Prémium csatahajók

Több
7 éve 8 hónapja #36980 Írta: Phaser
Phaser válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
HMS HOOD. Majd valamikor...

thearmoredpatrol.com/2017/03/24/hms-hood...ing-wows/#more-44706

Amugy még mindig nem értem, hogy a játékban miért nincsenek megkülönböztetve a csatahajók és a csatacirkálók. Végül is csak a tipust kellene átirni attól még a játékban nem változna semmi.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Olajuwon

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 8 hónapja #36981 Írta: Olajuwon
Olajuwon válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Ahogy nézem, a Mutsu meg közben szépen eltűnt a shopból. A játékban sem látom doubloons-ért. Egy hónapig volt elérhető, oszt annyi? :unsure:

Több
7 éve 8 hónapja #36984 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

Phaser írta: HMS HOOD. Majd valamikor...

Amugy még mindig nem értem, hogy a játékban miért nincsenek megkülönböztetve a csatahajók és a csatacirkálók. Végül is csak a tipust kellene átirni attól még a játékban nem változna semmi.

Ha csak egy ikon változna akkor nem lenne értelme, viszont ha tényleg szétvennénk a kategóriát, akkor hiányosak lennének az ágak pár helyen...

Több
7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja #36985 Írta: Phaser

ledgeri írta:

Phaser írta: HMS HOOD. Majd valamikor...

Ha csak egy ikon változna akkor nem lenne értelme, viszont ha tényleg szétvennénk a kategóriát, akkor hiányosak lennének az ágak pár helyen...

Miért nem lenne értelme? Az lenne az értelme, hogy a pl a Hood nem csatahajó volt, hanem csatacirkáló. És nem ez az egyetlen a játékban. "A krumplileves legyen krumplileves" Ha már egyszer hajókról szól a játék, nem lenne értelmetlen a helyes megnevezés. Mind mondtam a játékban nem kellene külön venni őket, felesleges is lenne,ikont sem kellene változtatni, de azért egy csatacirkálót csatahajónak irni akkor is hülyeség. Van különbség a kettő között. Bár aztán lehet, hogy csak engem mint a téma iránt érdeklődő embert zavar csak ez. :D
Utolsó szerkesztés: 7 éve 8 hónapja Phaser által.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja #36987 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Elméletben igazad lenne de a Hood esetében pont nem.Töbször is átépitették és aszem 39-ben csatahajo páncálzatot kapott a súlya meg böven 40000 brt fölé ment.
Utolsó szerkesztés: 7 éve 8 hónapja vcsaba1968 által.

Több
7 éve 8 hónapja #36988 Írta: Phaser

vcsaba1968 írta: Elméletben igazad lenne de a Hood esetében pont nem.Töbször is átépitették és aszem 39-ben csatahajo páncálzatot kapott a súlya meg böven 40000 brt fölé ment.

Én még egyetlen olyan hajózástörténettel foglalkozó oldalt sem láttam ahol a Hood csatahajó lett volna.
A kategorizálást meg nem a súly alapján végezték. De részemről téma lezárva. felesleges ezen vitázni. Mindenki olyan tipusba sorolja amilyenbe akarja :D

Oldalmegjelenítési idő: 0.302 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.