Amerikai csatahajók

Több
8 éve 9 hónapja #15159 Írta: Lajler
Lajler válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Nekem még csak B testem van az Iowával és elég rendesen cumizok. Ma még csak le sem tudtam szorzózni. citadellát össz vissz ha összesen 5-t lőttem.

Ma volt egy csúnya bukó meccsem vele, jó mondom meglátjuk mit tud a Tirpitz első csata 7 citadella. Na mondom mi a f---sz. Van egy sanda gyanúm, hogy amíg nem lesz meg a C test erre az Amcsi "gyöngyszemre" addig csúnya szívások várnak rám. A Carolina is ilyen volt, fullosan mintha az MM is meg az RNG is másként bánna velem.

Annyi kérdésem lenne még, hogy rátegyem a lőtáv növelőt vagy sem, mert az hogy 27 km-re ellövök az jól hangzik, de, hogy nem találnék el semmit az is biztos :D

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #15160 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Én pont ezért nem tettem rá :) az AA-t hegyeztem ki, a csaták nagy részében 15-20km a távolság a hajók között..

Több
8 éve 9 hónapja #15190 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Coloradohoz megvettem a B testet, kell a légvédelem. Ugyanis az nélkül teljesen ki voltam téve a CV-knek, mert randomban egy CA sem tölti be a szerepét. AA nélkül a második-harmadik perc végére torpedóbombázók faltak fel ahogy meglátták hogy A test van csak.
C-t viszont nem hiszem hogy megveszem, majd alakul.
Acél idegei vannak aki A test után kihagyja a B-t.

Több
8 éve 9 hónapja #15192 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

AtuqShaman írta: Coloradohoz megvettem a B testet, kell a légvédelem. Ugyanis az nélkül teljesen ki voltam téve a CV-knek, mert randomban egy CA sem tölti be a szerepét. AA nélkül a második-harmadik perc végére torpedóbombázók faltak fel ahogy meglátták hogy A test van csak.

Dehogy... csak free XP-i... :whistle: :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: AtuqShaman

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #15195 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

AtuqShaman írta: Coloradohoz megvettem a B testet, kell a légvédelem. Ugyanis az nélkül teljesen ki voltam téve a CV-knek, mert randomban egy CA sem tölti be a szerepét. AA nélkül a második-harmadik perc végére torpedóbombázók faltak fel ahogy meglátták hogy A test van csak.

Akor nekem az van.Most dobzál ki 1400000 kreditet a semmire.Ha megnézed a a C test adja az igazi kégvédelmet.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja vcsaba1968 által.

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #15199 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

vcsaba1968 írta:

Akor nekem az van.Most dobzál ki 1400000 kreditet a semmire.Ha megnézed a a C test adja az igazi kégvédelmet.

Viszont amíg össze nem szedem a C-re az XP-t, A-val kellene mennem. Ami azt jelenti, hogy ki vagyok téve a fent említett helyzetnek.
Kinek mi a kidobás. Ha hamar süllyed az ember sokáig tart C-re összeszedni.

A test: 8 AA
B test: 52 AA

Az a +44 AA ágyú nekem jobbnak, többnek tűnik mint a 8. Értékben +42-t ad AA defense-ben. B-hez képest C csak +15. DE az AA ágyúk száma változatlan marad, csak effektívebb lesz.

Mindenki úgy csinálja ahogy jónak látja. Én maradok az 52 ágyús megoldásnál 8 helyett B testtel. Ha kidobtam hát kidobtam. Kívánok az A testeseknek CV mentes csatákat.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja AtuqShaman által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: stevedoki, SgtBala

Oldalmegjelenítési idő: 0.372 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.