Német csatahajók

Több
7 éve 11 hónapja #30744 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Azt nézem ,hogy jövőhéten várhatóan akciós lesz a Bismarck, lehet megveszem, csak kéne xp-t szereznem gneine-n, hogy ne kelljen sok freet költenem rá :D

Hm, furcsa, azt hittem ezzel a hajóval az átlagsebzése csak olyan 40-50k, de a rendzser szerint olyan 70k körül van :blink: :huh:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 11 hónapja #30748 Írta: Sith7
Sith7 válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Én is tolom, mint süket a csengőt, remélem én is a tier 8 leárazást

Gne tuti jó hajó, nálam megtartós lesz :)

Több
7 éve 11 hónapja #30780 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Német csatahajók

GaiusHun írta: Egyértelműen jók a német vasak, én szeretem a közelharcot, talán azért mert imádom a cirkálókat és az amerikai rombolókat. A német csatahajókat pedig harcra tervezték, és itt volt harc, testközelben.

a Nagatoval voltam így, asszem 7,2km-re lőtek nálam a másodlagosak, sok sok cirkáló megszívta, meg rombolók is.

de németeknél maradva, a Hindenburggal gondoltam 11km-ről lerohanom torpedókkal a keresztben úszó Bismarckot, elfordulni nem tudott sziget volt mögötte, csak felém

nem egészen így sikerult, mert mire 4-5km-re megközelítettem lelőtem róla csak az első 2 tornyot használva az 50 000 hp-ját... B)

Több
7 éve 11 hónapja #30820 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Német csatahajók

vonKurz írta:

GaiusHun írta: Egyértelműen jók a német vasak, én szeretem a közelharcot, talán azért mert imádom a cirkálókat és az amerikai rombolókat. A német csatahajókat pedig harcra tervezték, és itt volt harc, testközelben.

a Nagatoval voltam így, asszem 7,2km-re lőtek nálam a másodlagosak, sok sok cirkáló megszívta, meg rombolók is.

de németeknél maradva, a Hindenburggal gondoltam 11km-ről lerohanom torpedókkal a keresztben úszó Bismarckot, elfordulni nem tudott sziget volt mögötte, csak felém

nem egészen így sikerult, mert mire 4-5km-re megközelítettem lelőtem róla csak az első 2 tornyot használva az 50 000 hp-ját... B)

A Hindenburg egy nagyon kötsög hajó, ha látom magam előtt, akkor élesen elfordulok, mindegy milyen irányba, csak el. Szerencsére a jó hajókat úgyis nerfelik majd, mert a WG nem szereti a jó játékélményt. :whistle: :evil: :cheer:

Több
7 éve 11 hónapja #30897 Írta: metalrobi
metalrobi válaszolt a következő témában: Német csatahajók

Szete58 írta:

chapo990 írta:

Szete58 írta: König fullosan feledteti majd veled a rollerezést! :)

S lőn igazad lett, imádom ezt a ladikot...

Jó sebzés, biztos szép meccs volt, de tud ez a Krupp-acélladik többet is... szerintem nemcsak nálam tartja a killrekordot! :)

Így igaz, nálam 7 killel rekordtartó :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
7 éve 11 hónapja - 7 éve 11 hónapja #30902 Írta: chapo990
chapo990 válaszolt a következő témában: Német csatahajók

metalrobi írta: Így igaz, nálam 7 killel rekordtartó :)

Én 6nál tartok vele, majdnem meglett a hét azon a meccsen, de az uccsó pillanatban lelőtték előlem a cv-t, aminek leszedtem a hp-ját, aztán azzal nyertük is a meccset :)
Utolsó szerkesztés: 7 éve 11 hónapja chapo990 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Oldalmegjelenítési idő: 0.258 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.