszerintem különösebb panasz nem lesz rá, hacsak a légvédelem hiánya tényleg annyira gyengévé teszi.
Utolsó szerkesztés: 7 éve 9 hónapja VoiceOfTheVoiceless által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.276 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.