Német csatahajók

Több
7 éve 11 hónapja - 7 éve 11 hónapja #31200 Írta: chapo990
chapo990 válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Szép búcsúmeccset mentem a Königgel, mielőtt megvettem a Bayern-t. Első lövésem a csatában az ellen Karlsruhe ment is a víz alá egyből full hp-ról - first blood plecsni B) És még a csatát is nyertük simán :)
Kíváncsi leszek, mit mutatnak majd azok a 380-as ágyúk a König 305-ei után (amik nekem érzésre jobbak voltak pl a New York 356mm-es lövegeinél), azokkal a cirkálók réme voltam eddig is B)
Utolsó szerkesztés: 7 éve 11 hónapja chapo990 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 11 hónapja #31201 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Én megszoktam más bb-ken ezt (japán vonal elsődlegesen), így szeretem ezt használni.

Oh, atyám, tegnap 2 kör kellett hogy leszorozzam, ma egy de csak nyamvadt 51k sebzés, annyira nem akart sebzést adni, vagy eltalálni a célpontokat, ha meg legelsőnek megyek, akkor meg szétégetnek, szétlőnek HE-vel, AP-val (most nem is tudtam volna elől lenni, olyan helyre dobott ki a gép és úgy mentem, hogy a frontvonal elején voltam, majd hirtelen legmesszebbik lettem (felmorzsoltunk az ellent)

Több
7 éve 11 hónapja #31202 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Friedrich utolsó csatáiból szemezgetve :

Ezután befutott a

:cheer:
Majd du kipróbálom mire megyek vele. :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, leopardusz

Több
7 éve 11 hónapja #31242 Írta: kg1003
kg1003 válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Nekem is most lett meg a Bayern. Tanulom. Elég gyors, jól fordul, csak lassan tölt. A König ágyúit megszoktam, ezzel sűrűn elé lövök. Ellenfélként mindig nagyot sebző kemény célpont volt a 'Bajor'. Az majd most derül ki, én milyen ellenfél vagyok.
Az utolsó csatám nekem is szuper volt a Königgel! Egy sorozat egy Kuma full hp-ról! Újratöltés, sorozat, még egy Kuma full hp-ról. Anyám biztos csuklott szegény!

Több
7 éve 11 hónapja #31245 Írta: chapo990

kg1003 írta: Nekem is most lett meg a Bayern. Tanulom. Elég gyors, jól fordul, csak lassan tölt. A König ágyúit megszoktam, ezzel sűrűn elé lövök. Ellenfélként mindig nagyot sebző kemény célpont volt a 'Bajor'. Az majd most derül ki, én milyen ellenfél vagyok.
Az utolsó csatám nekem is szuper volt a Königgel! Egy sorozat egy Kuma full hp-ról! Újratöltés, sorozat, még egy Kuma full hp-ról. Anyám biztos csuklott szegény!

Nekem még nem volt alkalmam kipróbálni, holnap már talán lesz időm, de kíváncsi leszek rá. Persze alap testtel sokat nem várok tőle, de azért na.. :)

Több
7 éve 10 hónapja #31383 Írta: chapo990
Na mentem néhány kört, gyorsan összebugáztam a B testre valót, első értékelhető köröm a kis drágával :)
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, kg1003

Oldalmegjelenítési idő: 0.266 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.