Prémium csatahajók

Több
7 éve 9 hónapja #34409 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Nem hangzik rosszul, konténerből nem panaszkodnék miatta :D

Ha már használhatóság került szóba, mi van a t4-es bb-vel? Ritkán járok arra fele, de akkor se volt gyakori a 4-es japán prém bb, kinézetileg egy 5 tornyos stock kongou.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 9 hónapja #34410 Írta: VoiceOfTheVoiceless
VoiceOfTheVoiceless válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Amúgy mit csináltak a Warspite-al erre a patchre? Nem tudok vele csatahajókba citadellát ütni... Bementem gyakorlóba 2 New M, 2 Fuso, 2 Bayern ellen, és lőttem az álló célpontoknak össz-vissz 1 citadellát. Azt is szemből első próbálkozások egyikével egy mexico-nak.

Több
7 éve 9 hónapja #34411 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Oldalról kell, vízvonalra, torony alá helyezni a citadellát :silly:
Amugy meg, hivatalosan nem volt nerfelve az átütése :P
A következő felhasználók mondtak köszönetet: VoiceOfTheVoiceless

Több
7 éve 9 hónapja #34414 Írta: VoiceOfTheVoiceless

leopardusz írta: Oldalról kell, vízvonalra, torony alá helyezni a citadellát :silly:
Amugy meg, hivatalosan nem volt nerfelve az átütése :P

Köszönöm! Eddig erről nekem senki sem szólt! :lol:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gibbonmaki

Több
7 éve 9 hónapja - 7 éve 9 hónapja #34768 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Az angol öreg hölgy :P adott és kapott, harcolt nagyok és kicsik ellen egyaránt, volt itt szép sebzés és Kraken :love: na meg Dávid harca Góliáttal, azaz közelharc a Tirpitz-el, sajna közel volt hozzám, mikor egymásra leltünk, szóval belelőttem amit lehetett és kitorpedózott. De azért így se volt rossz.... csak a torpedó mentette meg, amúgy ment volna a nagy levesbe a nyolcas német vas...
Amúgy a Kraken-es csatában afférom volt egy Mutsu-val, ő húzta a rövidebbet... citadellák és bumm...

Utolsó szerkesztés: 7 éve 9 hónapja GaiusHun által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Mydgard, BigaC, Gibbonmaki

Több
7 éve 9 hónapja - 7 éve 9 hónapja #34792 Írta: VoiceOfTheVoiceless

GaiusHun írta: Az angol öreg hölgy :P adott és kapott, harcolt nagyok és kicsik ellen egyaránt, volt itt szép sebzés és Kraken :love: na meg Dávid harca Góliáttal, azaz közelharc a Tirpitz-el, sajna közel volt hozzám, mikor egymásra leltünk, szóval belelőttem amit lehetett és kitorpedózott. De azért így se volt rossz.... csak a torpedó mentette meg, amúgy ment volna a nagy levesbe a nyolcas német vas...
Amúgy a Kraken-es csatában afférom volt egy Mutsu-val, ő húzta a rövidebbet... citadellák és bumm...

Szép körök! :)
A warspite-al az a legnagyobb bajom, hogy kegyetlenül RNG függő. Pontosságilag elvileg ugye az élvonalba tartozik jó szigma értékével, de sajnos ezt csak nagyon ritkán adja be. Másik két dolog ami zavar benne az az, hogy 1.) Alig van olyan csata ahol nem tier8-ban kell játszani. 2.) Képes vagy nagyot csapni azonos és nagyobb tierű hajókba is, de egyszerűen hiányoznak a citadellák, amik eddig megvoltak. Sokszor követem a lövedékekel spectatorban hogy hova is csapódnak, és egyszerűen ritka a citadella találat csatahajókba annak ellenére hogy jó helyre mennek a lövések. Alsóbb szintűek ellen megy, de például egy hete sem hogy bementem gyakorlóba álló csatahajókra lőni kb. 10km-ről, és 6 kill alatt 1 szem citadellát adtam az azonos szintű hajóknak.
Ettől függetlenül tényleg egy remek hajó, és alapvetően nem bántam meg hogy megvettem, de a folyamatos tier8 ellen azért elviselhető lenne, ha mást nem is, de a toronyforgást buffolnák rajta mondjuk 60s-re alapból. Mert hiába rajta a skill, meg még modult is tettem rá így is siralmasan lassan forog. Ennek ellenére amikor jó az RNG tényleg nagyon adja. :)
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 7 éve 9 hónapja VoiceOfTheVoiceless által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun, vonKurz, Mydgard, BigaC, Gibbonmaki

Oldalmegjelenítési idő: 0.317 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.