- Köszönetek: 405
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Mighty Mo nagyon megérős. Nemrég "ruháztam" be rá amikor convert akció volt. Nem sokat mentem de magamhoz képest a 87K átlag damage egész jó. És f...sa a pénzt mint egy nyomda.VoiceOfTheVoiceless írta: Bár nem tudom hogy lemaradtam-e ledgeri kérdéséről, de azért válaszolnék. Ha fun hajót akarsz vegyél egy 5-öst vagy kisebbet. Ha nem akkor csak a 8-as vagy Mighty money. De az asszem van neked, ha jól tévedek.
Gyakorlatilag egy NC csak erősebb torpedóvédelemmel. Minden másban kb. ugyanaz. Citadel-érzékenységben is ha jól rémlik. De mintha valahol olvastam volna hogy variálnak/variáltak még rajta.Acetil_coenzim_A írta: Nekem is megvan a Tirpitz és nekem nagyon tetszik,(kiképzésre használom) bár a hugica még nem áll a dokkban, így nem tudom összehasonlítani. Viszont az Alabama érdekesnek néz ki, mi a véleményetek róla? Ezt is kiképzés miatt gondoltam.
LettVoiceOfTheVoiceless írta: Bár nem tudom hogy lemaradtam-e ledgeri kérdéséről, de azért válaszolnék. Ha fun hajót akarsz vegyél egy 5-öst vagy kisebbet. Ha nem akkor csak a 8-as vagy Mighty money. De az asszem van neked, ha jól tévedek.
Mikasa nem éri meg. A másodlagosai jók de maga a hajó egy folyékony ürülék. Viszont a Duca egész jó lesz. Nem tudom mennyire igaz, de 12 km-es torpedókat kap (buff), illetve gyorsabb tornyokat.ledgeri írta: Lett
Lehet, hogy várok vele még egy ranked nyerést, vagy egy 2 hete nem érkező iChase videót, mert arra érzek esélyt, hogy benne lehetek... Bár lehet, hogy abból is Mikasa/izuchi lesz...
Csak zavar a folyamatos lehetőség, hogy valamit nem váltok át, és doubloonból veszek valami hanyagolhatót...
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.