Amerikai csatahajók

Több
8 éve 8 hónapja #15645 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Ja megint egy plusz, ha figyelted a videót a srác bepofátlankodik 10Km-re meg közelebb, ha onnan valaki nem lő hasonlókat, akkor az balszerencsés vagy nagyon nem tud célozni.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #15827 Írta: Lajler
Lajler válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Ha minden csata legalább fele ilyen jó lenne, akkor azt hiszem egy szót sem szólnék.. :)

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: BigaC

Több
8 éve 8 hónapja #15833 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

AtuqShaman írta: Lőtáv növelő helyett AA range növelőt tedd.
Nekem van lőtáv növelő, nem éri meg. A szórása a 19,4 Km-en 254(vagy 264) méter lesz. Túl nagy.

Egy-két jótanács iChase-től:

17km se ? minden konkurens kivétel nélkül szejjel fog szivatni, te meg ballagsz majd utanuk logo orral, és azt mondod milyen xar hajo...
:)

még egy Fuso is röhögve agyonvág hatrafele tuzelve..., nem szólva a tier8 konkurensekről...

a légvédelme brutális magatol is azt nem kell szerintem tovább erősíteni, tier8-9 ellen mindegy, tier6-7 meg igy se ér oda...

egyébként nemtom hogy muxik a lotav novelo pontosan, de valoszinuleg arrol van szo, hogy ha rateszed, akkor a max 19km lotavon 254, de ettol még kozelebbre kisebb.

254m hmm, az sniper hajo, NC-nek meg Iowanak 293, ami persze jobb mint a Montanaé egyébként :)
annyi mint a pontosság növelővel szerelt Tirpitz-e, akivel sokat fogsz talalkozni, 19-20km-rol...

Több
8 éve 8 hónapja #15847 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Olvastam olyan véleményeket, hogy a számok ellenére a Colorado szórása jobb, mint a NM-é. Van lőtáv növelőm, majd felteszem, és kipróbálom. Bizony a 16.7 km-es lőtáv T8-9-ben nagyon harmatos. Különben ez a hajó, ahogy észrevettem nem távlövész, 14-15 km-en nyújtja a legjobbat. Viszont az eléggé hervasztó, amikor magasabb tierben se lőtáv, se sebesség. Ha van lőtáv, akkor akármekkora is a szórás legalább van esély a találatra. Aztán ha közelebbi harc van, akkor a szórás is jobb. Erről van egy pár youtube videó.

Több
8 éve 8 hónapja #15852 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

Andrej72 írta: Olvastam olyan véleményeket, hogy a számok ellenére a Colorado szórása jobb, mint a NM-é.

Colorado tűzereje messzire nagyobb mint az NM, tobbet tud 8 csővel mint amaz 12-vel...

Több
8 éve 8 hónapja #15854 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Azt észrevettem. Egy sorozat egy Fuso oldalába 14km-ről, 4 találat +2 citadella, és 33k HP ugrott a Fusonak. :evil:

Oldalmegjelenítési idő: 0.247 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.