Amerikai csatahajók

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 8 hónapja #15612 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Ja ja a pontoság helyet 16% lötáv növelést ad de az is kell rá anélkül nincs meg a 19km-es lötáv.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #15614 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

GaiusHun írta: Nos, az első értékelhető csatám a Colorado-val. Kérdésem, ne tegyek rá pontosság javítót? Mert akkora lufikat lő, mint a huzat, salvot nem is lövök vele, mert max vizes lesz az ellen hajója. Amúgy stock, B test van rajta free-ből, meg a max. lőtáv, az már xp-ből.
Mit kell tudnom róla?

arra nem jó, hogy átszaladjon a pálya másik felére, és ott támadjon, mert ahhoz lassu. de ahova leteszik, ott Iowa alatt mindent megesz, Iowaval a multkor szembol lottem neki Citadelt :D 18k hp az egyebekkel, de ha top tier vagy, egy felbot csapat élén is letolod a magad oldalat...

ja, meg a légvédelme rendkívül vidám dolog, ha bárki más van a pályán rajtad kívül, tier6 cv már meg se fogja próbálni, max egyszer :)

a pontosság javítot ne tegyél rá szerintem, részben mert annak a helyére a lőtáv növelőt teszed, 17km ugye elég harmatos :) részeben meg amugyse lehet, mert az a japan cuccokra való :)

Több
8 éve 8 hónapja #15617 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Lőtáv növelő helyett AA range növelőt tedd.
Nekem van lőtáv növelő, nem éri meg. A szórása a 19,4 Km-en 254(vagy 264) méter lesz. Túl nagy.

Egy-két jótanács iChase-től:
LINK
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun

Több
8 éve 8 hónapja #15624 Írta: Bard9999
Bard9999 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

AtuqShaman írta: Lőtáv növelő helyett AA range növelőt tedd.
Nekem van lőtáv növelő, nem éri meg. A szórása a 19,4 Km-en 254(vagy 264) méter lesz. Túl nagy.

LINK

Így gaz. Az AA range növ.-vel 76 légvédelmi ágyú lesz fent, megnövelt lőtávval. Botor az a repcsi amelyik közel megy.
Sima lőtáv növelőnek meg ott a spotter gép, mivel ha van fent AA növ. nem kell a vadász.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin

Több
8 éve 8 hónapja #15636 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

AtuqShaman írta: Lőtáv növelő helyett AA range növelőt tedd.

LINK

Nem tudom mikor készült ez a videó, de egyrészt, fókuszálás nélkül, gyanúsan és- mindig pontosan talált. A salvok szépen ültek, hatalmas sebzésekkel. Nahh, ez most nincs. A salvok hatalmas szórási képpel rendelkeznek, az AP meg nem üt ekkorát. Másrészt, s még egyszer, fókusz nélkül szinte 90% pontossággal lőtt a srác, ez nem tűnt fel senkinek????

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #15640 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

GaiusHun írta: Nem tudom mikor készült ez a videó

A videó nem árul zsákbamacskát, BETA alatt készült, de nagy általánosságban igaz.
Nagy a szórás, távolra nem pontos és B testtel mar jobb az egész, légvédelemre érdemes menni nem lőtávra. 16,7Km-en is 227m a szórás. 19,4Km-rel pedig 254m lesz a maximum érték. Ez nem távolsági mesterlövész hajó.

Kedvedért képek mostrol a kikötőmből. Kicseréltem a lőtáv növelőt AA-ra:

GaiusHun írta: fókusz nélkül szinte 90% pontossággal lőtt a srác, ez nem tűnt fel senkinek????

Replayben lehet szabadon is a kamera. Nem vagy a használó kamerájához rögzítve(így látványosabb is egy csata bemutatása).
Ja és replayben nem fogod látni a skálázott "szálkeresztet".
Amúgy iChase egy nagyon népszerű és nézett streamer, mert TUD valamit...
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja AtuqShaman által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.264 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.