Prémium csatahajók

Több
7 éve 7 hónapja #37055 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Nincs igazad, mert Robin a Lakli!

"Legért megezolsz! Akarom mondani, ezért meglakolsz...!"
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 7 hónapja #37056 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
De ki van a Robin? :silly:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
7 éve 7 hónapja #37059 Írta: SgtBala
SgtBala válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

leopardusz írta: De ki van a Robin? :silly:

Hát a Hood :blink:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, leopardusz

Több
7 éve 7 hónapja #37426 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Üdv!
4100 ingame összeszedett doubloonért melyiket ajánlanátok alap árán (ha fun alaphajókból kettő telne akkor melyik kombót)?
Ezeken felül melyik az amire érdemes lenne várni, hátha aláakciózzák az értékének?
A francia megvan, ládából nyitottam, de pont akkor volt acióban 3700-ért... szóval ilyen áresésel is lehet számolni.

Több
7 éve 7 hónapja #37510 Írta: Acetil_coenzim_A
Acetil_coenzim_A válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Ez a kérdés engem is érdekel, de nekem nincs ennyim. Illetve, akinek megvan a Szerencsés A, megosztaná tapasztalatait?

Több
7 éve 7 hónapja #37511 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

Acetil_coenzim_A írta: Ez a kérdés engem is érdekel, de nekem nincs ennyim. Illetve, akinek megvan a Szerencsés A, megosztaná tapasztalatait?

hát, ledgerinek említettük már máskor is :) de nincs vele előbbre, hogy szerintem nyolcas alatt nem érdemes premet venni, azok meg dragabbak.

én ennyi aranyból vennék prem fiokot, aztán azzal többre megyek, ha 1 hónapig a 8-10-s hajók termelik a pénzt/xp-t, stb, mintha veszek egy tier 5 hajót, amivel megyek egy év alatt 30-t.
aki egyébként is megy tier5 hajókkal, annak érdemes szerintem tier5 premet venni, mármint aki élvezetből megy velük, nem azért, mert a nyolcas drága...

van egy csomó olyan hajó, ami "ingyen" volt, KamikazeR, GrafSpee, Shinomone, ezekkel mind lehet alacsonyabb tierben menni, meg ott vannak a Kongo/Myokok...
de a tier5 prem hajók nem termelnek annyival több pénzt szerintem/nem annyival jobbak, mint ahányszor mennek hetes hajók között... igaz, a nyolcasok meg főleg este elég fixen tizesek közt vannak...

ha mindenképpen fix 4000 aranyas keretből kéne gazdákodnom, és muszáj lenne hajót venni belőle, asszem megvárnák egy 30%-s akciót, azok relative gyakran vannak, és vennék tier6-s csatahajót, Warspitet mondjuk, vagy ilyesmit.
ha jön az olasz prem hatos cirkalo, az is elofordulhat, hogy elotte benne lesz valamilyen akcioban...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: ledgeri, Acetil_coenzim_A

Oldalmegjelenítési idő: 0.259 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.