Amerikai csatahajók

Több
8 éve 8 hónapja #16442 Írta: stevedoki
stevedoki válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Én sem értem, miért terjedt el, hogy a Colorado rossz. Bizony nagyon jó BB. Tény, stock állapotban, amikor a kapitány is még csak tanul rossz. De melyik hajó nem ebben az állapotban? Nekem annyira bejött, NM el is lett adva, Colorado pedig megmarad.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #16447 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Szóval oldalazva tűzelni? Így kisebb a szórás, hmm ... ma este le tesztelem. Abban igazatok van, hogy kapitányi skillek nélkül, stcok hajóval mindig borzalmas a játék :love:

Több
8 éve 8 hónapja #16448 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Nem rossz az a Colorado,lesz annál sokkal szarabb:)Már a Carolina is csalódós,az Iowa lesz a hab a tortán:)szakasz nélkül meg nem is érdemes csatába menni vele.Már egyszer megfordult a fejemben,most megint elgondolkodtam,hogy eladom és hagyom a picsába az egész magas tierű csatahajózást.Azért nem játszok,velük,hogy bevigyek 80k free dmg-t...ha túlél az ember egy20-30 torpedós spamet,akkor rommáégetik a cirkálók pillanatok alatt,és akkor még nem is járt arra hordozó..milyen jól hangzik a bazi nagy kaliber,csak ugye 17-18km en érdemlegesen sebezni cirkálót..jó esetben beszed 4-6k sebzést,cserébe minden salvoja felgyújt....segítséget meg ugye tudjuk kitől várjunk....
A játékosintelligencia meg a fordítottan arányos a tierszámmal,minnél nagyobb tier,annál idiótább csapatok...
Bocsesz a kirohanásért,de tier8tól felfelé rendesen hazavágta a wg a csatahajókat...
mára ennyi volt az Iowa...lehet az utolsó két csatám volt vele...

Az elsőben azért szétcsaptam egy Des Moines arcát..

Több
8 éve 8 hónapja #16452 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

reveszlaci írta: Coloradó nagyon jó,,,célzásra hamar rájössz,45 fokba fordulva lössz az ellenre,,szórása szinte semmi,,,

Azt a 227 méter szórást (16,7 Km lőtávval) azért nem nevezném semminek.
19,4 Km-en 257 méter lesz belőle. 22 Km-en meg már (ez csak sacc a NC alapján, mert pontosan ezt nem tudom) kb 270 méter lesz.

Több
8 éve 8 hónapja #16469 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
hát igen, én is sokszor azt látom, hogy magasabb tierű csatahajók csak bóklásznak, néha odacsapnak, de jobbára azzal vannak elfoglalva, hogy a pióca rombolók vagy cirkálók seggébe rúgjanak :) itt már nagyon kellene a stabil legalább 2 hajós kíséret nekik.

Több
8 éve 8 hónapja #16472 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

BigaC írta: hát igen, én is sokszor azt látom, hogy magasabb tierű csatahajók csak bóklásznak, néha odacsapnak, de jobbára azzal vannak elfoglalva, hogy a pióca rombolók vagy cirkálók seggébe rúgjanak :) itt már nagyon kellene a stabil legalább 2 hajós kíséret nekik.

Szerintem több rombolót lőttem már ki Colorado-val mint bármi mást.
Azért mert a cirkálók nem végzik a dolgukat, előre rohannak kilövetni magukat.

Lehet erre mondani, hogy mit foglalkozok vele, ne lőjem őket, csak akkor 6-7 percnél tovább nem lennék a víz felszínén.

Oldalmegjelenítési idő: 0.256 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.