Prémium csatahajók

Több
7 éve 8 hónapja #36539 Írta: Roland
Roland válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
majd hozzá szoksz. :blush: nekem ugyanezt csinálja a scharnhorst :sick:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Jaszon

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 8 hónapja #36541 Írta: Jaszon
Jaszon válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Ahogy elnézem mostanában "szinte"minden BB ebben a cipőben sántikál :sick:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Több
7 éve 8 hónapja #36545 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Jaja!

Én a Königgel egy Pepsicolába vertem 3 átütő találattal 850 sebzést AP-val 5km-ről egy salvoval!
Nyilván az összes budi kefét szétlőttem benne, mert komolyabb felszerelést nem érhetett ha a 3 találat summázott demagéja ennyi lett.... :whistle: :woohoo:

Több
7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja #36555 Írta: VoiceOfTheVoiceless
VoiceOfTheVoiceless válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

GaiusHun írta: a nap kérdése, ennek a hajónak mi a fasz van az AP lőszerével?

Wargaming szerintem erősen variál mostanában a csatahajók AP-jával. Warspite az előző két patchben ilyen volt. Hajókba szemből akár 20 ezer is bele megy, oldalát lőve 3-5 és szinte nem is ad citadellát azonos vagy magasabb tierű BB ellen. Múltkor egy norca mutatta az oldalát szinte álló helyzetben 5km-re, és 3500 ment 2x az oldalába 2 salvoból. Le is romlott két patch alatt az átlagom 63k-ról 59k-ra. Viszont ebben a patchben pedig az eddigi 2 csatám alatt vele ütött mint a buszkerék. Tirpitzbe 45k 2 salvoból 14km-en, és még sorolhatnám. És biztos vagyok benne hogy valamit variál a WG, mert olyan nincs, hogy két patchen keresztül nem tudsz jó csatát menni egy hajóval, mert mindig szarul célzol. Nem elég az, hogy szar a 6-os szintű hajók MM-je, még nem is túl jó velük játszani az ilyen dolgok miatt. Dönkerk szór mint a szita (haverom szerint), Warspite hiába megy 10-ből 7x 8-ba, bent van a mutsu ami már magasabb caliber még mindig nem javítottak a toronyforgásán. Pedig elvileg jelen pillanatban a legrosszabb teljesítményű 6-os csatahajó ha jól néztem a statisztikát a New Mexico-val karöltve.

Azt kell mondjam, hogy 6-os szintű prémium hajót most nem éri meg venni. Vagy tényleg 5öst vagy 7-8. Aki megteheti szerezze meg a Mighty Money-t, ha van türelme free xp-t gyűjteni!
Utolsó szerkesztés: 7 éve 8 hónapja VoiceOfTheVoiceless által.

Több
7 éve 8 hónapja #36600 Írta: VoiceOfTheVoiceless
VoiceOfTheVoiceless válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Javítanám azt amit az előzőekben írtam. A Warspite még mindig szar, már vagy két patch óta. Ma 3 csatából vele nyertem egyet, és a legtöbb sebzéses köröm 43k volt... Az is vagy 25 hitből végigjátszva szinte a meccset. Nem tudom mit variál a WG tényleg, de ez már vicc. Nagato-val Bismark-al 70-140k közötti köreim vannak rendszeresen ha a csatát a végéig húzom, de ez csak overpenel szinte mindig, pedig a 6 km-re mellette szinte álló csatahajót lövöm aki full brodside. És azt kell mondjam, ha top tier vagyok az a legrosszabb. 8-asban cv nélkül még lehet menni, de ott is szenvedés. Nem élvezet menni az öreg hölgyel.

Több
7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja #36614 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Egy korábbi hozzászólásban (azt hiszem Puma idézett egy hivatalos fórumról) ha jól értettem, a WG szándéka az, hogy " rákényszerítse" az embereket arra, hogy ne csatahajóval játszanak, mert szerintük túl sokan játszanak velük!
Ha ez nem jön be, mondták ők, van még egy-két trükk a tarsolyukban, hogy rávegyenek minket erre... :sick:

Sajnos nem csak az átütéssel, hanem a szórással és a pontossággal is variálnak folyamatosan, viszont szemét alattomos és sunyi módon, bejelentés nélkül teszik mind ezt a színfalak mögött. Azokra akik ilyet tesznek csak egy szó illik: Gerinctelen… :angry:

Én már megtanultam, hogy ebben a játékban egy hajó paramétereit a WG által közölt adatok alapján megítélni nem szabad és nem lehet, mert a sok láthatatlan, rejtett paraméterrel úgy is be tudnak egy rombolót állítani, hogy egy csatahajó is elbújhatna mellette.

Remélem, hogy az idén nyílt bétába lépö WT: Naval Warfare is olyan jól sikerül majd, mint a repülős része a játéknak, és így a WoWs szerverei is úgy fognak pangani, mint a WoWp szerverei... :evil:
(Megérdemelnék…! Csak, hogy rájöjjenek, hogy a kényszerítés mennyire jó stratégia…)
Utolsó szerkesztés: 7 éve 8 hónapja zstorok75 által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.328 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.