- Köszönetek: 171
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
AtuqShaman írta: Coloradohoz megvettem a B testet, kell a légvédelem. Ugyanis az nélkül teljesen ki voltam téve a CV-knek, mert randomban egy CA sem tölti be a szerepét. AA nélkül a második-harmadik perc végére torpedóbombázók faltak fel ahogy meglátták hogy A test van csak.
C-t viszont nem hiszem hogy megveszem, majd alakul.
Acél idegei vannak aki A test után kihagyja a B-t.
Akor nekem az van.Most dobzál ki 1400000 kreditet a semmire.Ha megnézed a a C test adja az igazi kégvédelmet.AtuqShaman írta: Coloradohoz megvettem a B testet, kell a légvédelem. Ugyanis az nélkül teljesen ki voltam téve a CV-knek, mert randomban egy CA sem tölti be a szerepét. AA nélkül a második-harmadik perc végére torpedóbombázók faltak fel ahogy meglátták hogy A test van csak.
vcsaba1968 írta:
Akor nekem az van.Most dobzál ki 1400000 kreditet a semmire.Ha megnézed a a C test adja az igazi kégvédelmet.AtuqShaman írta: Coloradohoz megvettem a B testet, kell a légvédelem. Ugyanis az nélkül teljesen ki voltam téve a CV-knek, mert randomban egy CA sem tölti be a szerepét. AA nélkül a második-harmadik perc végére torpedóbombázók faltak fel ahogy meglátták hogy A test van csak.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.