- Köszönetek: 102
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Wargaming szerintem erősen variál mostanában a csatahajók AP-jával. Warspite az előző két patchben ilyen volt. Hajókba szemből akár 20 ezer is bele megy, oldalát lőve 3-5 és szinte nem is ad citadellát azonos vagy magasabb tierű BB ellen. Múltkor egy norca mutatta az oldalát szinte álló helyzetben 5km-re, és 3500 ment 2x az oldalába 2 salvoból. Le is romlott két patch alatt az átlagom 63k-ról 59k-ra. Viszont ebben a patchben pedig az eddigi 2 csatám alatt vele ütött mint a buszkerék. Tirpitzbe 45k 2 salvoból 14km-en, és még sorolhatnám. És biztos vagyok benne hogy valamit variál a WG, mert olyan nincs, hogy két patchen keresztül nem tudsz jó csatát menni egy hajóval, mert mindig szarul célzol. Nem elég az, hogy szar a 6-os szintű hajók MM-je, még nem is túl jó velük játszani az ilyen dolgok miatt. Dönkerk szór mint a szita (haverom szerint), Warspite hiába megy 10-ből 7x 8-ba, bent van a mutsu ami már magasabb caliber még mindig nem javítottak a toronyforgásán. Pedig elvileg jelen pillanatban a legrosszabb teljesítményű 6-os csatahajó ha jól néztem a statisztikát a New Mexico-val karöltve.GaiusHun írta: a nap kérdése, ennek a hajónak mi a fasz van az AP lőszerével?
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.