Német csatahajók

Több
7 éve 10 hónapja #31409 Írta: KaptGabeN
KaptGabeN válaszolt a következő témában: Német csatahajók
A német ág nagyon jó sztem. Nassautól kezdve a Königig csak 60% feletti winrátám van biztos nem véletlenül. A Bayern csak tegnap lett meg de csak két meccset mentem vele és eddig az is 100as.
Jó övpáncél és jó ágyúk főleg ,hogy már 380mm ;) Bár nem a winráta számít inkább a sebzés amiben még kell javítani de nem árt ha nem veszít az ember állandóan.

Tegnapi körök Bayern avatás előtt és után.
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Justice

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 10 hónapja - 7 éve 10 hónapja #31434 Írta: reveszlaci
reveszlaci válaszolt a következő témában: Német csatahajók

elindultam német ágon,,kell eböl is egy nagyobb szörnyeteg,tényleg nagyon jók,,még a minik is belölle,,nem emlékszem már de asszem mikor kezdtem akkor még nem voltak német csatahajók,,japcsik nem tetszettek azért választottam amerikait,,,na meg a másik rettegésem ha majd betesznek orosz csatahajókat,,azokat tuti csak atombombával lehet majd leszedni :whistle:
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 7 éve 10 hónapja reveszlaci által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: KaptGabeN

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
7 éve 10 hónapja #31439 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Ezt se értem miért én vagyok az elsö

Mellékletek:

Több
7 éve 10 hónapja #31450 Írta: Dewri
Dewri válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Az én fő profilom a csatahajózás, megvan mindhárom ág, japánnál Fuso, amcsinál New York, németnél a Bayern. A mostani statokat elnézve tisztán látszik a német fölény. Kevesebb csatából sokkal több a sebzés, a süllyesztés, pontosabbak is. Ha japánnal, amcsival vagyok, inkább nézek más célpontot, mert képtelenség sebezni a németeket rendesen. Talán 1x lőttem citadelt egy Könignek, de azt is Bayern-el, Kongonak, Fusonak, New Mexikonak, New Yorknak meg már többször is.

Nem lennék meglepve, ha előbb-utóbb jönne valami nerf, mert azonos tierben olyan, mintha nem egy szinten mozognának.

Mellékletek:

Több
7 éve 10 hónapja #31455 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Német csatahajók

Dewri írta: Az én fő profilom a csatahajózás, megvan mindhárom ág, japánnál Fuso, amcsinál New York, németnél a Bayern. A mostani statokat elnézve tisztán látszik a német fölény. Kevesebb csatából sokkal több a sebzés, a süllyesztés, pontosabbak is. Ha japánnal, amcsival vagyok, inkább nézek más célpontot, mert képtelenség sebezni a németeket rendesen. Talán 1x lőttem citadelt egy Könignek, de azt is Bayern-el, Kongonak, Fusonak, New Mexikonak, New Yorknak meg már többször is.

Nem lennék meglepve, ha előbb-utóbb jönne valami nerf, mert azonos tierben olyan, mintha nem egy szinten mozognának.

Hmmm... t5-ben egyetértek veled, t6-ban nem: szeretem a Bayernt, de a Fuso az Fuso... t7-ben a Gneisenau nálam A testtel is tarol, ott megint igazad lehet, no de t8-ban az Amagi bárkivel felveszi a versenyt... t9 (és a fölött) szóljanak a tapasztalt tengeri medvék... nekem ott csak Iowám van, de annak a parancsnoki hídjáról nézve senki sem tűnik legyőzhetetlennek - pedig még mindig csak barátkozunk, játszani nem tudok vele... mi lenne, ha tudnék? :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: BigaC, Jaszon, KaptGabeN

Több
7 éve 10 hónapja #31458 Írta: Jaszon
Jaszon válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Német hajónak nem lehet cittet lőni?Ha fentről (magas röppályáról)kapja bizony van,a vizszintes páncélzat...... hát elég gyenge :S és általában messziről érkezik az ilyen.Főleg a tornyok alja (lásd:Tirpitz)De az NC is érzékeny az elülső lövegekre,orr részére.
Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.280 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.