Amerikai csatahajók

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 9 hónapja #15149 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

Lajler írta: Csak várjátok a Carolinát meg az Iowát :DD Egy nagy csalódás lesz. Folyton citadellákat lőnek nekik még a két szinttel alacsonyabbak is :/ szenvedés az egész. A légvédelmen kívül más pozitívuma nincs :/

Én el is adtam az NC-t nem szenvedek két 8-as csatahajoval.Az NC-nek nemhogy az összes ágyujának van 500 méteres szorása hanem egy torony három ágyujának.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #15151 Írta: stevedoki
stevedoki válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Nézegettem, innét indult a kérdésem. Csak arra voltam kíváncsi, jól is gondoltam-e. Jól, szóval küzdök tovább.

Több
8 éve 9 hónapja #15152 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Lehet, hogy láma a kérdés, de van olyan, hogy kihagyható a B test és rögtön a C-t veszem meg? A folyamatábra szerint nem, vagy mégis?

Több
8 éve 9 hónapja #15155 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

Andrej72 írta: Lehet, hogy láma a kérdés, de van olyan, hogy kihagyható a B test és rögtön a C-t veszem meg? A folyamatábra szerint nem, vagy mégis?

Kifejlesztened, ki kell de megvenned nem szükséges
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 9 hónapja #15156 Írta: Lajler
Lajler válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
A 8-9-es USA BB-nek a pontatlansága még hagyján, de volt hogy 50k!!! hp-t vesztettem egy salvobol

Több
8 éve 9 hónapja #15158 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Az bizony előfordul magas tierben:)
Előbb mentem egy kört Iowával.Csúcs csapat volt kénytelen voltam mind a 4 cirkálónkat feljelenteni :lol: Többször kértem,hogy kergessék meg a rombolókat,de neem,ők a csatahajókat lövöldözték.Így a saját rombolók is támogatás nélkül próbáltak foglalni,persze nem sok eredménnyel...Én meg választhattam,hogy a csatahajók,vagy a rombolók salvójába fordulok bele...
NC pontosságával szerintem nincs baj,az Iowát meg még nem érzem.:)azért itt már nem Kawachit kell lőni 8km-ről:)

Oldalmegjelenítési idő: 0.248 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.