Német csatahajók

Több
7 éve 10 hónapja #31568 Írta: Jaszon
Jaszon válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Nagyon nem alkalmas 1vs2 csatára,ha lehet inkább "futok"mint belemenjek.De ha nincs kiút akkor minél közelebb hogy a torpedókat is használhasam.Ezért írtam hogy"nem oldalát mutogatós"hajó,én cirkálóként próbálok vele játszani 70% ban bejön.De ha egyedül marad akkor hamar elvérzik,jobban ég szerintem mint az elődei :S és a rombolók is hamar megtalálják.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 10 hónapja - 7 éve 10 hónapja #31572 Írta: kg1003
kg1003 válaszolt a következő témában: Német csatahajók

Dewri írta: Nos, meglett a Gneisenau. Első benyomás: mint egy német Iowa, szóval gyönyörű! :love:

Aztán csata közben rá kellett jönnöm, hogy ez nem Bayern. Nem alkalmas több ellenfél elleni közelharcra sajnos. A garázsban meglestem a páncélt az első bukta után: bizony a vízvonalnál húzódó páncélöv fölött következő páncélvonal gyakorlatilag nincs is, annyira vékony. A Bayern esetében az egész oldala kemény, itt meg nem... :ohmy:

A torpedó egész kellemes szögben is kilőhető, nem kell teljes oldalt mutatni. Viszont a vetőcső sérülékeny, rögtön el is kapta egy salvo... A lövedékek sebessége igazán gyors, megint újra kell tanulni a célzást ennek fényében...

Tegyük hozzá, stock hajóval, újonc kapitánnyal első körben 2 Missouri szakaszban a lista tetején szemben, egyéb tier8-9 vasak mellett, csak a szokásos wargaminges beavatás... B)
És ciklon is befigyelt, mert ha már sz*pni kell, akkor csináljuk rendesen... Missouri-Bismarck kereszttűzben haltam meg, de azért a Bismarckot végig osztottam én is. A Missourit nem igazán ütöttem át 10 km fölött sehogy, nem is vártam el, hiszen Steven Seagal kapitány majdnem Chuck Norris... :lol:

Második körben már csak pár nyolcas volt, a többi saját, de épphogy nyertük. Bismarck-Amagi páros elleni harcban csúnyán szétcsaptak, itt szűrtem le, hogy nem alkalmas 2 ellenfél ellen...

"És ciklon is..." :lol: :lol: :lol:
Utolsó szerkesztés: 7 éve 10 hónapja kg1003 által.

Több
7 éve 10 hónapja #31586 Írta: kg1003
kg1003 válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Ismerkedünk! ;)

Mellékletek:

Több
7 éve 10 hónapja #31605 Írta: Tromcika
Tromcika válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Ez az amikor végre nem csak én vagyok 8-as a sok 10-es torpedós közt.. :whistle:

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, leopardusz, BigaC, Jaszon, KaptGabeN

Több
7 éve 10 hónapja #31613 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Német csatahajók
nem annyira sok dmg, de a 4 citadellából 3-at egy Iowa kapott, gondolom szidott rendesen :D

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: kg1003

Több
7 éve 10 hónapja - 7 éve 10 hónapja #31619 Írta: Tromcika
Tromcika válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Muhahahahahhhhaaa B)
Az új vas:

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 7 éve 10 hónapja Tromcika által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.306 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.