Német csatahajók

Több
7 éve 10 hónapja #31459 Írta: Jaszon
Jaszon válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Hát az Iowa-t ha tehetem kerülőm,kicsit túl erős az ízlésemnek ;) :P Coloradoval nem sok esélyem van ellene ha ő van jobb szögben :S de persze nem adjuk olcsón a HP-kat :woohoo: .De az orr része neki is érzékeny,ha nem tévedek.De még igen messze van az a hajóosztály :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 10 hónapja - 7 éve 10 hónapja #31464 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Napi induló csata: Észak Úrnőjének kötelező első táncköre...

...szívesen megtáncoltat ő mindenkit! :)

wowreplays.com/Replay/25892-Szete58-Northern-Lights
Utolsó szerkesztés: 7 éve 10 hónapja Szete58 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Jaszon

Több
7 éve 10 hónapja #31466 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Én meg éppen nem voltam elájulva t4-5-ösöktől valamiért. Nem tudom, lehet csak nálam nem akartak kézre állni a kevés csata alatt, de az ágyúkat nem éreztem barátinak, főleg, hogy kicsi a lőtáv is itt. 6-os is hasonló volt valameddig, t7-es meg egy már elégé más. 3 torony, korábbiakhoz képest gyengébb oldalsó páncél, meg egy torpedó vető oldalanként, ami néha életmentő tud lenni.

Több
7 éve 10 hónapja #31469 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Német csatahajók
T3/4 bemelegítő, feledhető, de a t5 König IstenKirályCsászár, ha van OP hajó a tierjében, nos, ez az! :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: KaptGabeN

Több
7 éve 10 hónapja #31477 Írta: KaptGabeN
KaptGabeN válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Igen a König tényleg szó szerint Király. Jó lapos a test sok a lepattanó. Sokszor játszom ,hogy menekülést színlelek és úgy akár 2 hajóval is elbánok ha sérültek. Ráadásul szerintem nagyon pontos. A Bayern ugyan ez. Bár csak tegnap lett meg a B test de pl nem éreztem a hátrányt még sztok hajóként sem. Lehet sokat kompenzált a 380as.
Dewrival toltuk tegnap és tegnap előtt is szakaszban 2 Bayernel. A tegnap előtti 12-2 volt a tegnapi meg olyan +5 vagy +6 különbség nem számoltam. Volt vagy 6-7 kör amit mi hoztunk le biztosan bázisvédéssel vagy a megmaradt csatahajók leküldésével pontelőnybe hoztuk a csapatot ami elég volt a győzelemhez.
És biztos vagyok benne ,hogy nem csak jól csináltunk valami hanem a kaszni is sokat segített. Ugyan ezt két amcsival nem tudtuk volna megcsinálni. Sokszor dobott be ráadásul t8-ba. Volt olyan ,hogy egy Tirpitz meg egy Bismarck üldözött 12km re lemaradva és nem bírtak kiütni majd annyira behúztam őket a csapatunk közelébe ,hogy a NC meg egy Tirpitz megcsapta mindkettőt. :silly:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Jaszon

Több
7 éve 10 hónapja #31493 Írta: Jaszon
Jaszon válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Hát igen :) a Nassau a shotgun a König pedig Sniper.De az biztos hogy jobban bírják a strapát mint a más nemzet hasonló tierje.A T7 -es szint meg inkább rárohanos belemenős oldalát nem mutogató osztály,már már cirkáló jellegü játékot igényel :P és aki meg 6 km-re megközelíti az meg hamar megtanul úszni(és nem csak a torpedók miatt,ha nem a másodlagos fegyverzet miatt is) :evil:

Oldalmegjelenítési idő: 0.310 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.