- Köszönetek: 846
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Dewri írta: Nos, meglett a Gneisenau. Első benyomás: mint egy német Iowa, szóval gyönyörű!
Aztán csata közben rá kellett jönnöm, hogy ez nem Bayern. Nem alkalmas több ellenfél elleni közelharcra sajnos. A garázsban meglestem a páncélt az első bukta után: bizony a vízvonalnál húzódó páncélöv fölött következő páncélvonal gyakorlatilag nincs is, annyira vékony. A Bayern esetében az egész oldala kemény, itt meg nem...
A torpedó egész kellemes szögben is kilőhető, nem kell teljes oldalt mutatni. Viszont a vetőcső sérülékeny, rögtön el is kapta egy salvo... A lövedékek sebessége igazán gyors, megint újra kell tanulni a célzást ennek fényében...
Tegyük hozzá, stock hajóval, újonc kapitánnyal első körben 2 Missouri szakaszban a lista tetején szemben, egyéb tier8-9 vasak mellett, csak a szokásos wargaminges beavatás...
És ciklon is befigyelt, mert ha már sz*pni kell, akkor csináljuk rendesen... Missouri-Bismarck kereszttűzben haltam meg, de azért a Bismarckot végig osztottam én is. A Missourit nem igazán ütöttem át 10 km fölött sehogy, nem is vártam el, hiszen Steven Seagal kapitány majdnem Chuck Norris...
Második körben már csak pár nyolcas volt, a többi saját, de épphogy nyertük. Bismarck-Amagi páros elleni harcban csúnyán szétcsaptak, itt szűrtem le, hogy nem alkalmas 2 ellenfél ellen...
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.