Amerikai csatahajók

Több
8 éve 9 hónapja #15126 Írta: stevedoki
stevedoki válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Pénteken megvettem én is a Colorado-t. Áldoztam rá free TP-t. (Meghajtás és célzó upgrade) Felszereltem, kapitányt újra skilleztem. (Pont jól jött ez a lehetőség.) Nem köpködök, mert azért nyerek vele, de uram isten.. Akinek nincs free TP-je azt őszintén sajnálom. A NM sem volt egy kezes bárány full stock állapotban, de ez valami borzasztó. Leginkább egy terhes bálnára hasonlít. :) Nem a legrosszabb BB (Kawachi mindent visz. :) ) , de nyugtassatok meg, a C test már fordul is? Nemsoká meglesz a B test, az gondolom csak a légvédelmet húzza inkább. Tapasztalatok?
A következő felhasználók mondtak köszönetet: AtuqShaman

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 9 hónapja #15128 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Ne adj kreditet a b testért nem érdemes csak a c-re hajts.

Több
8 éve 9 hónapja #15141 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
A Colorado-s témában egyetértek. Borzalom az elején. Egy egész álló napi borzalom után meglett a meghajtás és a B test. Szenvedtem rendesen. Bár még most is, mert a fejlesztett 21 csomós sebessége is... IDE LÖJJ tábla van rárakva, minden DD megkörnyékez meccseken plusz ha van CV velem kezd.
Alig várom, hogy elérjek a NC-ig.

Próbálom nem free XP-böl kihúzni, de majd alakul.

Több
8 éve 9 hónapja #15144 Írta: stevedoki
stevedoki válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Igen, a CV várható lenne, hogy megtámadjon, annyira gyenge az alap légvédelem. Egyelőre még sincs erre panaszom, de csak azért, mert NAGYON igyekszem a cirkálókkal mozogni. De a bálna hatás miatt fárasztó vele a játék. Kicsit, szóval elégé Arkansas béta érzés. Akkor nem pazarlom a lóvét, rögtön C testre gyűjtök.

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #15147 Írta: Lajler
Lajler válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Csak várjátok a Carolinát meg az Iowát :DD Egy nagy csalódás lesz. Folyton citadellákat lőnek nekik még a két szinttel alacsonyabbak is :/ szenvedés az egész. A légvédelmen kívül más pozitívuma nincs :/
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Lajler által.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #15148 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

stevedoki írta: Igen, a CV várható lenne, hogy megtámadjon, annyira gyenge az alap légvédelem. Egyelőre még sincs erre panaszom, de csak azért, mert NAGYON igyekszem a cirkálókkal mozogni. De a bálna hatás miatt fárasztó vele a játék. Kicsit, szóval elégé Arkansas béta érzés. Akkor nem pazarlom a lóvét, rögtön C testre gyűjtök.

Ha megnézed a b test csak olyan 1k hp.ad meg némi légvédelmet,nagy változás nem lenne vele. A c vel már kapsz egy elég erös légvédelmet(egy csatában 33 gépet löttem le vele)kicsit mozgékonyabb is lesz és a páncélzat is javul,de a bálna érzés marad :lol:.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja vcsaba1968 által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.242 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.