Amerikai csatahajók

Több
8 éve 8 hónapja #16991 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Üdv Urak.A dühöngőben azt írták hogy nem nagyon jó az Iowa,és a Montana.Ez valóban így van?Mert akkor nem hajtok értük.Elsősorban olyanok válasza érdekelne akiknek van vagy volt valamelyik.A segítséget előre is köszönöm!!!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Krisztian
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #16993 Írta: Krisztian
Krisztian válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
wows-numbers.com/player/505234363,Rivanka/
251 csata, 2. hajó csataszámban, nézd meg. Kb. az egyetlen hajó, amivel képtelen vagyok 50% winratet összehozni nagyobb csataszámnál, már rá is hagytam...Lexi a haverja a nerf óta. Dönts el, jó -e vagy sem.
A Montana kifullozva, nem megvéve, ha lenne kreditem sem kellene. Nem lenne baj az Iowaval sem, ha nem 60 torpedó jönne 1.5 percenként. Mentem vele top sebzést, 190K, top kill 7, amire rálőttem szögtől független citadella találat volt. Nah ez nem az átlag, de ennek nem sok köze a hajóhoz. Őszintén azért nem adom el egyiket sem, mert rengeteg kredit kifullozva, és felét adja vissza.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja Krisztian által.

Több
8 éve 8 hónapja #16995 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Megvan a Colorado-ra az XP/credit, a heti prémiumból maradt dublonomat elköltöm free XP-re/modulokra, hogy ne stock formában menjek a vízbe (alá :)). Már csak egy kis kreditet kell farmolnom a 6M fölé, hogy meg is vehessem őket. Legalább a fire control és a b törzs, de a motor se lenne rossz. (legfeljebb nem veszek több heti prémiumot - ez a prémium buli akkor lenne jó nekem, ha nem időre, hanem játékidőre lenne. sokszor van olyan napom, hogy nem tudok játszani.)

Több
8 éve 8 hónapja #16996 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

James Onedin írta: Üdv Urak.A dühöngőben azt írták hogy nem nagyon jó az Iowa,és a Montana.Ez valóban így van?Mert akkor nem hajtok értük.Elsősorban olyanok válasza érdekelne akiknek van vagy volt valamelyik.A segítséget előre is köszönöm!!!

Montanáról írjon az, akinek van... Iowát én csak szakaszban merem elővenni... van még kérdés? Ne is legyen!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin

Több
8 éve 8 hónapja #16997 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

James Onedin írta: Üdv Urak.A dühöngőben azt írták hogy nem nagyon jó az Iowa,és a Montana.Ez valóban így van?Mert akkor nem hajtok értük.Elsősorban olyanok válasza érdekelne akiknek van vagy volt valamelyik.A segítséget előre is köszönöm!!!

dühöngőbe raktam neked egy képet, jön a Shima, és nem egyedül :)

ugyanakkor aki látott már Midway bombázókat, azt nem lehet lelőni.
gyakorlatilag sérthetetlen, erős össztűzzel stb, namost a mi Midwayunknek 5k hp-ja maradt, gondoltam beállok mellé, ezen a meccsen semmit nem csináltam.
rámlőttek vagy 40 torpedót, azt kikerültem, meg segítettem a CV-t, közben befoglalták a bázist, oszt ennyi...

namost ezt a segítettem a CV-t az igy nézett ki :)

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin, Lajler, SgtBala

Több
8 éve 8 hónapja #16998 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
korábbi kifejezésre reagálnék: "nagy nehezen sikerült belefordulnia egy szalvóba".

nevetnék is rajta, ha nem fordult volna velem is elő. olyasmi, mint a bringával, a padka mellett mész és addig ügyeskedsz, míg beleegyensúlyozol az út szélébe. :)
volt már olyan még cirkálóval is, hogy ha nem manőverezgetek annyit, akkor elmennek mellettem :D

Oldalmegjelenítési idő: 0.279 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.