Prémium csatahajók

Több
7 éve 7 hónapja #37516 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
éa még egy apróság, van egy Atagom, meg egy Tirpiztem, meg egy Murmansk.
a legjobb, messze legjobb az Atago, néhány hónapja használtam. a Tirpitzet az elején sokat, aztán abbahagytam, 1 év után most mentem vele 1-t, de a Bismarck sokkal jobb.

Murmansk meg annyira kevés pénz/xp a tier5 miatt, hogy az is talán tavaly ilyenkor, vagy nemtom mikor kerult elo...

ha tizes hajóval, prem accal, rengeteg pénzt termelek, free xp-t is mellesleg, és sosem vagyok low tier, meg mindentől függetlenul egyszeruen a tizesek jobbak mint a kicsik, jobb veluk jatszani.

és most már kapitány xp-t is termelek rengeteget veluk, 30 000-40 000 kapitány xp egy féláras átképzés ? lol, 3-4 hétvégi meccs dragon zászlóval, tényleg - bár fogynak sajna, az elején superbol találtam 300-t, van még vagy 50 :)

amig nem volt alap a detected felirat, es 2 pont kellett az incoming fire alerthez is, addig igenis fontos volt, hogy a japán kapitány átképzését Atagoval csináljam. vagy az oroszt. de ha most a DesMoinessel élvezetesen meg tudom ugyanezt csinálni, akkor minek oda a prem hajo ?
mert pénzt termel ?

ennél többet ?

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: ledgeri, Acetil_coenzim_A, Jaszon

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 7 hónapja #37557 Írta: HardcorePunk
HardcorePunk válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Sziasztok,

hosszas vívódás, töprengés és egy kis gyűjtögetés után megvettem Arizonát. Kurvára nem bántam meg, még egy ilyen tank hajó nincs a játékban szerintem. Utolsó forintig megéri az árát, bár még nem sikerült olyan irgalmatlan jót menni vele, igyekszem.
Teszek fel képeket első közös esténkről :)
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: ledgeri, Szete58, SgtBala, Shogun, Jaszon

Több
7 éve 7 hónapja #37565 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Szemezek vele, mert a New Mex tetszett...

Több
7 éve 7 hónapja #37568 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

ledgeri írta: Szemezek vele, mert a New Mex tetszett...

hát igen, és te tudod milyen hajóid vannak, de nekem mar jol megvan tizesig minden, rombolo nincs, de az nem is erdekel.

onnantol, hogy van Montana/DesMoines, amerikai prem hajo nem erdekel - bar az nincs, ha ujat premet vennek, akkor olyant, amivel varhatoan jatszani fogok a kovetkezo evben,

Warspite marad, - idovel lesz gondolom angol BB is, francia, bár az megvan neked, vagy hamarosan igérik az olasz cirkálót.

gondolom idővel megjon az orosz BB is, de ott megint a Donskoinal vagyok, rombi nem erdekel, de abbol is van Tashkent meg Ognevoi is, mindegy, orosz mar lecsengoben van nalam ebbol a szempontbol

még annyit a tier5 vs tier6-hoz, hogy tier6 gyakran belefér a rankedba is, oda egy 19 pontos kapitánnyal az Arizona nem rossz választás, mondjuk konkurenciának ott Fuso jon :)

Több
7 éve 7 hónapja #37570 Írta: HardcorePunk
HardcorePunk válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Tegnap még folytattam az írtást, Fuso 2 salvo volt. Nem hittem a szememnek. Kell hosszá Seagal kapitány, gyorsabbak az ágyúk vele. A hajó hátránya, hogy 21 csomóval tud menni, AA def nincs, szóval a kanyarodás upgrade szükséges, mivel viszont rövid a hajó, max 1 torpedót kapsz be. És sokkal többet javít, mint a hasonló BB-k a tierben.
Ha betesz T8-ba, ami mondjuk a tegnapi 10 meccsből 6 szor volt... akkor elég gyalázat, hogy mindenki mögött kullogsz. <- Megoldás: Be a pálya közepére :) Úgyis nehezen lőnek ki. Lőtáv növelő upgrade nélkül meg nem is érdemes elindulni.

Eddig szerelem első és második és sokadik látásra :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
7 éve 7 hónapja - 7 éve 7 hónapja #37645 Írta: Acetil_coenzim_A
Acetil_coenzim_A válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Nekem is megvan a Tirpitz és nekem nagyon tetszik,(kiképzésre használom) bár a hugica még nem áll a dokkban, így nem tudom összehasonlítani. Viszont az Alabama érdekesnek néz ki, mi a véleményetek róla? Ezt is kiképzés miatt gondoltam.
Utolsó szerkesztés: 7 éve 7 hónapja Acetil_coenzim_A által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.331 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.