- Köszönetek: 1488
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
GaiusHun írta: Egyértelműen jók a német vasak, én szeretem a közelharcot, talán azért mert imádom a cirkálókat és az amerikai rombolókat. A német csatahajókat pedig harcra tervezték, és itt volt harc, testközelben.
vonKurz írta:
GaiusHun írta: Egyértelműen jók a német vasak, én szeretem a közelharcot, talán azért mert imádom a cirkálókat és az amerikai rombolókat. A német csatahajókat pedig harcra tervezték, és itt volt harc, testközelben.
a Nagatoval voltam így, asszem 7,2km-re lőtek nálam a másodlagosak, sok sok cirkáló megszívta, meg rombolók is.
de németeknél maradva, a Hindenburggal gondoltam 11km-ről lerohanom torpedókkal a keresztben úszó Bismarckot, elfordulni nem tudott sziget volt mögötte, csak felém
nem egészen így sikerult, mert mire 4-5km-re megközelítettem lelőtem róla csak az első 2 tornyot használva az 50 000 hp-ját...
Szete58 írta:
chapo990 írta:
Szete58 írta: König fullosan feledteti majd veled a rollerezést!
S lőn igazad lett, imádom ezt a ladikot...
Jó sebzés, biztos szép meccs volt, de tud ez a Krupp-acélladik többet is... szerintem nemcsak nálam tartja a killrekordot!
metalrobi írta: Így igaz, nálam 7 killel rekordtartó
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.