Prémium csatahajók

Több
7 éve 7 hónapja #37654 Írta: VoiceOfTheVoiceless
VoiceOfTheVoiceless válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Utólag én is Arizonát vennék a Warspite helyett. Ne értsetek félre, nem rossz a Warspite, csak olyan mint a Gneisenau. Ha jól adja mindent bead, és kijött bőven 100k felett. Ha nem akkor mindent missels vagy overpenelsz, mert kevés az ágyú, lassú a lövedék, és a pontosság sem mindig olyan mint amilyen a papíron. Arizona gun system miatt jobb hajó a Warspite-nál szerintem. Az öreg hölgynek annyi az előnye hogy kicsit mozgákonyabb és szemből is képes meglepetéscsomagot adni hála a jó öreg 381-eseknek. De azért a 12 vs 8 gun sokat számít.
Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 7 hónapja #37655 Írta: VoiceOfTheVoiceless
Bár nem tudom hogy lemaradtam-e ledgeri kérdéséről, de azért válaszolnék. Ha fun hajót akarsz vegyél egy 5-öst vagy kisebbet. Ha nem akkor csak a 8-as vagy Mighty money. De az asszem van neked, ha jól tévedek. :cheer:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: ledgeri

Több
7 éve 7 hónapja #37656 Írta: solinari
solinari válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

VoiceOfTheVoiceless írta: Bár nem tudom hogy lemaradtam-e ledgeri kérdéséről, de azért válaszolnék. Ha fun hajót akarsz vegyél egy 5-öst vagy kisebbet. Ha nem akkor csak a 8-as vagy Mighty money. De az asszem van neked, ha jól tévedek. :cheer:

Mighty Mo nagyon megérős. Nemrég "ruháztam" be rá amikor convert akció volt. Nem sokat mentem de magamhoz képest a 87K átlag damage egész jó. És f...sa a pénzt mint egy nyomda.

Több
7 éve 7 hónapja #37657 Írta: solinari
solinari válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

Acetil_coenzim_A írta: Nekem is megvan a Tirpitz és nekem nagyon tetszik,(kiképzésre használom) bár a hugica még nem áll a dokkban, így nem tudom összehasonlítani. Viszont az Alabama érdekesnek néz ki, mi a véleményetek róla? Ezt is kiképzés miatt gondoltam.

Gyakorlatilag egy NC csak erősebb torpedóvédelemmel. Minden másban kb. ugyanaz. Citadel-érzékenységben is ha jól rémlik. De mintha valahol olvastam volna hogy variálnak/variáltak még rajta.

Több
7 éve 7 hónapja #37664 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

VoiceOfTheVoiceless írta: Bár nem tudom hogy lemaradtam-e ledgeri kérdéséről, de azért válaszolnék. Ha fun hajót akarsz vegyél egy 5-öst vagy kisebbet. Ha nem akkor csak a 8-as vagy Mighty money. De az asszem van neked, ha jól tévedek. :cheer:

Lett :)

Lehet, hogy várok vele még egy ranked nyerést, vagy egy 2 hete nem érkező iChase videót, mert arra érzek esélyt, hogy benne lehetek... Bár lehet, hogy abból is Mikasa/izuchi lesz...
Csak zavar a folyamatos lehetőség, hogy valamit nem váltok át, és doubloonból veszek valami hanyagolhatót... :whistle:

Több
7 éve 7 hónapja - 7 éve 7 hónapja #37666 Írta: VoiceOfTheVoiceless

ledgeri írta: Lett :)

Lehet, hogy várok vele még egy ranked nyerést, vagy egy 2 hete nem érkező iChase videót, mert arra érzek esélyt, hogy benne lehetek... Bár lehet, hogy abból is Mikasa/izuchi lesz...
Csak zavar a folyamatos lehetőség, hogy valamit nem váltok át, és doubloonból veszek valami hanyagolhatót... :whistle:

Mikasa nem éri meg. A másodlagosai jók de maga a hajó egy folyékony ürülék. Viszont a Duca egész jó lesz. Nem tudom mennyire igaz, de 12 km-es torpedókat kap (buff), illetve gyorsabb tornyokat.
Utolsó szerkesztés: 7 éve 7 hónapja VoiceOfTheVoiceless által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.280 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.