Német csatahajók

Több
7 éve 10 hónapja - 7 éve 10 hónapja #31522 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Mutsun lesz torpedó vagy mire gondolsz?

Mai pocsék köröm után mentem egy kört Bismarckkal, nem bírtam leverni egy Nagatot, de csak majdnem halt meg, lelopták a végén, mikor lángolt -.-

62k hp-m volt kb, mikor rámentem, hátulról már lövöldözgettem rám, így előre kellett mennem (C-ről jöttek), de mikor az első salvoval csak 4k-t lőttem rajta, örültem...
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 7 éve 10 hónapja Grievous által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 10 hónapja #31527 Írta: Norbee82
Norbee82 válaszolt a következő témában: Német csatahajók

Grievous írta: Mutsun lesz torpedó vagy mire gondolsz?

Igen... 7km hatótávval

Több
7 éve 10 hónapja #31550 Írta: kg1003
kg1003 válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Mindenképpen legyen meg a kapitányi skill, ami adja a +25%-ot torpedó észlelésre, ennyit lehet tenni. És persze nagyon figyelni kell, hol van romboló és merre van repülő, mert abból az irányból várható torpedó, akkor is, ha még nem látszik.
Persze a kapitányi skill megvan. De amikor még nem láttad merre eszi a fene a rombolót akkor könnyen meglep. Sőt néhány (saját) rombolós kötelezőnek érzi a hősi halált a csata elején, így a későbbiekben már a nagy vasakkal csak vakon tapogatózunk. ( a napokban egy csatában 4 azaz négy rombolónk volt,mind egy irányba ment, három pár perc alatt elpusztult) Pedig ha mást nem csinál, csak spottol a hajók körül és segít az ellenfél rombolóit látni, sokat segít. Több pontot kap, mintha rálő párat egy ellenfélre és meghal.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Jaszon

Több
7 éve 10 hónapja - 7 éve 10 hónapja #31552 Írta: kg1003
kg1003 válaszolt a következő témában: Német csatahajók

Dewri írta:

kg1003 írta: Most a Bayernnel bajlódom, valahogy nem akar felnőni az elődjéhez. Talán még gyakorolnom kell vele...

Hát pedig a König után a stock Bayern első köre 80ezer sebzéses, 4 killes volt, a 380as ágyúk hatalmas különbség a König után! Többször segített ki tier7-8 ellen is, Coloradoba vágtam már vele 10ezret is tizenpár km-ről, a páncélja meg embertelenül sokat kibír, párszor olyan össztüzekből jöttem ki élve, hogy el se hittem (jó, nem maradt sok hp, de akkor is élt még...).

A pontosság egy wargaming játékban semmiféleképpen nem a jármű (hajó vagy tank...) hibája, egyszerűen fos a rendszer: van, hogy totálisan körbelövöd a célt, máskor meg dupla citadella ugyanarra...

Ezzel egyetértek, csak úgy gondolom még nem nőttem fel hozzá. Gyakorlom, még nincs túl sok csatám vele, igaz már fullos, tehát szoknom kell! ( remélem nem egy selejtes darabot sózott rám a WG :P )

A megjegyzés második fele is ül! Van hogy közelről is a vizet lövöm,pedig az ellen bele sem fér a látcsőbe! Illetve néha távolról is meglepő találatokat érek el! (meg persze az ellenfél is, sajnos)
Utolsó szerkesztés: 7 éve 10 hónapja kg1003 által.

Több
7 éve 10 hónapja #31564 Írta: Dewri
Dewri válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Nos, meglett a Gneisenau. Első benyomás: mint egy német Iowa, szóval gyönyörű! :love:

Aztán csata közben rá kellett jönnöm, hogy ez nem Bayern. Nem alkalmas több ellenfél elleni közelharcra sajnos. A garázsban meglestem a páncélt az első bukta után: bizony a vízvonalnál húzódó páncélöv fölött következő páncélvonal gyakorlatilag nincs is, annyira vékony. A Bayern esetében az egész oldala kemény, itt meg nem... :ohmy:

A torpedó egész kellemes szögben is kilőhető, nem kell teljes oldalt mutatni. Viszont a vetőcső sérülékeny, rögtön el is kapta egy salvo... A lövedékek sebessége igazán gyors, megint újra kell tanulni a célzást ennek fényében...

Tegyük hozzá, stock hajóval, újonc kapitánnyal első körben 2 Missouri szakaszban a lista tetején szemben, egyéb tier8-9 vasak mellett, csak a szokásos wargaminges beavatás... B)
És ciklon is befigyelt, mert ha már sz*pni kell, akkor csináljuk rendesen... Missouri-Bismarck kereszttűzben haltam meg, de azért a Bismarckot végig osztottam én is. A Missourit nem igazán ütöttem át 10 km fölött sehogy, nem is vártam el, hiszen Steven Seagal kapitány majdnem Chuck Norris... :lol:

Második körben már csak pár nyolcas volt, a többi saját, de épphogy nyertük. Bismarck-Amagi páros elleni harcban csúnyán szétcsaptak, itt szűrtem le, hogy nem alkalmas 2 ellenfél ellen...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Jaszon

Több
7 éve 10 hónapja #31567 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Nekem most jött meg a Bayern. Jó csónak, állja a sarat. Kettőt mentem vele, az elsőben T8 ellen, a másodikban T7, szóval a szokásos B) Igazán fel se tűnt az a 15.1 alap lőtáv, egész jókat sebeztem. Az első csatában egy Bismarck kergetett a végén és nem tudott kilőni, én meg őt majdnem, megmentette, hogy befoglalták az összes bázist. Szerintem jóban leszek vele, viszont remélem a továbbiakban nem lemmingező barmokat ad mellém a sors, de az mindenképpen jó hír, hogy benne voltam a sűrűjében mindkét csatában és a végéig talpon maradtam a lőtáv ellenére. A másodlagos fegyverzete is bejövős :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Jaszon, KaptGabeN

Oldalmegjelenítési idő: 0.313 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.