Japán rombolók

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #17874 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Japán rombolók

BigaC írta: ilyenek jönnek a Kamikaze-vel egy hete, és akkor nagyon igyekeztem :(

Komolyan mondom, hogy nem értem ezt a Kamikaze dolgot. Nem hogy süllyesztést, de találatot is alig érek el, és mindig meghalok. Kezdek besokallni. :sick: Ha ez így megy, akkor hagyom a DD ágat a büdös francba. Pedig nagyon húznám a japán DD-ket, de ez így elkeserítő, ennek így semmi értelme.

Azt hiszem, hogy egyidőre jegelem a japán DD-ket, mert csak felhúzom magam rajta. Nem is tudom, hogy hányadik szinte nulla sebzésű játszmám. Az orosz, vagy amerikai DD-ken legalább van ágyú.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja Andrej72 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja #17991 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Hosszú idő után újra elővettem Hatsuharut, de megint elment tőle a kedvem

Meccs végéig ne mvotl sebzésem, 6km-ről kerülte ki a torpedóimat egy colorado, közben a fél hp-m elment Cleveland okán. Majd egy CA-t misseltem 7km-ről, de mutuski kiszedte...
A végén nörnberget egy torpedó eltlaálta, ezt követte egy bb találat, de sajna a legvégén 58hp-ről egy másik bb kiszedett, mikor probáltam kiszedni 2km-ről ágyúval.
Gyakrabban kell használnom az ágyúmat, mint a torpedómat (jó, hogy a HE semmit se sebez általában)
SKillnek fent van a +5 csomó, emiatt 8km-es a hatótávolsága, így elég necces néha, de így is kikerülik.
Mellékletek:

Több
8 éve 7 hónapja #17997 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Japán rombolók
torpedózni valamiért igen nehéz lett.
hol vannak azok azok a régi 4-5-ös killek... :(
inkább a Kijevvel játszom, ott van tűzerő ágyúval is, a torpedóját talán kétszer ha használtam.

Több
8 éve 7 hónapja #18060 Írta: Andrej72
Nekem most kiszalad egy jobb eredmény a Kamikazetól, de én is erősen gondolkodom, hogy tolom az amcsi DD ágat is, mert ott van ágyú, és a későbbiekben lesz normális torpedó is.

Több
8 éve 7 hónapja #18079 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Japán rombolók
nekem is összejött egy, de csak saját tier-ben.
lehet, hogy azért lettünk rosszabbak egyébként, mert gyakrabban rak +1,+2 tierbe.

javaslom a szovjet ágat, a Gnevny és a Kiev is nagyon frankó hajók, ha ágyúzni akarsz :)
(Kiev 3x2 130mm-es - 12 lövés/perc :))

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Andrej72

Több
8 éve 7 hónapja #18105 Írta: Andrej72
Puff neki! A Kamikaze mai három meccsén 67% WR, 70k átlag sebzés, és 2,67 átlag frag. :evil: Ez a legutóbbi.

Oldalmegjelenítési idő: 0.333 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.