Német csatahajók

Több
7 éve 11 hónapja #30937 Írta: Sith7
Sith7 válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Nagyon jó ez a ladik, grat mindkettőtöknek :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 11 hónapja - 7 éve 11 hónapja #31043 Írta: chapo990
chapo990 válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Üdv, a 4 pontos skillek közül melyiket érdemes használni itt a német csatahajó vonalon? Nekem egyértelműen az Advanced Firing Training a legmeggyőzőb. (de pl ahogy nézem Gneisenau-n a b testnél csak 128mm-es másodlagosok vannak, szóval akkor azzal a kapitánnyal az a skill semmit nem jelentene majd, csak aa-nál? persze ott is komoly a +20% hatótáv)
szerk.. vagy rosszul értelmezem, és a főágyúknál számít csak 139mm fölött, másodlagosoknál meg mindegyiknél?
Utolsó szerkesztés: 7 éve 11 hónapja chapo990 által.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
7 éve 11 hónapja #31052 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Német csatahajók

a sebzés lista

és a jutalom :woohoo:

Mellékletek:

Több
7 éve 11 hónapja #31056 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Német csatahajók

chapo990 írta: Üdv, a 4 pontos skillek közül melyiket érdemes használni itt a német csatahajó vonalon? Nekem egyértelműen az Advanced Firing Training a legmeggyőzőb. (de pl ahogy nézem Gneisenau-n a b testnél csak 128mm-es másodlagosok vannak, szóval akkor azzal a kapitánnyal az a skill semmit nem jelentene majd, csak aa-nál? persze ott is komoly a +20% hatótáv)
szerk.. vagy rosszul értelmezem, és a főágyúknál számít csak 139mm fölött, másodlagosoknál meg mindegyiknél?

az a jó választás valóban, és igen, mindenféle kalibertől fuggetlen másodlagosra/légvédelmire +20% lőtáv, illetve fő kaliberből a 139mm alattiakra...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: bela455

Több
7 éve 11 hónapja #31123 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Na, megvettem a Bismarckot, így akciósan. 8 kört mentem, hála a csapataimnak. 6x volt 100k körül a sebzésem (de inkább felette nem sokkal 120 volt a max). Meg volt egy krakenem a 2. meccsén. Nem rossz, egy citadellát bekaptam azért NC-től, vagy mitől (gyanús a 20.032 sebzés értéke). Kapitány meg átképződött a némi xp boostok miatt. Felszereléseknél nem az másodlagos lőtávnövelőjét raktam fel, 8.5 vagy mennyi nekem, az elég kellemesnek érzem. Az utolsó helyen lévő radart érdemes felrakni? (nem, nem a fogyóeszközre gondolok, hanem hogy hamarabb spótoljam egy csöppet a torpedókat és messzebbre lássak)

Több
7 éve 10 hónapja - 7 éve 10 hónapja #31130 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Ez most jól összejött... :)
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 7 éve 10 hónapja James Onedin által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.307 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.