Amerikai csatahajók

Több
8 éve 8 hónapja #16298 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Kicsit megjárattam ma az Iowát.háát..az egyik szemem sír a másik nevet.8 csatából 6győzelem,az jó...56k átlagsebzés,az siralmas...az okés,hogy béna vagyok vele,de rendesen ki van herélve szerencsétlen hajó.Messziről cirkálót lőni vele,olyan mint lottózni,csatahajóba alig sebez.Amagi oldalába 18kmről 7 találat a salvóból,4k dmg...17kmről Ibukiba 1k+ dmg, viszonzásul 1 salvóból 3x gyújt....
Néha azért betalál,de az nagyon ritka :(

Gondolom,ha tudnék célozni vele jobb lenne,de nagyon nem érzem mit kellene csinálni vele..:)
Átlag ilyesmi köröket futottam vele,ha így meg majd a Montanával is ,gyorsan el lesz adva,nem gyalázom szegényt:)

Az ilyen helyzetektől meg agyfaszt kapok...hátulról nézi a brigád,hogy foglal az ellen.. a képen azért vagyok olyan elől,mert meguntam a baszkódást és megindultam hátha jönnek utánam...a torpedókért köszönet a Kageronak :P
A vicc hogy azt az oldalt kipucoltuk,a másikat meg az ellen..de a foglalást nem sikerült megfordítani...

Az meg már nem is érdekel,hogy rombolókkal,meg cirkálókkal kell segítség nélkül verekedni,mert a saját cirkálók nem tudják melyik kanálist nézik...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #16342 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

Andrej72 írta: Olvastam olyan véleményeket, hogy a számok ellenére a Colorado szórása jobb, mint a NM-é. Van lőtáv növelőm, majd felteszem, és kipróbálom. Bizony a 16.7 km-es lőtáv T8-9-ben nagyon harmatos.

az igaz, hogy a Colorado végjátékban vagy ha tolja az oldalt, ha ti vagytok tobben, odamegy nem is 15, de 5km-re, en legalabbis :D es gyilkol.
onnan keremszepen gyilkol, de most is megyek az Amagival, nem tud szerencsetlen 20km-t se.
spotol a dd, Iowa+Nc meg tolja belém 22-23 km-ről...
katasztrófa tényleg, nyilván jobb kozelre loni, de ha kozelre lovok,akkor mindig visszafele is kapok belole...

Több
8 éve 8 hónapja #16391 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Közel járok a Colorado-hoz, de a Mex-et valószínűleg megtartom, legtöbbször kellemes vele csatázni.
Majd újraolvasom, amit mostanában a Colorado-ról írtatok, valószínűleg fel kell kötni a gatyát azzal is megtanulni játszani :))
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 8 hónapja #16410 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

BigaC írta: Közel járok a Colorado-hoz, de a Mex-et valószínűleg megtartom, legtöbbször kellemes vele csatázni.
Majd újraolvasom, amit mostanában a Colorado-ról írtatok, valószínűleg fel kell kötni a gatyát azzal is megtanulni játszani :))

NM nálam is a kikötőben horgonyoz - kiérdemelte! :) Coloradóval meg nem kell megtanulnod játszani - tudsz Te! -, türelmesnek lenni kell megtanulnod! Kevesebb cső, nagyobb újratöltési idő, viszont olyan űrméret, amit még az Iowa is megérez, ha belecsapódik a lövedék. Lényeg ami lényeg: jó hajó az, na! :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: BigaC

Több
8 éve 8 hónapja #16433 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Hát basszus én is kínlódom a Coloradóval, pedig nagyon kellene a B hajótest. Kicsit olyan ez a hajó, mintha a tüzérek bekötött szemmel céloznának, avagy az ellenséges hajókon van valamilyen effi/rng pajzs, mert csak hajómosatásra alkalmas. Értem úgy, hogy a lövedékeid körbelövik a becélzott hajót. Az tény, hogy visszasírom a Mexico-t :sick:

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #16440 Írta: reveszlaci
reveszlaci válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Coloradó nagyon jó,,,célzásra hamar rájössz,45 fokba fordulva lössz az ellenre,,szórása szinte semmi,,,elég 2 jó gojszli becsapódás és süllyed cirkálóig minden,ma is volt egy 22 km eres találatom (repúlö felküldve távnövelés) 2 db lövedék 2 citadella cirkáló már süllyedt is vagy 40 másodpercet játszott a srác abban a körben még löni se lött egyet sem :evil: ,,,és Colorádónak nagyon ritkán lönek citadellát,,,kapitánynál torony forgási sebesség,,tórpedó észlelése,,és légvédelem növelöket,repülöket kíválóan leszedi,,felszerelésnél tüzelés hatótáv növelö, lapátátfordulás vagy 20% sebesség elérö növelö,,és a legkirályabb csatahajó,,new mexico-nak esélye sincs ellene,,és még 2 vel felettelévövel is megbírkózik elég sokszor,,,csak ajánlani tudom :pinch:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja reveszlaci által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Oldalmegjelenítési idő: 0.277 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.