Amerikai csatahajók

Több
8 éve 9 hónapja #14974 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Van egy még stock Colorado-m.
Most sírok a stock NY után. Szerintem még azzal is jobban muzsikálnék 7-esek között.
Átlag 700xp-ket sikerül összekaparni vele, messze van így még a meghajtás is, nemhogy B test, a Carolinát meg szerintem majd akkor érem el, mikor a Koreaiak a napra küldenek űrhajóst..
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #14993 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Na itt már volt egy kis szerencse is:)

szegény Mogami rosszkor volt rossz helyen:)

Több
8 éve 9 hónapja #14999 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

AtuqShaman írta: Van egy még stock Colorado-m.
Most sírok a stock NY után. Szerintem még azzal is jobban muzsikálnék 7-esek között.
Átlag 700xp-ket sikerül összekaparni vele, messze van így még a meghajtás is, nemhogy B test, a Carolinát meg szerintem majd akkor érem el, mikor a Koreaiak a napra küldenek űrhajóst..

Többünknek is ott horgonyoz a dokkban a Colorado, szerintem nemcsak én segítek szívesen összelőni a hajódhoz a gőzgépet, fedélzetet, ami csak kell, nyugi! :)

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #15020 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Sajnos, mint általában a stock hajók, a Colorado is elég ratyi. :unsure:

Én még csak a New Mexicot nyúzom azon az ágon, de két roppant furcsa dolog vele kapcsolatban. Először is a patch óta csak T8 csatába rakott, hogy miért gőzöm sincs. A másik, hogy mintha némelyik játékosnak totál elmentek volna otthonról. A utóbbi időkben szinte mindig jön valami öngyilkos DD. Hol Kiev, hol Ognevoi, hol más lohol 1,5 km-re a seggemtől arra számítva, hogy úgysem találom el. Ezek azóta már alulról szagolják a moszatot. :whistle:

Ja, és azt nem is említettem, hogy a legutóbbi csatában egy tirpitzes, meg egy kutuzovos jani képtelen volt eltalálni 14 km-ről a New Mexicomat. :P Estek mindenhová a lövedékek körbe a vízbe. :woohoo:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Andrej72 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 9 hónapja #15023 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Hát szegényeknek eleve max 4km-es a torpedójuk. De a találat 3km-ről se biztos, a 2km-t szoktam én is megpróbálni szovjettel, jó esetben just a flesh wound befejezéssel :)
De azért a BB gyakran hibázik. Rámlövi a tárat, miközben még szögben megyek/kicsit sebez és mire újratölt, már torpedózom. A profibbak csak belőnek egyenként, várnak az alkalomra, ami többnyire eljön - persze érdemes azért olyan BB-t választani, aki el van foglalva mással, akár egy cirkálóval.

Több
8 éve 9 hónapja #15027 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

Andrej72 írta: ...azt nem is említettem, hogy a legutóbbi csatában egy tirpitzes, meg egy kutuzovos jani képtelen volt eltalálni 14 km-ről a New Mexicomat. :P Estek mindenhová a lövedékek körbe a vízbe. :woohoo:

Nincs még ingyenes aimbot, ez elmúlik majd, sajnos.

Oldalmegjelenítési idő: 0.277 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.