- Köszönetek: 490
Az enyém igy van szerelve,ha ez volt a kérdésed. A Youtube-ról néztem ki....Grievous írta: Na, megvettem a Bismarckot, így akciósan. 8 kört mentem, hála a csapataimnak. 6x volt 100k körül a sebzésem (de inkább felette nem sokkal 120 volt a max). Meg volt egy krakenem a 2. meccsén. Nem rossz, egy citadellát bekaptam azért NC-től, vagy mitől (gyanús a 20.032 sebzés értéke). Kapitány meg átképződött a némi xp boostok miatt. Felszereléseknél nem az másodlagos lőtávnövelőjét raktam fel, 8.5 vagy mennyi nekem, az elég kellemesnek érzem. Az utolsó helyen lévő radart érdemes felrakni? (nem, nem a fogyóeszközre gondolok, hanem hogy hamarabb spótoljam egy csöppet a torpedókat és messzebbre lássak)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Akkor menj 2 hsz-el vissza...Mai termés...No mindegy,kinek a pap,kinek a ....Tromcika írta: Így próbáltam elsőre én is.. Nem javaslom..
A főlöveget nem lehetett használni még 10km alatt is körbelőttem a hajók oldalát.. Át kellett tenni a pontosítót. Az előző patchig jó is volt..
Az elmúlt jó pár csatában a frissítés óta csak és kizárólag a torpedó erdő csapott ki. Így a láthatóság szintén háttérbe szorult.. Bár ahogy átraktam az észlelést, sem lett jobb... Ezek az új remek japcsi torpedóerdők remek dolgok... Lehetetlen kitérni... 16+ torpedó elől.. Hiába a szonár..
Jól van,próbálkozzatok.Lehet hogy másnak,máshogy jön be.De én igy hagyom.Ez már nem az első ilyen csatám volt vele.Grievous írta: Hm, én a másodlagos erősítőket nem raktam fel, nem éreztem szükségét, ilt az ágyúk eddig... vagy betalálnak, vagy nem, valahogy a német ágyúk nekem eddig nem nagyon jöttek be t4-6 között. Gnei-n egy kicsit már... hát, nem pontosabb volt, de nagyobb átütés, nagyobb sebzés.
Lehet én nem a spotcsökkentőt rakom fel, ha jön egy dd így is, úgy is felspotol.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.