Amerikai csatahajók

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #16474 Írta: stevedoki
stevedoki válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
"Azért mert a cirkálók nem végzik a dolgukat, előre rohannak kilövetni magukat."

Vagy a BB mögé elbújni... Mert az sem ér sokat. A BB-nek... Viszont néhány kill-t be lehet lopni kis szerencsével. Amikor a BB elporladt a tűzben és a torpedók széttépték aztán lehet irkálni a csetbe, már megint mekkora szar a csapat.. Pedig csak a BB-t kell kicsit védeni, amíg kiosztja azt pár pofont ami szükséges az oldal lenyomásához. Utána szabad a gazda. :)

Hogy ne legyen félreérthető, arra gondolok, a BB nem keveset tudd javítani, de két javítás között idő kell. 3-4 percet véded, azalatt jó pár HE és AP salvót eldurrant. A nyilvánvalóan negatív RNG kivételével, komoly enemy HP megy a levesbe ezalatt. Csak túl sok torpedó ne jöjjön és cirkáló túl közel. Nincs szomorúbb, mint egy magányos BB...
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja stevedoki által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: AtuqShaman

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #16486 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

stevedoki írta: "Azért mert a cirkálók nem végzik a dolgukat, előre rohannak kilövetni magukat."

Vagy a BB mögé elbújni... Mert az sem ér sokat. A BB-nek... Viszont néhány kill-t be lehet lopni kis szerencsével. Amikor a BB elporladt a tűzben és a torpedók széttépték aztán lehet irkálni a csetbe, már megint mekkora szar a csapat.. Pedig csak a BB-t kell kicsit védeni, amíg kiosztja azt pár pofont ami szükséges az oldal lenyomásához. Utána szabad a gazda. :)

Hogy ne legyen félreérthető, arra gondolok, a BB nem keveset tudd javítani, de két javítás között idő kell. 3-4 percet véded, azalatt jó pár HE és AP salvót eldurrant. A nyilvánvalóan negatív RNG kivételével, komoly enemy HP megy a levesbe ezalatt. Csak túl sok torpedó ne jöjjön és cirkáló túl közel. Nincs szomorúbb, mint egy magányos BB...

Az én fragjeim felet simán vihetik ha végzik a dolguk.
Nem pazarlok két torony elsütést egy 2-3k HP-s hajóra. Egyek még a keselyűk, illetve a cirkálok. Helyette lövöm a nagy HP-s hajókat, jobban jár vele a csapat.

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #16492 Írta: stevedoki
stevedoki válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Ez a probléma. Ha mögötted szarakodnak, kill-t tudd max lopni, a BB-nek meg nem lesz ideje lelönni a HP-t. Nem a kill-t sajnálom, a gyözelmet! Azért tolom oda a hajót, hogy nyerjünk.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja stevedoki által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: AtuqShaman

Több
8 éve 8 hónapja #16494 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Én a következőképp szoktam menni a cirkálóval:
Eleve próbálok közel maradni a csatahajókhoz, persze az a legjobb, ha még +1-2 cirkáló hasonlóan gondolkozik. Van olyan eset, hogy annyira messze tesz a csatahajóktól (1-2 cirkálóval és rombolóval), hogy ilyenkor hacsak a team nem akarja másképp (mondjuk 2-3 ember egyetért, hogy mégis egyesüljünk), akkor ezzel a kis egységgel próbálunk valamit alkotni foglalni/vagy átkarolni a fő erők felé.
Csatahajónak nyilván a legjobb segítség a rombolómentesítés/legalább elzavarás és légvédelem, aztán közben amíg nincs veszély, lehet segíteni a csatahajónak a célpontjait idegesíteni, égetni.
Persze cirkáló típusától is függ a taktika, ebben a fázisban a rövidebb lőtávolságú cirkálókkal veszélyesen meg kell közelíteni a csatahajókat, de kellő manőverezéssel sokáig, akár a végéig is ki lehet húzni.
A cirkálóknál azt is gondnak látom, hogy esélytelen helyzetekbe is belemennek ahelyett, hogy a rugalmas elszakadást/visszavonulást :) választanák, talán úgy érzik, hősi halált kell halniuk. Persze bele lehet néha futni egy olyan csapdába, hogy visszavonulni sem lehet, bár olyan cirkálókkal, melyek hátrafelé is szépen lőnek, még mindig érdemesebb távolodva megpróbálni túlélni. De olyan is előfordulhat, hogy éppen egy ilyen elhúzott hősi halál menti meg a csapatot/ad lehetőséget nyerni...
Az meg a legideálisabb, ha a csatahajó is partner és viszonozza is a cirkáló kíséretet, és egy-két veszélyes ellenfél cirkálónak ők is küldenek pár pofont. Volt már olyan csatahajó, aki kifejezetten elutasította a kíséretet, és nem kevés van, aki észre sem veszi. De talán a legrosszabb, ha kifogsz egy túl óvatost/gyávát/magányos hőst, és értékes időt vesztesz, mire egy másikat találsz, ha egyáltalán túléled :)
Az ARP 2000 találatos küldetés egyébként szerintem pont jó cirkálóval csatahajót támogatva menni, ha sok kill nincs is, de az égetés miatt sok a találat.

Több
8 éve 8 hónapja #16503 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

sgt_dog írta: Kicsit megjárattam ma az Iowát.háát..

jó volt ma találkozni ismerőssel, még ha a másik csapatból is :)
nem gondoltam, hogy nyerünk, mert MM szerint picit hátrányban voltunk.
visszamentem a bázisra segíteni és hát láttam, hogy te is arrafelé vagy :)
beszartunk egy kicsit az Iowa+Colorado+Mogami hármastól, de aztán megvédtük a bázist :)

Több
8 éve 8 hónapja #16509 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Grat a győzelemhez:)A rossz oldalra kerültem:)A mogaminkak nehezen de csak sikerült belefordulni egy salvoba...pedig bíztam benne,hogy blyskawicát felszámolja előttem,nem jött össze..:)jó kis kör lett volna,ha nem hullunk,mint a legyek:)

Az Amagitok meg kapott egy szép csomagot:)44k hp ugrott le róla:)

Ez meg a következő kör :

A következő felhasználók mondtak köszönetet: BigaC

Oldalmegjelenítési idő: 0.277 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.