Német csatahajók

Több
7 éve 10 hónapja #31496 Írta: KaptGabeN
KaptGabeN válaszolt a következő témában: Német csatahajók

Jaszon írta: és aki meg 6 km-re megközelíti az meg hamar megtanul úszni(és nem csak a torpedók miatt,ha nem a másodlagos fegyverzet miatt is) :evil:

Igen! A másodlagos fegyverzet is talán a legjobb mind közül.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 10 hónapja #31499 Írta: kg1003
kg1003 válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Csak hogy én is beleszóljak a König dicséretbe. Tényleg jó 'bringa', a Kaiser is tetszett, sőt a Nassaut a tierjében erősnek ítélem. De a Königet nagyon szerettem. Most a Bayernnel bajlódom, valahogy nem akar felnőni az elődjéhez. Talán még gyakorolnom kell vele...

Több
7 éve 10 hónapja - 7 éve 10 hónapja #31503 Írta: chapo990
chapo990 válaszolt a következő témában: Német csatahajók

kg1003 írta: Most a Bayernnel bajlódom, valahogy nem akar felnőni az elődjéhez. Talán még gyakorolnom kell vele...

Nekem eddig nagyon tetszik a Bayern is, elég jól kimaxoltam, komoly légvédelme van (sokszor még 7es csapatban is az enyém a legjobb - még két cv-s csapatokban se nagyon zaklatnak mostanában repülők), elég fordulékony, + ugye ott a németesen komoly másodlagos fegyverzet. Amit negatívumként említhetek, az a lövegek pontossága. Néha még egész közelről, egyes tűzzel is sikerül szépen körbelőni a célpontot ahelyett, hogy szépen bepuszilná a 380as szeretetcsomagokat :)
Utolsó szerkesztés: 7 éve 10 hónapja chapo990 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Jaszon

Több
7 éve 10 hónapja #31505 Írta: kg1003
kg1003 válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Remélem nekem is jobban bejön! Ha odalő, akkor oda van lőve, de tényleg sokszor, csak fröcskölök vele. Fordulékony, de a cv-k megtalálnak. Az előbb is szitává torpedóztak. A guta megüt, mert nehéz kerülgetni őket. Nem tudom, csak nekem van olyan érzésem, hogy a legutóbbi patch óta, mintha később venni észre a torpedókat? néha csak akkor jön jelzés, amikor már az oldalamnál vannak.

Több
7 éve 10 hónapja #31514 Írta: Dewri
Dewri válaszolt a következő témában: Német csatahajók

kg1003 írta: Most a Bayernnel bajlódom, valahogy nem akar felnőni az elődjéhez. Talán még gyakorolnom kell vele...

Hát pedig a König után a stock Bayern első köre 80ezer sebzéses, 4 killes volt, a 380as ágyúk hatalmas különbség a König után! Többször segített ki tier7-8 ellen is, Coloradoba vágtam már vele 10ezret is tizenpár km-ről, a páncélja meg embertelenül sokat kibír, párszor olyan össztüzekből jöttem ki élve, hogy el se hittem (jó, nem maradt sok hp, de akkor is élt még...).

A pontosság egy wargaming játékban semmiféleképpen nem a jármű (hajó vagy tank...) hibája, egyszerűen fos a rendszer: van, hogy totálisan körbelövöd a célt, máskor meg dupla citadella ugyanarra...

Több
7 éve 10 hónapja #31515 Írta: Dewri
Dewri válaszolt a következő témában: Német csatahajók

kg1003 írta: Nem tudom, csak nekem van olyan érzésem, hogy a legutóbbi patch óta, mintha később venni észre a torpedókat? néha csak akkor jön jelzés, amikor már az oldalamnál vannak.

Most komolyan, egy olyan játékban, ahol 4-5-6 km-ről a NYÍLT VÍZEN nem lehet észrevenni egy sokezer tonnás hajót, akkor majd a torpedóészlelés normálisan meg lesz csinálva?

Mindenképpen legyen meg a kapitányi skill, ami adja a +25%-ot torpedó észlelésre, ennyit lehet tenni. És persze nagyon figyelni kell, hol van romboló és merre van repülő, mert abból az irányból várható torpedó, akkor is, ha még nem látszik. Érdemes mindig a várható irányra merőlegesen befordulni jó előre, hogy ha jön a "szeretetcsomag", akkor ne az oldalad látszódjon, hanem csak az orr vagy a hátulja, még mindig jobb egyet bekapni, mint 4-et...

És persze nem árt megtanulni mellé azt is, melyik cirkálón van torpedó. Bár mostmár lassan minden létező járművön van, csak a csatahajókon nincs (kivéve Tirpitz és Gneisenau, illetve jön az új japán prémium, azon is lesz).
A következő felhasználók mondtak köszönetet: kg1003

Oldalmegjelenítési idő: 0.262 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.